Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Partner- og Salgssupport

- i krydsfeltet mellem salg og administration

Euro Accident er inde i en spændende udvikling med flot fremgang. Vi har brug for dygtige medarbejdere med lyst til at arbejde i en virksomhed præget af omsorg, handlekraft og nytænkning, og som deler vores vision om en tryg og sund verden. Til vores kontor i København søger vi en erfaren, fagligt dygtig Partner- og Salgssupport.

Stillingen
Euro Accident har en filosofi om, at en kombination af gode forsikringer og sunde medarbejdere skaber fremgangsrige virksomheder. Konceptet hedder Holdbare Medarbejdere og er nyt i Danmark, mens det i Sverige er en veletableret succes gennem mange år. Det er dette koncept, du bliver en del af.

Stillingen ligger i vores Partner- og Salgssupportafdeling, og du kommer til at arbejde tæt sammen med både Partnersalg og Kundeservice.

Dine primære ansvarsområder bliver at supportere vores samarbejdspartnere, heriblandt mæglerne og Partnersalg. Du skal tage imod henvendelser fra samarbejdspartnere og besvare spørgsmål om eksisterende cvr-kunder, produkter, betingelser, tegningsregler, processer mv. Du skal supportere ved beregning og udarbejdelse af tilbud og præsentationer samt i forbindelse med nytegninger og fornyelser. 

Du bliver en central spiller ved onboarding og oprettelse af nye cvr-kunder i vores systemer.

Du skal hjælpe med at sikre, at vi altid overholder gældende lovgivning, og du forventes at være en proaktiv medspiller i vores løbende udviklings- og vedligeholdelsesarbejde.

Du skal også hjælpe os med at sikre en konstant høj kvalitet i vores kundeservice, internt som eksternt. Og du skal være med til at skabe et smidigt samarbejde mellem vores afdelinger og kontorer.

Personen
Som vores nye Partner- og Salgssupport har du flere års erfaring inden for liv og pension. Du er opdateret på den relevante lovgivning og har gennemført minimum niveau 4 på forsikringsakademiet.

Du har betydelig erfaring i at samarbejde med mæglere.

Du er en engageret og humørfyldt holdspiller. Du har sans for detaljen og kan begå dig i krydsfeltet mellem salg og administration – både internt i organisationen og eksternt med vores samarbejdspartnere. 

Du er venlig og hjælpsom, effektiv og fleksibel, selvstændig og løsningsorienteret med en høj grad af empati. Du er et troværdigt menneske, der tør tage ansvar og vise initiativ. 

Du er dygtig til MS Office, og du taler og skriver dansk på et tilfredsstillende niveau samt forstår svensk.

Du deler vores værdier
Vi har en kultur og et fællesskab i Euro Accident, som vi er stolte af, og som er præget af vores værdier - omsorg, handlekraft og nytænkning. For at passe ind i kulturen må du dele vores værdier og lige som vi brænde for visionen om en tryg og sund verden. Vi går op i sundhed både hos vores kunder og hos os selv. Derfor træner vi også sammen hver fredag morgen.

Vi tilbyder
Euro Accident er en ambitiøs og ansvarlig virksomhed med højt til loftet. Du bliver en vigtig medspiller i vores daglige arbejde i tæt parløb med et lille, men voksende team af gode kolleger. Vi lover, at din stemme vil blive hørt, dine resultater vil blive set, og at du får lov til på egen hånd at præge både retning og tempo.

Vi tør også godt love, at du både fagligt og menneskeligt vil udvikle dig, og at vi er i samme båd hele vejen. Både når det er sjovt, og når det er alvor.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du kan se frem til en attraktiv lønpakke og pensionsordning. Kontoret ligger i Ørestad, tæt ved metro og tog.

Ansøgning
Ansøgning kan sendes via knappen "Send ansøgning". Vi holder interviews løbende.
Har du spørgsmål, så kontakt venligst Henrik Jeppsson på tlf. 60 37 60 11 eller på mail Henrik.Jeppsson@euroaccident.com

Forsikringer plus sundhed skaber holdbare medarbejdere

Med visionen om at skabe en tryg og sund verden gennem holdbare medarbejdere tilbyder Euro Accident forsikringer plus sundhed gennem mæglere og partnere.

Euro Accident er en virksomhed i stærk vækst med mere end 1,4 mia. SEK i præmieindtægter og mere end 240 medarbejdere fordelt på kontorer i Växjö, Stockholm, Malmø, Gøteborg, Örnsköldsvik, Oslo og København.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.