Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Peer-medarbejdere til lokalpsykiatrien i Fredericia og Vejle samt med yderligere funktion i Jobcenter Fredericia og Vejle

Har du eller har du haft en sindslidelse? Vil du og kan du hjælpe andre, der er syge?
Har du lyst til at tage et Peer kursus og have din daglige gang i Jobcentret, hvor du skal støtte ledige med psykiske lidelser og udfordringer.

Vi søger 4 peermedarbejdere til besættelse pr. 1.6.2021 eller efter aftale. Stillingerne vil være ca. 10-15 timer pr. uge eller efter nærmere aftale. Tidsbegrænset ansættelse frem til 30.9.2022. Du bedes anføre om du søger både i Vejle og Fredericia – eller hvilket et af stederne!

Du skal have personlige erfaringer med psykisk sygdom og have været i behandling i psykiatrien. Du er rask eller godt på vej i din recoveryproces og klar til nye udfordringer.


Vi forventer, at du har egne erfaringer fra ansættelser på arbejdsmarkedet og er parat til at inddrage disse erfaringer i din arbejdsfunktion. Du er god til at etablere kontakter, vedligeholde og hermed skabe konstruktive samarbejdsrelationer. Det er en fordel, hvis du har erfaringer i at være jobsøgende og hermed kontakten med jobcentre.

Et led i ansættelsen er at gennemføre et Peer undervisningsforløb på Recovery College i Vejle Kommune.  Kurset afsluttes med et arbejdsmarkedsmodul.  Undervisningen består i alt af 11 undervisningsdage. Har du allerede gennemført peerkurset modtager vi også gerne din ansøgning og du skal så gennemføre arbejdsmarkedsmodulet, der varer 2 dage. Modulet giver dig den nødvendige og overordnede viden, som du skal bruge i din brobyggerfunktion mellem borger, jobcenter, behandlingspsykiatri og arbejdsmarkedet.


Funktionsområder
Som peer-medarbejder skal du aktivt anvende dine erfaringer i relationsarbejdet med aktuelle parter. Du skal kunne bidrage med et recoveryperspektiv i hverdagen for borgerne og hermed fremme håbet om at komme sig helt eller leve et godt liv med sygdommen.
 

De vigtigste arbejdsopgaver som Peer er at:

 • være tilgængelig for samtaler og nærvær med patienter/borgere/på arbejdspladser
 • bringe dine erfaringskompetencer i spil i samarbejdet med medarbejdere i behandlingspsykiatrien og jobcenter
 • være brobygger mellem forskellige relevante parter for den enkelte borger, hvor du samarbejder med IPS konsulenter i jobcentret omkring deres opgaver med borgere.
 • registrering af dine brobyggerforløb med borgere
 • give støtte til den enkeltes recoveryproces herunder tilbyde håb og for mulighed for spejling
 • indgå i en ERFA-gruppe, hvor der er supervision/sparring (ved projektleder i PsykInfo)
 • kunne bruge din peer-erfaring i refleksioner over egen praksis
 • være indstillet på et samarbejde med PsykInfo og øvrige relevante samarbejdspartnere

Herudover kan der være forskellige relevante ad hoc opgaver på arbejdspladsen.

Personlige kvalifikationer:

 • Egne erfaringer med psykisk sygdom, med indlæggelse eller ambulant behandling i psykiatrien
 • Evne at reflektere over egne handlinger og andres respons herpå
 • Være tålmodig, lyttende og kunne rumme evt. frustrationer
 • Have gode samarbejdsevner og gerne humoristisk sans
 • Evne at tilegne sig ny viden og omsætte den i praksis
 • Besidde en høj grad af fleksibilitet

Din løn fastsættes efter FOA´s overenskomst for social- og sundhedspersonale (OK3203). Der kan udover grundlønnen ydes kvalifikationstillæg. Du ansættes i psykiatrien i projektperioden og refererer til ledelsen i lokalpsykiatrien. I dagligdagen vil du fagligt referere til en medarbejder på jobcentret. Du vil som udgangspunkt have din daglige gang i jobcentret, hvor du samarbejder med udvalgte medarbejdere. Men ligeså meget vil du have din gang der, hvor borgerne er (på arbejdspladsen, i hjemmet, i naturen, i byen)!

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte stabsmedarbejder Claus Have, Psykiatrisk Afdeling Vejle på tlf.: 40195737, Annette Jørgensen, Jobcenter Vejle på tlf.: 20561582, eller Maria Ellegaard Hansen Jobcenter Fredericia på tlf.: 22270212

Ansættelsessamtalerne afholdes i Fredericia d. 11.5.2021 og i Vejle d. 12.5.2021

Kan du se dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning senest d. 26.4.2021

Lidt om Projektet Peer:
For at fremme psykisk syge tilknytning til arbejdsmarkedet, er der iværksat et projekt: ”Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner”
under Sundhedsstyrelsen. Projektet har et skærpet fokus på arbejdsmarkedet og ansættelse af flere peers indenfor psykiatrien og på det øvrige arbejdsmarked. Projektet er forankret i PsykInfo Region Syddanmark. Der samarbejdes i projektet med tre kommuner: Vejle, Esbjerg og Fredericia. Indsatsen forventes at udbredes til flere kommuner.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.