Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PC-bygger til Danmarks største PC-producent

MM Vision er Danmarks største PC-producent og sælger et bredt udvalg af computere, hardware og tilbehør igennem vores butik og via internettet. MM Vision beskæftiger i dag ca. 30 medarbejdere og er lokaliseret i vores nyopførte bygning i Osted

Lige nu mangler vi en engageret PC-bygger til vores produktion. Dine primære opgaver vil bestå af samling af computere og efterfølgende test.

 

Om dig

Du har interesse for computere, herunder for hardware og software. Det er en fordel såfremt du har prøvet at bygge nogle computere selv. Du er mødestabil, og kan holde hovedet koldt i en travl hverdag.

Du er en vellidt og fantastisk kollega, fordi du har en stærk arbejdsmoral, agerer proaktivt, er fleksibel og forstår at tage ansvar og følge dine opgaver til dørs – også de opgaver der ikke nødvendigvis er dine favoritopgaver, eller dem der lander på dit bord i sidste øjeblik, og som bare skal nås, inden vi kan gå hjem.

 

Vi tilbyder

Et spændende job, hvor du er med til at tegne MM Vision udadtil. I stillingen har du udsigt til masser af ansvar og gode muligheder, da vi er en virksomhed i vækst.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor der er højt til loftet og masser af gode kolleger, der deler din passion for hardware og spil. Du får naturligvis løn efter kvalifikationer ligesom vi tilbyder frokost-, sundhed- og pension- samt indkøbsordninger.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdstiden vil som hovedregel være mandag – torsdag fra kl. 08.00 – 16.00 og fredag kl. 08.00-15.30, men i travle perioder vil der kunne forekomme overarbejde samt weekendarbejde.

 

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Vi holder samtaler løbende, og vil ansætte, når vi har fundet den rette kandidat.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning samt CV til job@mm-vision.dk og skriv ”PC-produktion” i emnefeltet. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.