Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper til vuggestuen Regnbuen

Er du modig, tålmodig og nysgerrig når du går på arbejde? Er du frisk på at tage ejerskab for hverdagen og varetagelsen af kerneopgaven?

Så er jobbet i Regnbuen lige noget for dig. Disse ord er nemlig grundstenen i Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave Klynge C (VVK C).

VVK C består af ni 0-6-års institutioner. Organisationen har til stadighed fokus på faglig udvikling og vægter samtidig et godt arbejdsmiljø for medarbejderne med megen indflydelse på de nære arbejdsprocesser. Klyngen arbejder ud fra kerneopgaven "at understøtte, at alle børn får lige muligheder for at udfolde deres fulde potentiale som ligeværdige deltagere i samfundslivet".

Regnbuen er en vuggestue, der består af tre stuer med 12 børn. Vores hverdag består i at arbejde i mindre grupper på stuen eller på tværs af stuerne. Udgangspunktet er altid den gode relation i forhold til barnet, den voksne og børnene imellem.

I Regnbuen bliver du en del af en medarbejdergruppe af faglige voksne, som er nærværende og har fokus på omsorg, udvikling og anerkendelse. Vi er kollegaer, der lytter og bygger videre på hinandens viden, og som til stadighed arbejder med at skabe og fastholde en rød tråd i institutionen. Du bliver en del af et stærkt samarbejde med klyngens øvrige institutioner, som vi beriger og beriges af med nye perspektiver og muligheder.  

Vi søger en pædagogmedhjælper, der

  • er stærk i relationsarbejdet og formår at være nærværende sammen med børnene
  • kan formulere sig skriftligt og mundtligt og behersker pc og iPad  
  • kan bidrage aktivt til det stærke samarbejde med kollegaer
  • kan skabe et tillidsfuldt og professionelt samarbejde med forældre

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en flyverfunktion, hvor du er der i huset, hvor der er behov – både af hensyn til antallet af voksne og af hensyn til særlig fokus i børnegrupperne.
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer ugentlig med tiltrædelse den 1. april 2020 eller efter aftale.  

Mere information  
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Krista Lüth på 6020 1547, hvis du har spørgsmål.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV.

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. marts 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.