Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Park & Vej søger skov- og naturteknikere til naturpleje

Vi savner to kolleger med gode evner inden for drift og pleje af naturområder og vandløb. Der er tale om tidsbegrænsede stillinger. Stillingerne ønskes besat fra 1. april 2018 og med fratrædelse 31.oktober 2018. Der kan blive mulighed for senere fastansættelse.
 
Begge stillinger er på 37 timer om ugen og arbejdstiden ligger mellem kl. 7.00-15.30 mandag til torsdag og kl. 7.00-12.00 fredag.

Om os
Allerød Kommune rummer nogle spændende natur- og vandområder og vi arbejder hele tiden på at forbedre biodiversiteten. Her er naturpleje og naturgenopretning samt vedligeholdelse af offentlige vandløb et nødvendigt og effektivt værktøj. Naturplejen har desuden til formål at skabe adgang for borgerne til naturoplevelser og friluftsliv. Kommunen deltager derudover i en række naturprojekter og andre samarbejdsprojekter indenfor natur- og vandmiljø.

Park & Vej er en selvstændig virksomhed under Teknik og Drift i Allerød Kommune. Vi har til huse på Materielgården i Lynge. Park & Vej varetager drift og vedligehold af kommunens veje, grønne områder samt skoler, institutioners og idrætsanlægs udearealer.

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø.
 • Ordentlige arbejdsforhold og masser af frisk luft uanset vejrtype.
 • Faglige og personlige udviklingsmuligheder og kort afstand til chef og kolleger.
 • En dagligdag hvor du selv er medbestemmende og må tage ansvar for de daglige arbejdsopgaver.
 • Arbejde i og med smukke og spændende naturområder

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde og medindflydelse på egen hverdag højt.

Om stillingerne
Du vil indgå i vores naturteam under Park & Vej, hvor du med andre dygtige kolleger sørger for pleje af kommunens naturområder og vandløb. Arbejdsopgaverne vil være skovning, engpleje, arbejde i åer, tilsyn med dyr og hegn samt andet forefaldende arbejde inden for naturfaget.

Om dig
Vi sætter en stor ære i, at kommunens naturområder får den bedst mulige pasning og pleje samt at vores borgere og øvrige gæster får den bedst mulige oplevelse inden for de givne rammer.

Vi forventer at du:
 • Er imødekommende og engageret og har lyst til at gøre en forskel for kommunens borgere.
 • Er fleksibel, pligtopfyldende, mødestabil og at du har et godt humør.
 • Har forståelse for at alle opgaver har værdi, uanset opgavens indhold.
 • Er god til at arbejde selvstændigt, men at du også sætter pris på at samarbejde med dine kolleger.
 • Kan strukturere dit arbejde, udvise handlekraft, tage ansvar og være loyal.
 • Har erfaring fra lignende stillinger. Gerne med en relevant uddannelse som fx skov- og naturtekniker.
 • Minimum har kørekort til kategori B og gerne BE.
 • Har erfaring med kørsel af maskiner og redskaber til pleje af naturarealer.
 • Har en positiv indstilling, der er med til at skabe arbejdsglæde hos dig selv og dine samarbejdsrelationer. 

Derfor skal du vælge os
I Park & Vej sikrer vi, at de arealer vi har ansvaret for renholdes, vedligeholdes og vintervedligeholdes i overensstemmelse med gældende regler og retningslinjer og efter det politisk vedtagne serviceniveau samt at kontrakter og aftaler vi har med kommunens andre afdelinger altid overholdes.

Park & Vej arbejder efter Allerød Kommunes værdigrundlag, hvor vi skaber resultater gennem dialog, der er præget af respekt, åbenhed og troværdighed.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for specialarbejdere, faglærte gartnere med flere indgået mellem 3F og KL.

Du er velkommen til at kontakte driftschef Susanne Pingel på 25 55 18 01 for at høre nærmere om stillingerne.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.

Du sender din ansøgning digitalt via linket i annoncen senest 15. februar 2018. Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 8.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Elevatortekniker

Vikargården IVS

Albertslund
Elevator tekniker søges. Mulighed for fastansættelse Kvalifikationer og kompetencer: Du kan arbejde selvstændigt og i et team. . Du er kvalitetsbevidst og god til at få noget for hånden. Du har arbejdet med rep. af elevatorer, indenfor de senere år....
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:15. november 2018

ScanPeople søger flere Industriteknikere til spændende virksomhed i Nordsjælland

SCANPEOPLE ApS

Hillerød
ScanPeople søger flere industriteknikere til Try Hire-forløb hos vores kunde i Nordsjælland et spændende job i en meget moderne og spændende virksomhed. Arbejdsbeskrivelse: Du tilbydes et Try Hire-forløb, hvor du kan få ansvar for programmering, for...
Indrykket:22. oktober 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018