Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælpere til Børnehuset Pilegården

Om jobbet

Som pædagogmedhjælper i Børnehuset Pilegården bliver du en del af et team og er medansvarlig for at sikre børnegruppens trivsel, læring, udvikling og dannelse. Alle teams har en teamleder som sikrer god koordinering og medindflydelse.

Vi har to pædagogmedhjælperstillinger i vuggestuen og en pædagogmedhjælperstilling i børnehaven

Din profil
  • Måske har du erfarings fra lignende job eller har interesse for pædagogfaget og ønsker erfaring med henblik på at uddanne dig som pædagog.
  • Du har evne til selvrefleksion og evne til at kommunikere med børn og forstå deres perspektiv
  • Du trives godt med et tilhørsforhold til en mindre enhed, teamet, og befinder dig også godt i sammenhænge med en større kollegagruppe f.eks. til pauser, fællesmøder, sommerfest m.v
  • Du har et inkluderende menneskesyn og gode samarbejdsevner
  • Du kan tage initiativ og er praktisk anlagt og klar på at hjælpe med at løse dagens mange praktiske gøremål i forbindelse med oprydning, rengøring, gøre klar til frokost mv.
  • Du er åben og imødekommende
  • Du vil gerne være med til at Pilegården er et sted der er rart, trygt og sjovt at være barn
  • Du har en idé om hvad du kan byde ind med f.eks teknologi, musik og sang, naturaktiviteter mv.

Du er mødestabil og fleksibel i forhold til mødetider og befinder dig fint med en mødetid der varierer indenfor vores normale åbningstid kl.6.45-17. Du kan deltage i aftenmøder og arrangementer 1-2 gange om måneden.

Derfor skal du vælge os

I Pilegården er vi optaget af faglig, pædagogisk udvikling og samtidig kan vi også stoppe op og fejre hvortil vi er nået. Der er aldrig lang vej til kollegial sparring, inspiration eller hjælp.

Vi lægger vægt på medindflydelse i vores teams og kan lide at arbejde sammen om at skabe et fælles afsæt for praksis på tværs af vuggestue og børnehave. Vi er faglige og ambitiøse og formår samtidigt at have det godt og sjovt sammen. Vi har et forældreråd der bakker os op og generelt et godt forældresamarbejde med god dialog. I område Hestkøb har vi adgang til naturhus i skoven og en dygtig naturvejleder ligesom vi også er optaget af teknologi og science.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 37 timer pr. uge og med start den 1.8.2020

Om os

Pilegården er et 0-6 års børnehus med to vuggestueteams og to børnehaveteams fordelt på to etager. Hvert team består af 6-7 faste medarbejdere og 24-26 børn i vuggestuen og 35-50 børn i børnehaven. Vi har værksted, motorikrum og gode mødefaciliteter. Vi er ca. 30-35 pædagogiske medarbejdere af blandet køn, alder og erfaring. Vi har en stor dejlig legeplads som grænser op til et spændende naturområde. Vi har gode offentlige transportmuligheder til Birkerød station, biblioteket og skoven samt El-ladcykler og ”gå-busser” i vuggestuen med plads til 6 børn i hver.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne er du meget velkommen til at kontakte daglig leder Charlotte Møller på tlf. 46 11 47 90 eller på cmkm@rudersdal.dk

Ansøgning, samtale kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen ”Søg stilling” nedenfor

Ansøgning, CV og øvrige relevante bilag skal uploades senest 5.7.2020, samtaler afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.