Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Partner søges til opstart af botilbud

Vi søger en person som har lyst til at være med til at opstarte et socialpædagogisk botilbud for mennesker med nedsat psykisk funktionsevne. Der er ikke tale om en ansættelse. Vi søger en person der har mod på at opstarte egen virksomhed og blive medejer og eventuelt leder af et botilbud. Vi søger en person som har lyst til at arbejde passioneret for at opbygge egen virksomhed med de krav og den frihed der følger med hertil.

Du kan måske have gjort dig tanker om at blive leder af et botilbud og/eller have overvejet selv at starte et botilbud op. Du skal gerne have viden og erfaring fra det pædagogiske og/eller socialfaglige område.

Du skal have lyst til at være med til at skabe et botilbud som vil være de bedste til at hjælpe borgere med nedsat psykisk funktionsevne og omfattende problematikker. Et botilbud som skal være en god og anerkendende arbejdsplads. Et botilbud baseret på gode værdier og med en god dialog med kommunerne.

Din profil

  • Du skal have en relevant baggrund som f.eks. pædagog, socialrådgiver, SOSU assistent, sygeplejerske, lærer og/eller have særlig viden og kompetencer fra området.

  • Du skal have viden og erfaring fra botilbud eller opholdssteds området, eller fra psykiatrien.

  • Du skal have ledelseserfaring eller evner til ledelse.Din partner og medejer vil være uddannet socialrådgiver med mange års erfaring inden for botilbudsområdet. Din partner vil besidde al den nødvendige viden omkring behovet hos kommunerne, lovgivning og regler, tilsyn, forståelse af kommunerne, netværk og strategi. Din partner vil have viden omkring opstart af egen virksomhed, virksomhedstype, budget, revisor, kontrakter og administration.

 

Du er meget velkommen til at ringe og høre nærmere.

Der ønskes CV plus kort motivation/ansøgning


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her