Partner søges til opstart af botilbud

Vi søger en person som har lyst til at være med til at opstarte et socialpædagogisk botilbud for mennesker med nedsat psykisk funktionsevne. Der er ikke tale om en ansættelse. Vi søger en person der har mod på at opstarte egen virksomhed og blive medejer og eventuelt leder af et botilbud. Vi søger en person som har lyst til at arbejde passioneret for at opbygge egen virksomhed med de krav og den frihed der følger med hertil.

Du kan måske have gjort dig tanker om at blive leder af et botilbud og/eller have overvejet selv at starte et botilbud op. Du skal gerne have viden og erfaring fra det pædagogiske og/eller socialfaglige område.

Du skal have lyst til at være med til at skabe et botilbud som vil være de bedste til at hjælpe borgere med nedsat psykisk funktionsevne og omfattende problematikker. Et botilbud som skal være en god og anerkendende arbejdsplads. Et botilbud baseret på gode værdier og med en god dialog med kommunerne.

Din profil

  • Du skal have en relevant baggrund som f.eks. pædagog, socialrådgiver, SOSU assistent, sygeplejerske, lærer og/eller have særlig viden og kompetencer fra området.

  • Du skal have viden og erfaring fra botilbud eller opholdssteds området, eller fra psykiatrien.

  • Du skal have ledelseserfaring eller evner til ledelse.Din partner og medejer vil være uddannet socialrådgiver med mange års erfaring inden for botilbudsområdet. Din partner vil besidde al den nødvendige viden omkring behovet hos kommunerne, lovgivning og regler, tilsyn, forståelse af kommunerne, netværk og strategi. Din partner vil have viden omkring opstart af egen virksomhed, virksomhedstype, budget, revisor, kontrakter og administration.

 

Du er meget velkommen til at ringe og høre nærmere.

Der ønskes CV plus kort motivation/ansøgning


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til skolebehandlingstilbud

SKOLE/BEHANDLINGSTILBUDDET YDERBYSKOLEN ApS

Skole Behandlingstilbuddet Yderbyskolen søger lærer: Yderbyskolen er et tilbud til elever, der har brug for en specielt tilrettelagt skoledag. Målgruppen er børn og unge i alderen 8-17 år, som har sociale, emotionelle og eller faglige vanskeligheder...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Tidsbegrænset stilling som matematiklærer i indskolingen

Ringsted Kommune

Vigersted Skole er beliggende ca. 10 kilometer nord for Ringsted i landsbyen Vigersted, med gode muligheder for inddragelse af naturen. Vigersted Skole har ca. 300 elever i 0. 9 klasse, samt en centerafdeling for børn med autismespektrum-forstyrrels...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018