Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Palliativ Enhed A7/A8 søger sygeplejerske pr. 1. marts 2021

Palliativ Enhed A7/A8 søger sygeplejerske

Er det specialiserede palliative fagområde noget for dig? Har du interesse i at dygtiggøre dig indenfor området og bidrage aktivt til udvikling?

Så er du måske den kollega vi søger.

Om stillingen:

Vi ønsker at ansætte en sygeplejerske med interesse for palliation og gerne med palliativ erfaring, der kan lide et tværfagligt samarbejde.

Den ledige stilling er på 37 timer/uge, eller timetal efter ønske, i det palliative sengeafsnit med

tiltrædelse d.1. marts 2021. Stillingen er med skiftende vagter i henhold til rulleplan og under hensyntagen til individuelle ønsker. Det er muligt at arbejde i 2-holds skift hvis det ønskes.

Vi forventer af dig, som ny kollega

  • At du er ambitiøs med din sygepleje og ønsker at gøre en forskel for den palliative patient i alle faser.
  • At du har lyst til at dygtiggøre og udvikle dig indenfor det palliative felt
  • At du er nysgerrig og engageret i din egen videreudvikling som sygeplejerske
  • At du praktiserer tværfagligt samarbejde i god tone og åben dialog
  • At du er åben for gensidig sparring i forhold til de udfordringer og dilemmaer, vi som sygeplejersker møder i en hverdag med svært syge patienter og deres pårørende


Skulle du blive vores nye kollega vil du få en individuelt tilrettelagt introduktion, som foregår med personlig mentorordning i ½ år.

Om afdelingen:

Palliativ Enhed varetager pleje og behandling af patienter med livstruende sygdom og med specialiserede palliative behov i Nordsjælland.

Vi møder patienter og pårørende, hvor indsatsområderne er palliation af såvel fysisk som psykisk, social og eksistentiel karakter samt rehabilitering. Patientens behov kan være mangeartede afhængige af, om det er den ældre enlige patient eller en ung familie med mindreårige børn.

Afdelingen består af et sengeafsnit med 10 pladser og en udefunktion bestående af 5 udekørende sygeplejersker og 1 fysioterapeut, hvor der er tilknyttet ca. 120 patienter i eget hjem.

Der er god dynamik og udvikling på tværs af personalegruppen, da patienternes pleje og behandling, afhængig af behov, både kan varetages i hjemmet i samarbejde med primærsektor og under indlæggelse.

I sengeafsnittet arbejder vi i dagtiden i kliniske makkerpar. Med fokus på sygeplejen arbejder vi med at implementere den pædagogiske refleksionsmodel som et redskab i dagligdagen.

Vi holder tværfaglig konference og supervision ved psykolog 1 gang ugentlig.

Med denne stilling skaber vi muligheden for at kunne etablere en ny funktion i afdelingen på hverdage, som koordinerende sygeplejerske. Den koordinerende opgave består overordnet i, at være tovholder og koordinerende led mellem sengeafsnit, udefunktion samt henvisende instans. Funktionen varetages af sygeplejersker med flere års erfaring i afdelingen.

Afdelingen er placeret på Frederikssund Hospital og er organisatorisk en del af Onkologisk og Palliativ afdeling, Nordsjællands Hospital.

Hvem er vi:

Vi er en afdeling med høj aktivitet i forhold til identificering af palliative symptomer og opfølgende behandlingstilbud. Den palliative indsats er helhedsorienteret og aktivitets - og behandlingsniveau afstemmes efter, hvor i sygdomsforløbet patienten aktuelt befinder sig.

Vi er et engageret personale med flere års erfaring indenfor såvel palliation som andre kliniske specialer. Vi har fokus på vigtigheden af, at tværfagligt samarbejde kombineret med patient- og pårørende inddragelse, er vejen til at opnå bedst mulig livskvalitet.

Vi har fokus på livskvalitet i livet med uhelbredelig livstruende sygdom samt retten til en værdig død.

Som sygeplejerske i Palliativ Enhed vil du indgå i et tæt og tværfagligt samarbejde mellem læger, fysioterapeuter, psykolog, diætist og præst.

Her er mulighed for udvikling, både på det personlige og det faglige plan, i mødet med patienter i alle aldersgrupper og fra alle specialer. Dertil vil du møde mennesker i krise, sorg, angst og med tab af funktioner og ændrede livsvilkår.

Vi arbejder ud fra WHO`s definition af palliation samt Sundhedsstyrelsen anbefalinger. Vi holder os fortløbende opdateret på at justere og styrke indsatsen ud fra gældende rammer således, at Enheden kan fungere som et kompetencecenter for kliniske afdelinger og primærsektoren

Vi er en humørfyldt personalegruppe, der i dagligdagen drager omsorg for hinanden og har det godt sammen socialt.Yderligere information

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anja Kjems Jakobsen på tlf. 29 77 98 12.

Du er også meget velkommen til at lave en aftale om at kigge forbi til en uformel snak.

Ansøgningsfrist er den 21. januar 2021 kl. 12.00Vi forventer at afholde samtaler d. 25. januar 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.