Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælpere til Tidlig HFO

HFO1 Ålerusen søger tre pædagogmedhjælpere på 37 timer om ugen til tidsbegrænsede stillinger fra 20. april til 1. august 2020 (med mulighed for fastansættelse på 25 timer om ugen).

Vi har brug for flere engagerede medarbejdere, som vil være med til at skabe en god og tryg skole-/HFO-start for de 84 nye børn på Hillerød Vest Skolen (afdeling Ålholm), som starter i vores Tidlig HFO 1. maj.

HFO1 Ålerusen er en Idræts-HFO, hvor vi prioriterer arbejdet med pædagogisk idræt, men hvor der også er plads til leg og kreative udfoldelser. Vores mål er at skabe god trivsel, læring og udvikling for alle vores børn. Vi arbejder ud fra mottoet: vores samlede styrke er motivation, og effekten for barnet bliver fællesskab, tillid og positiv udvikling.

Vi har brug for kollegaer, som er

  • omsorgsfulde, nærværende, og gode til at kommunikere med mennesker i alle aldre
  • aktive, engagerede, fleksible, servicemindede og hurtige til at lære
  • ansvarsfulde og parate til at håndtere en foranderlig hverdag i tæt samarbejde med andre kollegaer

Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde med børn, men det vigtigste er, at du brænder for at prøve det.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte HFO-leder Irina Kirina på 72 32 74 60 og aftale et eventuelt besøg, inden du søger stillingen.

Løn-og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
10. marts 2020 kl. 12.00
Ansættelsessamtaler finder sted 13. marts.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.