Patientkoordinator til 13 måneders vikariat

Er du lægesekretær og vil noget nyt? Lægger du vægt på god service og høj patienttilfredshed og kan du se dig selv med nye faglige udfordringer i et vikariat på SDCC, så er du måske vores nye patientkoordinator.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en patientkoordinator til klinikken til et 13 måneders vikariat med mulighed for forlængelse pr. 1. juli 2018, gerne før hvis muligt.

Klinikken på SDCC fungerer som regional diabetesafdeling og har behandlingsansvaret for 9.000 personer med diabetes, men forventes i 2020 at skulle varetage behandlingen for yderligere 4.000-6.000 personer med diabetes.

Vi har stort fokus på klinisk kvalitet, sætter det tværfaglige samarbejde meget højt i hverdagen og inddrager patienternes ønsker og behov. Klinikken har flere end 120 ansatte og blev i januar 2018 reorganiseret, og består af fire store teams, som arbejder tværfagligt omkring den enkelte patient: 1) type 1-diabetesteam, 2) type 2-diabetesteam, 3) team med højt specialiserede funktioner, og 4) kliniske specialistteams med øjenklinik, fodklinik, kliniske diætister og fysisk træning.

Du bliver en del af et team bestående af 17 engagerede patient-koordinatorer fordelt på SDCC/HGH matriklerne. Vi vægter godt samarbejde, proaktivitet, godt humør og et positivt arbejdsmiljø højt. Arbejdet er præget af teamwork og tværfaglige samarbejdsrelationer, hvor patientkoordinatoren spiller en vigtig rolle. Patientkontakten fylder meget og stiller store krav til overblik, selvstændighed og gode samarbejdsevner mono- som tværfagligt. Vi lægger vægt på højt serviceniveau for vores patienter.


Jobbet
Vi søger en kompetent og mødestabil medarbejder, som kan bidrage med engagement og høj faglighed. Vi sætter pris på fleksibilitet og åbenhed overfor både daglige rutineprægede opgaver og nye opgaver - ligesom en kvalitetsbevidst, positiv og smidig tilgang til arbejdet og det tværfaglige samarbejde er væsentlig.

Arbejdsopgaverne omfatter:

  • opgaver i receptionen, hvor du modtager, booker og registrerer patienter
  • administration, koordination og kvalitetssikring af patientforløb
  • ydelsesregistrering
  • daglig tidsbestilling/korrespondance med patienter og pårørende samt arbejdslister og administrativ support i klinikken.
Der vil være mulighed for, at du kan få selvstændige arbejdsopgaver. Vi arbejder i Sundhedsplatformen, som er en fælles digital løsning til patientdata og kommunikation. Du vil få grundig oplæring og blive tilknyttet en mentor i oplæringsperioden.

Kvalifikationer, faglige og personlige
Vi forventer at du:
  • er uddannet lægesekretær med hospitalserfaring og har en bred IT-erfaring – herunder Sundhedsplatformen og MS Office pakken
  • er servicemindet og trives med patientkontakt
  • er omstillingsparat og ansvarsbevidst, har overblik og kan bevare roen
  • er initiativrig, selvstændig og mødestabil
  • har høj arbejdsmoral og har fokus på kvalitet og effektivisering
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, men kan også arbejde selvstændigt.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regional overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt placeret indenfor vores åbningstid mandag–fredag kl. 7.30-16.00.

Info
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Maria Lauritzen tlf. 30 91 33 21 eller Camilla Frank Dahl tlf. 30 91 29 65. Ansøgningsfrist: er søndag den 30. april. Der planlægges interviews i uge 19 og 20.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et visionært diabetescenter for hele Region H specialiseret i behandling, forskning og forebyggelse af diabetes og i uddannelse af sundhedspersonale inden for diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabetesklinik og behandler hvert år flere end 9.000 personer med diabetes fra Region Hovedstaden. Læs mere på www.sdcc.dk og følg Steno Diabetes Center Copenhagen på Twitter og LinkedIn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lægesekretær hos praktiserende læger

Lægerne I Holte Midtpunkt

Lyngby-Taarbæk
Erfaren lægesekretær SOSU assistent til alment praktiserende lægeklinik i Holte søgesJobbet vil bestå af opgaver indenfor følgende områder: Modtagelse af patienter, telefonvisitation, tidsbestilling, fornyelse af recepter, mindre procedure som blodp...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:27. maj 2018

Lægesekretær - barselsvikariat, Urogynækologisk Klinik

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Herlev
Barselsvikariat tilbydes til uddannet lægesekretær til Urogynækologisk Klinik, Herlev Hospital Vi kan tilbyde en spændende stilling som lægesekretær i Urogynækologisk Klinik, som har åbnet i dagtid alle hverdage. Stillingen er til besættelse pr. 1. ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Lægesekretær til Obstetrisk Klinik

Obstetrisk klinik

København
Juliane Marie Centret Obstetrisk Klinik søger uddannet lægesekretær 37 timer ugentligt Obstetrisk Klink søger uddannet lægesekretær til vores sengeafsnit pr. 1.6.18 eller snarest muligt. Stillingen er på 37 timer uge. Stillingen vil være placeret på...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Lægesekretær til Videncenter for reumatologi og rygsygdomme, Gentofte Hospital

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

København
I Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme på Gentofte Hospital søger vi en lægesekretær til fast stilling med arbejde 34 timer ugtl. i dagvagt. Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2018. Vi er en del af Videncenter for Reumatologi og Rygsyg...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

Lægesekretær til Videncenter for reumatologi og rygsygdomme, Gentofte Hospital

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Brøndby
I Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme på Gentofte Hospital søger vi en lægesekretær til fast stilling med arbejde 34 timer ugtl. i dagvagt. Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2018. Vi er en del af Videncenter for Reumatologi og Rygsyg...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018