Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/sundhedsfaglig medarbejder med psykiatrierfaring til Jacob Michaelsens Minde

Vil du bidrage til indsatsen og behandlingen af nogle af Københavns udsatte unge? Ønsker du at arbejde på et af Københavns Kommunes mest specialiserede tilbud til børn og unge? Forstår du at samarbejde på tværs af faggrupper og sætte pris på at arbejde et i professionelt og udviklende miljø? Så er stillingen på Jacob Michaelsens Minde måske lige noget for dig.

?Om Jacob Michaelsens Minde
Specialinstitutionen Jacob Michaelsens består af to døgnafdelinger og har derudover en intern skole med dagbehandling. Institutionen er en specialiseret behandlingsinstitution, der arbejder i det faglige område mellem ungdomspsykiatri og Socialforvaltningens specialpædagogiske indsatser. Jacob Michaelsens Minde tilbyder et højt specialiseret tilbud til målgruppen og kan tilpasse behandlingen efter den enkelte unges behov og situation.  

Jacob Michaelsens Minde er normeret til 16 døgnpladser og målgruppen retter sig mod unge mellem 12 og 18 år med omfattende og komplekse psykosociale og psykiatriske vanskeligheder.

Jacob Michaelsens Minde er en døgninstitution, der altid er under udvikling og forandring, men med et konstant skarpt fokus på at forbedre og optimere den specialiserede behandling til institutionens unge.

?Om jobbet
Som pædagog eller sundhedsfaglig medarbejder på Jacob Michaelsens Minde skal du arbejde ud fra den kognitive adfærdsterapi med afsæt i en miljøterapeutisk grundstruktur. Du kommer til at indgå i et vagtskema med dag-, aften- og weekendvagter med en gennemsnitligt ugentlig arbejdstid på 37 timer. Tilrettelæggelse af behandlingsindsatsen sker altid i tæt samarbejde med de øvrige professionelle på institutionen (som udover pædagoger også er psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker mv.), men også de unges familier og netværk samt professionelle uden for institutionen.

Derfor søger vi en kollega med miljøterapeutisk erfaring fra ungdomspsykiatriske tilbud eller indsatser – og gerne også med kendskab til kognitiv adfærdsterapi. Det er en fordel, hvis du har erfaring med skriftlig dokumentation.

?Vi forestiller os, at vores nye miljøterapeutiske medarbejder

 • har en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
 • sætter pris på samarbejde og forstår at arbejde professionelt med både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • er stærkt fagligt funderet og en drivkraft i den metodiske arbejdsgang og udviklingen af samme
 • har erfaring med den kognitive miljøterapeutiske metode eller stor interesse for at lære den at kende
 • har gode formidlingsevner både i skrift og tale
 • har kørekort til personbil

Vi tilbyder 

 • muligheden for at skabe rammerne for et positivt udviklingsforløb for nogle af Københavns mest udsatte unge
 • at indgå i et arbejdsfællesskab, hvor vi støtter, vejleder og sparrer med hinanden, hver dag
 • arbejde i et tværfagligt professionelt miljø med masser af udviklingsmuligheder og muligheder for at præge indsatsen
 • at blive en del et højt specialiseret tilbud, hvor vi konstant har øje for, hvad der er den bedste behandling for den enkelte
 • en uhøjtidelig omgangstone og masser af humor  
 • supervision
 • fast vagtrul

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst og principper om Ny Løn. Stillingen er på 37 timer med ansættelse hurtigst muligt og med arbejdsadresse på Aggershvile Allé i Skodsborg.

?I forbindelse med ansættelsen indhentes børne- og straffeattest samt udvidet reference.

Yderligere oplysninger
Kontakt afdelingsleder Pernille Jessen på 2479 1272 mellem kl. 9 og 15, hvis du har spørgsmål til stillingen. Du kan også se vores hjemmeside www.csp.kk.dk 

?Søg via nedenstående link senest søndag den 18. oktober 2020
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

Center for Socialpædagogik og Psykiatri
Jacob Michaelsens Minde er en del af Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP), som udover Jacob Michaelsens Minde består af tre andre døgninstitutioner, to dagbehandlingsinstitutioner samt to forebyggende tilbud: ROBUS som er et ambulant tilbud til børn og unge med spiseforstyrrelser og Brobyggerne, der tilbyder specialiserede hjemmebaserede indsatser og kontaktpersonsforløb til børn, unge og familier med psykiatrifaglige problematikker.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.