Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pakkerimedarbejdere til SBS Friction A/S i Svendborg

Jobbet:

For SBS Friction i Svendborg søger VKAREN.DK erfarne medarbejdere til pakkeriet.

Der er tale om skifteholdsarbejde, hvor du skal kunne arbejde både dag, aften og nat. På sigt kan der være mulighed for at arbejde skiftevis på dag- og aftentur eller udelukkende på fast nattur.

Vikariaterne er med løbende opstart, og for de rette personer kan perioden være frem til september 2021. Det vil som udgangspunkt ikke være muligt at afholde ferie i juni, juli og august måned 2021.

Vi forventer:

Du er:

  • Kvalitetsbevidst
  • Lærenem og fiks på fingrene
  • Du er fortrolig med IT og har ingen problemer med at anvende det i din dagligdag
  • God til at læse tegninger
  • I fysisk god form, da du står op hele dagen

Vi ser gerne, at du har erfaring med pakkeri- og produktionsarbejde, og har du lettere maskinkendskab er dette en fordel, men ikke et krav.

Du taler, læser og skriver dansk og kan fremvise en straffeattest.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med skifteholdsarbejde og trives med det, idet der vil forekomme en del arbejde på aften- og nathold.

Din profil:

Du er positiv af sind og sætter en ære i at løse dine opgaver både omhyggeligt og effektivt. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

Vi tilbyder:

Vikariater i en spændende virksomhed, hvor man imødeser stor travlhed i det nye år. Du tilbydes en arbejdsplads, hvor du bliver en del af et engageret og uformelt miljø med ordnede forhold.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, så send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Pakkeri SBS”. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte os på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Virksomheden:

SBS Friction A/S udvikler og producerer bremseklodser til motorcykler, off-roadere, scootere og ATV/UTV samt til specialområder som for eksempel vindmøller. Derudover omfatter produktprogrammet sliddele som bremseskiver, bremsebakker og koblinger. SBS Friction er blandt de førende i verden inden for friktionsteknologi og sponsorerer internationale kørere i WSBK, MXGP og Isle of Man TT. SBS-varemærket er globalt anerkendt og sælges i hele verden gennem mere end 60 distributører. Produkterne afsættes både på OEM- og eftermarkedet. SBS Friction beskæftiger i alt ca. 100 medarbejdere og er en division i SBS Group.

Læs mere om SBS Group på www.sbs-group.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.