Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Parkvejens Skoles specialklasser søger vikar for lærer og pædagog

Parkvejens Skole søger 1 lærer(vikariat) med start hurtigst muligt og 1 pædagog(vikariat) med start den 19/3 til specialklasse afdelingen.

Stillingerne

Vi søger en dansklærer til vores udskolingsafdeling og en pædagog til vores indskolingsafdeling.

Som lærer i specialklasse vil man undervise i andre flere fag ud over sit linjefag såsom, idræt, engelsk og N/T m.m.

Vikariatet i udskolingen er med start hurtigst muligt og pædagog vikariatet er med start den 19. marts.

Vikariaterne slutter den 30.06.21.

Om os

Der er p.t. henvist ca.97 elever i skolens specialtilbud, fordelt på 3 matrikler. Vikariaterne er på Parkvejensskole, og vi har i specialklasse afdelingen elever i indskolingen, på mellemtrin og i udskolingen.

Parkvejensskole er en arbejdsplads med ressourcestærke medarbejdere, som er med til at skabe et godt miljø med fokus på åbenhed og interesse for hinandens arbejde og parathed til at stille kritiske spørgsmål til måden at løse opgaverne på.

Skolen er organiseret i storteam med det mål at udvikle en fleksibel sammenhængende skole, der giver mulighed for faglig fordybelse med passende udfordringer for den enkelte elev. Alle elever skal blive så dygtige de kan, både i fag men også til at tage vare på sig selv og andre. Det pædagogiske udgangspunkt er, at vi skaber indhold, rammer og trivsel, som støtter den alsidige og sociale udvikling hos eleverne.

Vi er en specialklasse-afdeling, hvor der visiteres elever med vanskeligheder inden for autisme-spektrum-forstyrrelser, ADHD og tilknytningsforstyrrelser. Vores pædagogiske tilgang og metodevalg er gennem en mentaliserende tilgang, spejling og KRAP. Vi ønsker elever, som forlader folkeskolen med en god erkendelse af egne behov, og som har en oplevelse af at være blevet inddraget, hørt og forstået. Flere af vores elever gennemfører folkeskolens afgangsprøver eller dele af den. Vi tilstræber at leve op til folkeskolelovens ambitioner om både at give børnene faglige udfordringer og en social/relationel forståelse. Vi fokuserer på at udvikle en skole, hvor der arbejdes med fællesskab og faglige udfordringer for alle.

Det er ligeledes vigtigt for os, at have et tæt forældresamarbejde om elevernes udvikling og trivsel, både fagligt, socialt og personligt.

Kontakt

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Susan Albertsen på tlf. 87803673 eller 87803666.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning 

Hurtigst muligt og senest 14/3-2021.

Søg digitalt via knap i stillingsopslaget.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.