Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Paid Social Specialist

Paid Social Specialist

Som en af landets største affiliate annoncører oplever vi stor vækst og er siden opstarten i 2018 gået fra 2 til 18 ansatte. Derfor søger vi nu en Paid Social Specialist til en nyoprettet stilling til vores kontor i hjertet af Aarhus, som vil være med på vores vækstrejse om at blive Nordens største og mest velansete affiliate annoncør. 

I stillingen som Paid Social Specialist bliver du ansvarlig for vores data-drevet annoncering på sociale medier, primært gennem Facebook Ads. Du vil hands-on stå for at opbygge en profitabel forretning og eksekvere på tværs af vores portefølje af danske og udenlandske brands. Sekundære SoMe annonceringskanaler som Instagram Ads kan også komme på tale. 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: 

  • Det fulde ansvar for annoncering på sociale medier. 
  • Overvåge, udvikle, eksekvere, analysere og håndtere vores forskellige annoncekonti. 
  • Udforme tekster og strategier, som engagerer nuværende og potentielle kunder. 
  • Udforme en klar strategi, for at opnå kampagnemålsætninger. 
  • Løbende analyser og optimerer vores kampagner, med fokus på, at sænke CPA. 
  • Konverteringssporing og tracking på kampagner
  • Rapporterer på kampagnerne og identificer udviklingsmuligheder. 
  • Løbende publicering af content på vores sociale medier

Trafik indkøbet kan enten have formålet at lave en direkte konvertering på én af vores sammenligningssider men indkøb af permissions via Lead Ads vil også være en central del af jobbet.

Da dette er en nyoprettet stilling vil der, for den rette kandidat, være mulighed for at præge jobbet og have en stor grad af medbestemmelse i forhold til eget arbejde og udvikling af stillingen. 

Admill er repræsenteret i 7 lande, herunder Skandinavien, Tyskland, Polen og Spanien og stillingen vil derfor have stor internationaliseringsgrad. I teamet indgår én ansat for hvert udenlandsk marked, så der er mulighed for sparring ift. oversættelser mm. Derudover har vi grafiske kompetencer in-house til udarbejdelse af annoncemateriale. 

Der vil på sigt være mulighed for at tilknytte flere medarbejdere til området og dermed vil det følge personaleansvar med stillingen. 

Om dig:

Da vi tror på at det er passionen for arbejdsområdet der driver resultaterne, leder vi efter en person, som brænder for området og som en naturlig del af hverdagen følger med i de nyeste tendenser og muligheder inden for SoMe området.

Du kan arbejde selvstændigt og har derfor mindst 2 års erfaring med annoncering på sociale medier, enten fra et marketingbureau eller på kundesiden. 

Du kan se sammenhænge i data, finde svar og agere ud fra dem til optimering af nuværende og nye kampagner. 

Du er detaljeorienteret og strategisk stærk til at håndtere store annoncebudgetter på tværs af forskellige brands. 

Det er ikke et krav, men erfaring med affiliate marketing vil være en fordel. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder meget interessant stilling hvor du vil få mulighed for at udfolde dine evner i en ung iværksætter virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Vi arbejder med en meget flad virksomhedsstruktur hvor der er mulighed for at få sparring fra mange personer.

Som ansat i Admill ønsker vi at kombinere stor grad af frihed i jobbet samtidig med at vi alle har viljen til at ville vinde og lykkedes med vores opgaver..

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og derudover  firmabetalt pensionsordning, PC, mobiltelefon og madordning med både morgenmad og frokost hver dag. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer og har de sidste 2 år været på en firmabetalt udenlandsrejse.

Om virksomheden:

Admill blev etableret i april 2018. Vi tilbyder forbrugerne at sammenligne priser indenfor en lang række områder herunder forbrugslån, bredbånd, a-kasser, måltidskasser, mobilabonnementer, deals og gaver.

Vi ønsker at hjælpe forbrugerne med at træffe bedre købsbeslutninger og ønsker at levere de bedste sammenligningssider på markedet.

Admill er en vækstvirksomhed og virksomheden er 100 % baseret på affiliate marketing.

Vores største sites er tjek-laan.dk, tjekbredbaand.dk, findmaaltidskasse.dk og tjekakasse.dk.

I udlandet driver vi sammenligningssider indenfor forbrugslån under brandet Morebanker. Eks. Morebanker.se og Morebanker.de.

Vi er pt. 18 ansatte i Admill e og forventer at vækste dette antal yderligere de kommende år.

Da vi gerne vil have besat stillingen hurtigst muligt holder vi løbende samtaler. Så mener du at du er den rette kandidat til jobbet så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til Mark Andersen på ma@admill.dk eller 3017 7791 som ligeledes kan kontaktes for yderligere spørgsmål til stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.