Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/socialfaglig medarbejder til Socialpsykiatrisk Center

Brænder du for arbejdet med unge psykisk sårbare? - Så er det måske dig vi har brug for i Straks Teamet.  
 
Straks Teamet i Socialpsykiatrisk Center i Brørup søger en udviklingsorienteret pædagog/socialfaglig medarbejder til en 37 timers fast stilling til tiltrædelse snarest.  Straks Teamet består af et tværfagligt Team med 3 medarbejder og er et tilbud under Socialpsykiatrisk Center i Vejen Kommune. 
 
Teamet har til formål at yde en hurtig intensiv og udredende indsats til yngre borgere fra 17-35 år, som er psykisk sårbare og som har behov for støtte. Støttebehovet kan være hjælp til at få struktur i hverdagen, hjælp til praktiske opgaver i hjemmet, økonomi, struktur omkring arbejde/uddannelse, at tjekke post, opbygge eller bevare netværk, osv. 
 
Den unge får et tilbud af max. 3 måneders varighed. Indenfor de 3 måneder, skal der sammen med den unge tages stilling til, om den unge har behov for længerevarende støtte. Hvis den unge har behov for støtte ud over de 3 måneder, udarbejder Straks Teamet en udredning efter Voksenudredningsmetoden (VUM), med henblik på at indstille den unge til støtte efter Servicelovens Voksenbestemmelser.   
 
En del af de unge går enten i skole eller har arbejde/praktik. Da støtten planlægges herefter, må der i enkelte tilfælde påregnes eftermiddags/aften arbejde.  
 
Forventede kvalifikationer: 
 • At du kan være i mødet med den unge og agere i nuet 
 • At du har en forståelse for ungdomskulturer og erfaring i arbejdet med unge der er i en psykisk sårbar periode i deres liv 
 • Har relevant pædagogisk/social/sundhedsfaglig uddannelse. 
 • Selvstændig og ansvarsfuld og kan bevare roen og overblikket i hverdagens omskiftelighed 
 • Trives i det tværfaglige arbejde og kan indgå i et team med fagligt dygtige medarbejdere, hvor sparring prioriteres højt. 
 • Kendskab til og/eller erfaring med Voksenudredningsmetoden (VUM).  
 • Lyst til arbejdet med psykisk sårbare unge, og er i stand til at skabe en tillidsfuld relation.  
 • Gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.  
 • Erfaring med- og lyst til administrative opgaver, i form af journalføring og udredninger.  
 
Vi kan tilbyde: 
 • En spændende og udfordrende hverdag. 
 • Høj faglighed med god kollegial sparring og ekstern supervision.  
 • Dygtige og omsorgsfulde kollegaer.  
 • Mulighed for høj grad af selvstændighed i arbejdet.  
 
Se mere på www.vejen.dk/abs 
 
At deltage i supervision og faglig udvikling er et krav. Kørekort er en betingelse og vi tilstræber en blandet M/K-personalegruppe. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Faglig leder Marianne Lillebæk Dam på telefonnummer 79 96 50 36 eller på mail lmd@vejen.dk eller Leder af Socialpsykiatrien Charline Amdisen Bossen på telefonnummer 79 96 50 31 eller på mail cbab@vejen.dk.  
 
Løn og ansættelsesvilkår følger Ny Løn princippet.
 
Ansøgningsfrist: fredag d. 9 februar 2018 kl. 12.00.
 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Vigtigt: søg venligst via Vejen Kommunes hjemmeside. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
 
Der forventes afholdt samtaler i uge 8; 2018. Tilstedeværende til samtalen vil, udover Leder, være faglig leder, TR-repræsentant og en medarbejder fra Straks-teamet.
 
Forventet ansættelsesstart: senest 1. april 2018. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her