Pakkeleder

Leder til pakkeafdeling

Om stillingen

En nyoprettet stilling i en spændende vækstvirksomhed. Virksomheden tilbereder og leverer færdige måltider over hele landet. Køkken og kontor ligger i udkanten af København.

Du får ansvar for pakkeafdelingen, hvor måltider vejes og pakkes. Afdelingen består af 4-5 fuldtidsansatte, som kommer til at referere til dig.

Foruden personaleledelse og administration af pakkefunktionen, får du forskellige andre opgaver herunder egenkontrol.

Arbejdstiden er fuld tid mandag til torsdag fra kl. 7, og det er en stor fordel, hvis du er fleksibelt indstillet. Der er travlt i hverdagen og nogle dage kan være mere presset end andre. Torsdag er en kort dag, så du har lang weekend fra midt på eftermiddagen torsdag til mandag morgen.

Ansvarsområder

  • Pakkeafdeling herunder personaleansvar
  • Egenkontrol
  • Hygiejne

Om dig

Du er frisk, energisk og har god humor.

Du har udpræget evne for at bevare overblikket og tage styringen, så arbejdsflowet kører stabilt og stemningen er god. Du har et talent for planlægning og kan træffe beslutninger i et hektisk miljø, hvor tingene indimellem går stærkt.

Samtidig brænder du for at yde service i verdensklasse for både kunder og kollegaer. Du er fleksibel og finder altid løsninger.

Branche erfaring fra restaurationsbranchen samt interesse for sund kost er et plus. Hvis du desuden har erfaring med pakning og logistik, er det en fordel.

Du har ledererfaring evt. fra et ungt arbejdsmiljø med forskellige typer medarbejdere.

Det er en forudsætning, at du taler og forstår dansk og engelsk.

Personlighed

  • Udadvendt med et højt drive
  • Serviceminded
  • Energisk og positiv
  • Selvstændig og arbejdsom
  • Struktureret

Ansøgning Headhunterne står for processen i denne stilling. Send derfor ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. MD140287 til: job@headhunterne.dk

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.