Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/speciallærer til Heltidsbuddets udskoling på Mølleholmskolen (genopslag)

Brænder du for relationelt arbejde, hvor du er tilknyttet én elev i udskolingen, som du positivt guider og tilbyder nye strategier og deltagelsesmuligheder? Har du en passion for at arbejde læringsorienteret med unge med kognitive udfordringer og udviklingshæmning? Så bliv en del af vores heltidstilbud og vær med til at:

  • Skabe et positivt og udviklende samarbejde med eleven
  • Knække koderne til at udvikle unges kompetencer
  • Skabe en struktureret hverdag ud fra elevens færdigheder.
Vær med til at gøre en positiv forskel
Du kommer til at være tilknyttet en elev på 7. årgang med kognitiv nedsat funktionsevne og autismespektrumforstyrrelse. Din fornemmeste arbejdsopgave er at støtte og positivt tilrettevise eleven i dagligdagen gennem en anerkendende tilgang. Dine relationelle kompetencer er din store force i opbygningen af en tryg relation, hvor du evner at rumme og vise forståelse for eleven. Det er vigtigt, at du formår at aflæse elevens reaktionsmønster både i og forud for potentielt komplicerede situationer. 

Du bygger bro og understøtter deltagelsesmuligheder
I dit daglige arbejde har du øje for at skabe forskellige deltagelsesformer, så eleven bevæger sig fra perifer deltagelse til i højere grad at blive en integreret del af udskolingsgruppen. Når eleven begrænser sig selv i kasser og afmærkninger, finder du nye veje og er understøttende i skabelsen af nye narrativer. Du motiverer smidigt eleven til at søge det velfungerende fællesskab, så hendes tilknytning til gruppen styrkes og hun får en oplevelse af, at det kan betale sig at samarbejde.  

Din ansættelse har fundament i arbejdet med eleven - men det favner bredere end blot hende, da din hverdag også kommer til at være præget af aktiviteter med de andre unge i Heltidstilbuddets udskoling.

Dit høje ambitionsniveau er din drivkraft
Du er fagligt stærk og har viden om autismespektrum-pædagogik samt forskellige læringsstile. Det er vigtigt for dig at skabe udvikling for andre såvel som dig selv. Du er knivskarp til at tage initiativ og arbejde selvstændigt, hvor du gennem en struktureret tilgang laver udviklingsforløb. Struktur er fundamentalt for dig, når du skaber rammerne for en velfungerende dagligdag.    

Vi sætter en dyd i høj faglighed og gode samarbejder
Du bliver en del af et dedikeret medarbejderteam i udskolingen, der består af 2 lærere og 3 pædagoger, som arbejder læringsorienteret i bred forstand. Vær med til at stå på tæer i et fagligt sparringsfællesskab, hvor vi hver især bidrager med vores styrker og fagligheder. Vi er nysgerrige, åbne og reflekterer sammen over vores praksis. Du får altså rig mulighed for at videreudvikle din fagidentitet - sammen skaber vi pædagogisk udvikling i velkvalificerede sparringsfællesskaber.

Du bliver en del af et eftertragtet team, der arbejder med det narrative i praksis – både i forhold til forældre, elever og hinanden. Det tværfaglige og netværksskabende miljø er en vigtig del af vores fundament, og vi ser forældresamarbejder som en styrke. Din anerkendende og positive tilgang til både elever og kolleger skaber grobund for gode samarbejder.

Bliv en del af Heltidstilbuddet på Mølleholmskolen
Heltidstilbuddet er et specialundervisningstilbud for børn og unge med kognitive udfordringer, udviklingshæmning og i nogle tilfælde autismespektrumforstyrrelser. Efter sommerferien er vi opnormeret til 48 børn og unge i alderen 6-18 år, hvor flertallet af børnene er fysisk selvhjulpne og har et aktivt verbalt sprog – dog sjældent alderssvarende.

Undervisningen og socialpædagogiske aktiviteter er flettet sammen over hele dagen, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen omkring det enkelte barns udvikling af både de skolefaglige, personlige og sociale kompetencer.

Ansøgningsfristen er søndag d. 16. august 2020
Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Vi holder løbende samtaler. 

Yderligere oplysninger  
Årsnormen for stillingen er 25 timer/ugen, men da du som udgangspunkt får fri i skoleferierne, arbejder du 32 timer på ugentlig basis. Tiltrædelse snarest muligt og senest pr 1. oktober 2020.  

Stillingen er tidsbegrænset på minimum 1 år og forventeligt op til 3 år - alt afhængig af hvor længe eleven er tilknyttet vores skoletilbud.
 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse, indhentes der børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser.
 
Hvis du vil vide mere eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte leder Dorte Ørbæk på + 45 20 14 90 34. Du kan også læse mere om Mølleholmskolen og Heltidstilbuddet på vores hjemmeside.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.