Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Parkeringsvagt Vejle

ONEPARK søger pålidelig, ansvarsbevidst og servicemindet medarbejder til parkeringskontrol. Har du lyst til et job med stor selvstændighed, frihed under ansvar og masser af frisk luft? 

ONEPARK kan tilbyde dig et job som deltids servicemedarbejder til parkeringskontrol. Som servicemedarbejder til parkeringskontrol hos ONEPARK, bliver du et synligt ansigt i gadebilledet. Arbejdet foregår udendørs hele året og i alt slags vejr. Din opgave er at holde opsyn med parkeringsarealer og kontrollere i henhold til angivne regulativer. Du skal være serviceorienteret og behjælpelig overfor de parkerende, når der er brug for hjælp og information. Samtidigt skal du have både modet og evnen til at håndtere de situationer der kan opstå. Kontrollen kræver at du har et godt overblik, og dokumentationen for udstedte kontrolgebyrer skal være præcis og korrekt. Vi træner dig selvfølgeligt så du bliver godt rustet til opgaven. Jobbet passer til et studiejob eller til en pensionist. Det er en forudsætning at du taler og skriver dansk, har kørekort og straffeattest skal fremvises samt at du er over 18 år.

Arbejdssted: Vejle - timerne ligger sidst på eftermiddagen
Arbejdstid: normalt 9 timer/uge - ekstra i feriere og højtiderne

Send os din ansøgning med CV på job@onepark.dk eller til;

ONEPARK
Havnegade 18
DK-7100 Vejle

Mrk. 'Vejle'

Send din ansøgning til os hurtigst muligt, da vi gennemgår og afholder samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her