Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

parttime chef / helping hand in kitchen

 

we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - 

 

you must have experience from other placeses -  

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en hjælpe kok  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

 

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047513Phoenix-1871603312019-06-21T00:00:00parttime chef / helping hand in kitchen

 

we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - 

 

you must have experience from other placeses -  

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en hjælpe kok  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

 

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

2019-08-17T00:51:25.063 we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - you must have experience from other placeses - ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro Www.klassiskfisk.dk *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com11jobnet18716033100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-16T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3550945JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS11Jægergårdsgade 658000Aarhus CDKDanmark0soren_ak@hotmail.comDKDanmarkDanmark7Deltid46Permanent782070JobNet5008178500817810021-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18716033https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=18716033https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18716033&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18716033&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonparttime chef / helping hand in kitchen1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362116212soren_ak@hotmail.comsoren_ak@hotmail.comDanmarkDanmark330108750Kok søges til Lé BasilicRobot L Basilic søger en kok på fuld tid. L Basilic er dansk-fransk fusionskøkken, med et enkelt køkken og høj kvalitet. Der er opstart hurtigst muligt. Ansøgning CV skal sendes til: Mirveis Navaz på: navazmirveis@hotmail.com Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Mirveis på tlf: 28 11 47 77

Lé Basilic søger en kok på fuld tid.

Lé Basilic er dansk-fransk fusionskøkken, med et enkelt køkken og høj kvalitet.

Der er opstart hurtigst muligt.

Ansøgning +CV skal sendes til: Mirveis Navaz på: navazmirveis@hotmail.com

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Mirveis på tlf: 28 11 47 77

le basilic aarhus I/SAarhus C2019-10-18T00:00:002019-12-11T00:00:00
330106217Selvstændig og passioneret kokRobot Hos Møllers Gastronomi søger vi en engageret kok der brænder for sit fag. Til daglig møder vi kl. 06.00 - 14.00, og laver firmafrokostordning her og ud af huset mandag til fredag. Men har også arrangementer om aftenen og weekenderne, så forskudte arbejdstider og overarbejde kan forekomme. Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt og kunne lide at omgåes vores kunder gæster og gerne vil afvikle vores arrangementer. Vi planlægger selv ugens menu til frokostkunderne og man må derfor gerne være kreativ, inspirerende og fuld af gode ideer, da menuen sendes ud hver torsdag. 1 dag om ugen planlægger vi kundebesøg så vi altid har styr på ønsker, krav og ændringer Løn aftales individuelt

Hos Møllers Gastronomi søger vi en engageret kok der brænder for sit fag.

Til daglig møder vi kl. 06.00 - 14.00, og laver firmafrokostordning her og ud af  huset mandag til fredag.

Men har også arrangementer om aftenen og weekenderne, så forskudte arbejdstider og overarbejde kan forekomme.

Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt og kunne lide at omgåes vores kunder/gæster og gerne vil afvikle vores arrangementer.

Vi planlægger selv ugens menu til frokostkunderne og man må derfor gerne være kreativ, inspirerende og fuld af gode ideer, da menuen sendes ud hver torsdag.

1 dag om ugen planlægger vi kundebesøg så vi altid har styr på ønsker, krav og ændringer 

Løn aftales individuelt

Møllers Gastronomi ApSTranbjerg J2019-10-14T00:00:002019-12-05T00:00:00
330106216Er du den nye køkkenleder vi søger?Robot Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden. Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig: Fortsat personlig udvikling God teamånd Vækstmuligheder Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet. Hvad vi søger fra dig: En stor passion for madlavning Leder erfaring Erfaring fra et professionelt køkken Ansvarsfølelse Initiativrig Teamwork Er du den nye køkkenleder vi søger? Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk Are you the new Kitchen Supervisor we are looking for? Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the Aarhus location. Who we are: Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn t have to be fancy to be damn good the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. You will join a professional experienced team which will offer you: Continuous development. Great Team Environment An insight in Southern BBQ and cuisine. Growth opportunities. A place where your ideas and creativity are listened to. What you need to bring to the table: A great passion for food Leadership experience Experience in a professional kitchen Responsibility Initiative Team work If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk

Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet.

 

Hvem er vi:

Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden.

 

Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig:

 

  • Fortsat personlig udvikling
  • God teamånd
  • Vækstmuligheder
  • Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken
  • Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet.

 

Hvad vi søger fra dig:

 

  • En stor passion for madlavning
  • Leder erfaring
  • Erfaring fra et professionelt køkken
  • Ansvarsfølelse
  • Initiativrig
  • Teamwork

 Er du den nye køkkenleder vi søger?

Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk

Are you the new Kitchen Supervisor we are looking for?

Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the Aarhus location.

 

Who we are:

Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn't have to be fancy to be damn good; the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. 

 

You will join a professional experienced team which will offer you:

  • Continuous development.
  • Great Team Environment
  • An insight in Southern BBQ and cuisine.
  • Growth opportunities.
  • A place where your ideas and creativity are listened to.

 

What you need to bring to the table:

  • A great passion for food
  • Leadership experience
  • Experience in a professional kitchen
  • Responsibility
  • Initiative
  • Team work

 

If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk

Memphis RoadhouseAarhus C2019-10-14T00:00:002019-12-05T00:00:00
330111475ChefRobot We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. Your need to like all kind of work in th kitchen. The pay will be between 130 to 150 kr hour. Working hours are mostlly in the evening. Is good to know spanish food.

We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. 

Your need to like all kind of work in th kitchen. 

The pay will be between 130 to 150 kr/hour. 

Working hours  are mostlly in the evening.

Is good to know spanish food.

I/S Casa De AntonioAarhus C2019-10-24T00:00:002019-12-17T00:00:00
330112179Kok til HøjbjergRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Højbjerg ved Aarhus. Din daglige arbejdsplads Som kok i Eurest kantinen hos Johnson Controls, bliver du del af et dynamisk team på 5 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for ca. 300 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver primært: Det varme køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet. Menuplanlægning for det varme køkken og egenkontrol, Du deltager i APV arbejde og rengøring. Faglært kok med passion for mad Du er faglært med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du finder det spændende at arbejde med økologi, og du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Arbejdssted Eurest kantine hos Johnson Controls Christian X s vej 10 8270 Højbjerg Arbejdstider Mandag: 6.30-14.00 Tirsdag: 6.30-14.00 Onsdag: 6.30-14.00 Torsdag: 6.30-14.00 Fredag: 6.30-14.00 Din arbejdstid udgør 35 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger behandles løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Henriette Dehn på tlf. 87367107 Alle henvendelser behandles fortroligt. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Højbjerg ved Aarhus.

Din daglige arbejdsplads
Som kok i Eurest kantinen hos Johnson Controls, bliver du del af et dynamisk team på 5 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for ca. 300 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver primært:

  • Det varme køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet.
  • Menuplanlægning for det varme køkken og egenkontrol,
  • Du deltager i APV arbejde og rengøring.

Faglært kok med passion for mad
Du er faglært med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du finder det spændende at arbejde med økologi, og du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Arbejdssted
Eurest kantine hos Johnson Controls
Christian X’s vej 10
8270 Højbjerg

Arbejdstider
Mandag:        6.30-14.00
Tirsdag:         6.30-14.00
Onsdag:        6.30-14.00
Torsdag:        6.30-14.00
Fredag:         6.30-14.00

Din arbejdstid udgør 35 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger behandles løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Henriette Dehn på tlf. 87367107

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, Johnson ControlsHøjbjerg2019-10-25T00:00:002019-11-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til Lé Basilic

le basilic aarhus I/S

Aarhus C
L Basilic søger en kok på fuld tid. L Basilic er dansk-fransk fusionskøkken, med et enkelt køkken og høj kvalitet. Der er opstart hurtigst muligt. Ansøgning CV skal sendes til: Mirveis Navaz på: navazmirveis@hotmail.com Har du spørgsmål til stilling...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:11. december 2019

Selvstændig og passioneret kok

Møllers Gastronomi ApS

Tranbjerg J
Hos Møllers Gastronomi søger vi en engageret kok der brænder for sit fag. Til daglig møder vi kl. 06.00 - 14.00, og laver firmafrokostordning her og ud af huset mandag til fredag. Men har også arrangementer om aftenen og weekenderne, så forskudte ar...
Indrykket:14. oktober 2019
Udløbsdato:5. december 2019

Er du den nye køkkenleder vi søger?

Memphis Roadhouse

Aarhus C
Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste...
Indrykket:14. oktober 2019
Udløbsdato:5. december 2019

Chef

I/S Casa De Antonio

Aarhus C
We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. Your need to like all kind of work in th kitchen. The pay will be between 130 to 150 kr hour. Working hours are mostlly in the evening. Is good to know spanish ...
Indrykket:24. oktober 2019
Udløbsdato:17. december 2019

Kok til Højbjerg

Eurest Kantine, Johnson Controls

Højbjerg
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Højbjerg ved Aarhus. Din daglige arbejdsplads Som kok i Eurest kantinen hos Johnson Controls, bliver du del af et dynamisk team på 5 kollegaer, som ...
Indrykket:25. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019