Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper - tilkaldevikarer søges

Børnehuset Tusindfryd i Lejre Kommune søger snarest tilkaldevikarer.

Om os:

Børnehuset Tusindfryd, som rummer både vuggestue og børnehave, er et sted, hvor der er plads til at udvikle relationer og selvstændighed, vi tager udgangspunkt i den anerkendende pædagogik. Et sted hvor vi udvikler det enkelte barns kompetencer og hvor der er plads til mangfoldighed. Vi arbejder ud fra at fokusere på de muligheder og ressourcer vi har omkring os.

Tusindfryd er et dejligt hus hvor der er plads til leg og udvikling. Vi har en stor og rummelig legeplads hvor børnene kan udfolde sig og bruge deres fantasi. Vi ligger for enden af en villavej ud til åbne marker og med gode udflugts muligheder omkring os.

 

Om stillingerne:

Vi søger tilkaldevikarer, som kan træde til, når vi har brug for det. Det kan f.eks. være ved ferie eller sygdom. Du skal være villig til at blive ringet op om morgenen og kunne træde til med kort varsel.

Om dig:

Som vikar har vi brug for, at du har godt overblik. Du skal have lyst til at arbejde med børn og kunne tale med forældre. Som person er du rummelig og robust.

Kontakt:

Du er velkommen til at sende en mail til Dagtilbudsleder Eva Duus Hedengran evhe@lejre.dk  Du kan kort skrive lidt om dig selv og sende dit telefon nummer med.

Løn og ansættelse:

Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest samt børneattest på ansøger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.