Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Payroll Assistent til Visma e-conomic (deltid)

Om jobbet
I rollen som Payroll Assistant vil din primære rolle, sammen med vores Payroll Specialist, være at supportere Visma e-conomic og Visma DataLøn samt et par andre Visma SMB enheder med korrekt og opdateret lønbehandling sammen med andre tilknyttede opgaver.

Du vil, i samarbejde vores Payroll Specialist, skulle hjælpe med:

 • Lønkørsel i Visma Løn og Visma HR (tidligere kaldet Multiløn Erhverv og Orkide)
 • Håndtering af lønbilag og ansættelseskontrakter
 • Refusion i forbindelse med barsel, sygdom og anden orlov
 • Pensionsoprettelse
 • Diverse administrative opgaver og samarbejde med kolleger i HR og Finance
 • Du bliver en del af vores Finance team. Her er vi 13 dedikerede medarbejdere, der hver eneste dag yder den mest optimale support for alle led i virksomheden. Vi tilbyder et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, som du ikke finder mange steder.

  Hvem er du?
  Jobbet er for dig, som er omstillingsparat og proaktiv. Du er detaljeorienteret og trives med administrativt arbejde. - Og så brænder du for at assistere en effektiv og fejlfri lønproces, serveret med et smil på læben. Det er vigtigt, at du trives i en uforudsigelig hverdag, hvor små forstyrrelser og ændringer kan være en del af din arbejdsdag. Vi forventer, du har et udpræget servicegen, der gerne hjælper dine kunder, såvel medarbejdere som ledere.

  Din uddannelse er ikke altafgørende for os. Kendskab til Finansforbundets Overenskomst er en fordel, men ikke et krav. Vigtigere er det, at du har erfaring med lønadministration, afstemning og refusion - eller er med på at gå fra begynder til advanced i en fart. Du har erfaring med Funktionærloven, refusionsregler samt Barsels- og Ferielovgivning.

  Vi ser gerne, du har en god teknisk indsigt og hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer. Praktisk erfaring med Visma Løn vil være en fordel. På kontoret er der mange engelsktalende medarbejdere, derfor er det afgørende, du kan kommunikere ubesværet og professionelt på både dansk og engelsk.

  Det er en deltidsstilling, normeret til 20-25 timer ugentligt. 


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.