Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/PAU til 6-årig dreng med autisme

Er du pædagogisk uddannet og klar på 2 eftermiddag/ugen og 2 aktive weekenddage om måneden? Så er dette måske (ekstra-)jobbet for dig.

 

Du aflaster familie og er klar på aktive weekenddage
På Østerbro bor en 6-årig dreng, der er diagnosticeret med atypisk autisme, og som er under udredning for ADHD. Hans diagnose skaber udfordringer for hele familien. De har derfor brug for dig, der er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent og har erfaring med autisme. Mens du tilbringer tid med drengen, aflaster du forældrene og giver dem et pusterum og mulighed for at give drengens søskende noget alene-tid.

Drengen er en meget aktiv dreng. Han trives bedst med udendørs aktiviteter. I kan fx gå på legepladsen, køre en tur i ladcyklen, tage på togture eller blot kigge på tog.

Familien har en kat, så du skal ikke være allergisk.

Arbejdstid
Familien har brug for din hjælp 1-2 eftermiddage om ugen, kl. ca. 14:00 eller 15:00 og 2-3 timer frem. Familien har et ønske om, at det bliver mandag og onsdag. Du skal tage imod ham, når han kommer hjem fra skole, og give ham en hyggelig eftermiddag. Derudover 4 ½ time hver 2. weekend. Hvilke dage og tidspunkter aftaler du med familien.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Maria Fornitz Arvesen, begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.