Pensionskonsulent til Fyn/Sydjylland


Som pensionskonsulent hos Willis Towers Watson bliver du en del af en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø, og med mulighed for selvstændigt at varetage en bred vifte af opgaver.

I Willis Towers Watson bestræber vi os på at tilpasse løsninger til vores kunders behov samt at yde en service og rådgivning, som skaber værdi for kundens medarbejdere.

Jobbet
Vi søger pensionskonsulenter, der kan varetage individuel rådgivning af medarbejderne hos vores pensionskunder. Rådgivningen foregår både som webmøder og fysiske møder. Da vi i Willis Towers Watson stræber efter at levere rådgivning på de tidspunkter og via de kanaler, som der efterspørges i markedet, bør du være fleksibel i forhold til arbejdstid, herunder kunne arbejde til kl. 20 minimum én dag om ugen.

Rådgivningen omfatter både implementeringsopgaver, rådgivning i forbindelse med etablering af nye kundeforhold eller nyansættelser, løbende servicerådgivning om forsikringsdækninger, opsparings- og placeringsmuligheder samt proaktiv rådgivning i forbindelse med optimering af kundens pensionsløsning. Du skal fungere i tæt samarbejde med de kundeansvarlige mæglere, og samtidig besidde en høj grad af selvstændighed.

Vores mål er, at kundes medarbejdere får skabt individuelle og behovsafstemte pensions- og forsikringsløsninger inden for firmaordningens rammer med mulighed for en løbende tilpasning af ordningen til den enkeltes skiftende behov og ønsker. Derfor rådgiver du ud fra et behovsanalyseværktøj, der giver gode muligheder for at skabe individuelle løsninger.

Den overordnede ramme for vores rådgivning er uvildighed, hvilket blandt andet betyder, at du ikke måles på eller belønnes for omfanget af præmiekroner og depotoverførelser, men i stedet måles på den enkelte medarbejders tilfredshed med din rådgivning.

Personprofil

 • Fagligt stærk på pensionsområdet – minimum svarende til niveau 4 på FOAK/FIU
 • Erfaring i rådgivning over telefon og web og fleksibilitet i forhold til platform og arbejdstid
 • Interesse i helhedsrådgivning
 • Lyst til proaktiv rådgivning
 • Trives i en hektisk hverdag med varierende opgaver
 • Motiveres af uvildighed og et fokus på den enkelte medarbejders behov og ønsker

 • Vi tilbyder
  Hos os vil du opleve en positiv ånd og en uformel omgangstone, hvor vi arbejder ud fra et værdisæt, der blandt andet bygger på respekt, teamwork og integritet. Vi kan tilbyde dig et attraktivt ansættelsesforhold med mulighed for faglig og personlig udvikling, løn efter kvalifikationer og gode pensionsvilkår.

  Stillingen skal besættes i Fyn/Sydjylland og får tilhør til vores kontor i Middelfart.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:6. januar 2018
  Udløbsdato:5. marts 2018

  Afdelingsleder & forsikringsmægler søges til Aalborg

  Willis Towers Watson

  Bliv afdelingsleder forsikringsmægler hos Willis Towers Watson og vær en del af et team, der arbejder med kunder indenfor skadesforsikring I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret risikorådgiv...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:28. marts 2018

  Forsikringsuddannet medarbejder til vores udbudsafdeling i Nærum

  Willis Towers Watson

  Udbud i Placement Proces Team Vores Placement Proces Team for forretningsområdet Client Risk Broking tager sig af alle forsikringsudbud indenfor skadesforsikring inklusiv EU-udbud. Din rolle Vi søger en forsikringsuddannet medarbejder eventuelt udda...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:10. april 2018

  Teamleder til vores kundeteam i Århus

  Willis Towers Watson

  Rudersdal
  Bliv teamleder hos Willis Towers Watson og vær en del et dedikeret kundeteam, der assisterer vores Client Facing afdeling inden for skadesforsikring I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret ri...