Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/skolepædagog i barselsvikariat til KKFO ved Gerbrandskolen (34 timer)

Vi søger en pædagog/skolepædagog fra den 1. december 2020 til den 31. december 2021. Stillingen indebærer, at man ansættes 15,51 timer om ugen i KKFOen og 18,49 timer om ugen på Gerbrandskolen.

Lidt om KKFO ved Gerbrandskolen
KKFOen er beliggende rundt omkring Gerbrandskolen på Amager og har til huse på fire forskellige matrikler. I alt er der tilknyttet 430 børn.

Vi søger en pædagog, der er stærk faglig, stabil, positivt engageret, arbejdsom og ansvarsbevidst. En person, der kan udvise omsorg, respekt og faglighed i forhold til børn, forældre, kolleger og andre samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du kan tilrettelægge og udføre pædagogiske tiltag samt medvirke til pædagogisk udvikling. At du deltager i både indendørs og udendørs aktiviteter, har flair for værkstedsaktiviteter og idræt, og at du kan begå dig i en struktureret hverdag med faste værdinormer og kan være med til løbende at udvikle den pædagogiske linje.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, et højt fagligt niveau og en struktureret hverdag, hvor der også er plads til kreativitet og nye ideer. Vi har en god børnegruppe, engagerede kolleger og et godt forældresamarbejde.

Lidt om Gerbrandskolen
Gerbrandskolen ligger lige ved siden af KKFOen og har børn til og med 6. klasse. Der søges en barselsvikar, som er fleksibel og som formår at tage ansvar i en omskiftelig hverdag. Arbejdet vil bestå af traditionel klasserums-undervisning og andre opgaver som skole flex, stillecafé, gårdvagt etc. Der søges et menneske med grundlæggende ro, et godt overblik og som kan bevare engagement og arbejdsglæde også i pressede situationer.

Gerbrandskolen har gode arbejdsforhold og et fagligt ambitiøst miljø.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.30 og 17.00. Primær arbejdsadresse vil være Gerbrandsvej 7, sekundær Gerbrandsvej 9 (skolen).

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Meinhild Djurhuus på 2177 7732 eller skoleleder Jesper Larsen på 2689 1616.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Når du søger stillingen bedes du medsende CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 5. november 2020
Samtaler afholdes i uge 46-47.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.