Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Parkvejens Skole søger lærer til specialklasser

 
Parkvejens Skole søger lærer til specialklasse med start hurtigst muligt 
 
Vi søger en lærer til indskolingen gerne med linjefag i matematik.
 
Som lærer i specialklasse vil man også undervise i andre fag såsom, idræt, engelsk og N/T m.m. 
 
Der er  p.t. henvist ca.85 elever i skolens specialtilbud, fordelt i 3 afdelinger. Vi har i specialklasse-afdelingen elever i indskolingen, på mellemtrin og i udskolingen. 
 
Parkvejens Skole er en arbejdsplads med ressourcestærke medarbejdere, som er med til at skabe et godt miljø med fokus på åbenhed og interesse for hinandens arbejde og parathed til at stille kritiske spørgsmål til måden at løse opgaverne på. 
Skolen er organiseret i storteam med det mål at udvikle en fleksibel sammenhængende skole, der giver mulighed for faglig fordybelse med passende udfordringer for den enkelte elev. Alle elever skal blive så dygtige de kan, både fagligt, men også til at tage vare på sig selv og andre. Det pædagogiske udgangspunkt er, at vi skaber indhold, rammer og trivsel, som støtter den alsidige og sociale udvikling hos eleverne. 
 
Vi er en specialklasse-afdeling, hvortil der henvises elever med vanskeligheder inden for autisme spektrum forstyrrelser, ADHD og tilknytningsforstyrrelser. Vi arbejder ud fra det enkelte barns individuelle faglige forudsætninger, men også med fokus på at eleverne øver sig i at indgå i meningsfulde fællesskaber i den udstrækning de magter. 
 
Vi ønsker elever, som forlader folkeskolen med en god erkendelse af egne behov og som har en oplevelse af at være blevet inddraget, hørt og forstået. Flere af vores elever gennemfører folkeskolens afgangsprøver eller dele af den. Vi tilstræber at leve op til folkeskolelovens ambitioner om både at give børnene faglige udfordringer og en social/relationel forståelse. Vi fokuserer på at udvikle en skole, hvor der arbejdes med fællesskab og faglige udfordringer for alle. 
 
Vi har igangsat supplerende kompetenceudviklingsforløb for hele specialklasseafdelingen, som vi har udviklet på de sidste to år. Det ene forløb er ”spejling som metode” og det andet forløb er ”KRAP ” som understøtter praksis med relevante værktøjer og redskaber i forhold til eleverne og deres udvikling.  
 
Det er ligeledes vigtigt for os, at have et tæt forældresamarbejde om elevernes udvikling og trivsel, både fagligt, socialt og personligt. 
 
Stillingen er med besættelse pr. 1/3- 18 eller snarest derefter. 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Det er Odder Kommunes politik at indhente straffe- og børneattestattest ved ansættelsen. 
 
Ansøgningen sendes via link og skal være os i hænde senest 6. februar 2018.  
 
For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte pædagogiskleder Susan Albertsen på 
tlf. 87803673 eller 87803666. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her