Partner Salg

- i krydsfeltet mellem forsikring og sundhed

Euro Accident er inde i en spændende udvikling med flot fremgang. Vi har brug for dygtige medarbejdere med lyst til at arbejde i en virksomhed præget af omsorg, handlekraft og nytænkning, og som deler vores vision om en tryg og sund verden. Til vores kontor i København søger vi en erfaren, fagligt dygtig og positiv kollega, som skal være ansvarlig for samarbejdet med små og mellemstore mæglere.

Stillingen
Euro Accident har en filosofi om, at en kombination af gode forsikringer og sunde medarbejdere skaber fremgangsrige virksomheder. Konceptet hedder Holdbare Medarbejdere og er nyt i Danmark, mens det i Sverige er en veletableret succes gennem mange år. Det er dette koncept, du bliver en del af.

Stillingen ligger i vores Partner Salgsafdeling, og du kommer til at arbejde tæt sammen med både Partner- og Salgssupport og Kundeservice.

Dine primære ansvarsområder bliver som ansvarlig for en portefølje af små og mellemstore mæglerhuse. Du skal styre hele tilbuds- og udbudsprocessen fra første henvendelse fra mægleren, til kunden er implementeret og overleveret til Partner- og Salgssupport. Du skal sikre, at Partner- og Salgssupport har tilstrækkelige oplysninger til at udarbejde tilbud - at processen er afstemt med mægleren og internt i Euro Accident – samt at besvare spørgsmål fra mægleren og have overblikket i forhold til onboarding af kunden.

Samtidig får du i samarbejde med resten af afdelingen ansvar for proaktivt opsøgende salg via mæglerne. Du skal hjælpe med at udarbejde præsentationer, afholde seminarer, uddanne mæglere i vores produkter, opbygge relationer samt nytænke, hvordan vi kan optimere vores forretning og relationer med omsorg og handlekraft.

Du bliver en central spiller på et lille hold, hvor positiv tilgang til opgaver og tillid er nøgleord. Du bliver ansat i en tid, hvor markedet har fået øjnene op for Euro Accidents forretningsmodel, så du får en nøglerolle i vores pipeline på salg.

Endelig skal du hjælpe med at sikre en konstant høj kvalitet i vores relation til mæglerne og til de øvrige afdelinger.

Personen
Som vores nye kollega har du flere års erfaring inden for liv og pension. Du er opdateret på den relevante lovgivning og har gennemført minimum niveau 4 på forsikringsakademiet.

Du har betydelig erfaring i at samarbejde med mæglere eller er/har selv været mægler.

Du er positiv, engageret og en humørfyldt holdspiller. Du har sans for helheden og relationen og kan begå dig i krydsfeltet mellem mægleren og vores interne organisation. 

Du har forretningsforståelse, er struktureret, selvkørende, effektiv og fleksibel. Du er løsningsorienteret med en høj grad af empati. Du er et troværdigt menneske, der tør tage ansvar og vise initiativ. 

Du er dygtig til MS Office, og du taler og skriver dansk på et tilfredsstillende niveau samt forstår svensk.

Du deler vores værdier
Vi har en kultur og et fællesskab i Euro Accident, som vi er stolte af, og som er præget af vores værdier - omsorg, handlekraft og nytænkning. For at passe ind i kulturen må du dele vores værdier og lige som vi brænde for visionen om en tryg og sund verden. Vi går op i sundhed både hos vores kunder og hos os selv. Derfor træner vi også sammen hver fredag morgen.

Vi tilbyder
Euro Accident er en ambitiøs og ansvarlig virksomhed med højt til loftet. Du bliver en vigtig medspiller i vores daglige arbejde i tæt parløb med et lille, men voksende team af gode kolleger. Vi lover, at din stemme vil blive hørt, dine resultater vil blive set, og at du får lov til på egen hånd at præge både retning og tempo.

Vi tør også godt love, at du både fagligt og menneskeligt vil udvikle dig, og at vi er i samme båd hele vejen. Både når det er sjovt, og når det er alvor.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du kan se frem til en attraktiv lønpakke og pensionsordning. Kontoret ligger i Ørestad, tæt ved metro og tog.

Ansøgning
Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning". Vi holder interviews løbende.

Har du spørgsmål, så kontakt venligst Nana Koefoed Bevensee på tlf. 60 37 64 93 eller på mail Nana.Koefoedbevensee@euroaccident.com

Forsikringer plus sundhed skaber holdbare medarbejdere

Med visionen om at skabe en tryg og sund verden gennem holdbare medarbejdere tilbyder Euro Accident forsikringer plus sundhed gennem mæglere og partnere.

Euro Accident er en virksomhed i stærk vækst med mere end 1,4 mia. SEK i præmieindtægter og mere end 240 medarbejdere fordelt på kontorer i Växjö, Stockholm, Malmø, Gøteborg, Örnsköldsvik, Oslo og København.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Dygtig sælger med administrativ flair søges til VVS branchen

Heat Supply ApS

Rødovre
Kan du sælge gasreservedele?Til en fuldtidsstilling hos Heat Supply ApS i Rødovre på Sjælland søger vi en sælger, hvis primære ansvar bliver at drive og udvikle virksomheden.Om jobbetHeat Supply ApS er en nyere virksomhed, som sælger gasreservedele ...
Indrykket:18. maj 2020

Account Manager til unikt produkt på jobmarkedet

Ofir A/S

Søborg
- Vi oplever vækst og har derfor brug for endnu en talentfuld Account Manager Motiveres du af opsøgende og relationsskabende salg, hvor du skaber værdi for både kandidaterne og virksomheden? Vil du sidde med jobmarkedets mest spændende produkt, neml...
Indrykket:4. maj 2020

Best One A/S søger flere dygtige sælgere til vores i forvejen fremragende salgsafdeling

Best One A/S

Valby
Best One A S er specialister i online markedsføring, og vi vækster ved at få andre virksomheder til at vækste. Derfor søger vi flere dygtige sælgere til vores i forvejen fremragende salgsafdeling. I løbet af de sidste 5 år har vi vækstet kraftigt, o...
Indrykket:2. juni 2020

Svensktalande säljande rådgivare till ett nyetablerat företag

DinFamilieJurist

København SV
Jobbet och företagetHar du ambitioner inom försäljning samt rådgivning och önskar att göra karriär inom det? Läs då vidare om denna spännande möjlighet. Eftersom vi är ett nystartat företag kan du inte hitta vår webbplats ännu eftersom den är under ...
Indrykket:3. juni 2020

Salgschef til dansk SaaS-virksomhed i vækst

EasySearch ApS

Vallensbæk Strand
EazyProject A S har de seneste 5 år ekspanderet salget af deres Software-as-a-Service løsning til project management, som i dag benyttes af mere end 300 kunder og over 10.000 brugere. Potentialet i markedet er stort, og nu søger vi en dygtig og proa...
Indrykket:19. maj 2020