Gem job

Permagreen Grønland A/S søger 2 erfarne projektledere

Vi starter to nye byggeprojekter op i Nuuk og mangler projektledere

På vegne af Permagreen A/S søger vi 2 erfarne projektledere til deres afdeling i Nuuk.
Permagreen har forrygende travlt og ønsker nu at styrke ledelseslaget med to nye kompetente kolleger.
Har du en byggeteknisk baggrund og er du super skarp på projektledelse, kvalitet i arbejdet og kreative løsninger, så er du måske den vi søger.
I stillingen som projektleder står du for opførelse af et af vores større byggerier inden for den tids- og økonomiske ramme der er sat. Du står for ledelse og fremdrift af egenproduktion (tømrer, snedker, maler, murer og VVS) samt styring og koordinering af underentreprenør (el).
Du sikrer fremdriften i produktionen på byggepladsen. Du har derfor ledelsesansvaret for egenproduktionen og står for KS og Sikkerhed på pladsen og er tovholder på den daglige dokumentation af ovenstående.
Du refererer til afdelingslederen i Nuuk og vil indgå i et fagligt stærkt team.
Ansættelse er med tiltrædelse snarest eller efter aftale og ansøgninger behandles løbende.


Om Permagreen Grønland A/S: Vi udfører byggeri i total- og hovedentreprise i flere byer i Grønland med egenproduktion af jord-, beton-, maler-, murer og tømrerarbejde. Vi udfører projekter af størrelsesorden 25-300 mio. kr. og er en virksomhed i vækst.

I Nuuk er vi omkring 160 medarbejdere fordelt på timelønnede og funktionærer. Med vores beliggenhed i Nuuk, hvor hovedparten af de større byggerier i Grønland udføres, har afdelingen opnået en betydelig erfaring med total- og hovedentrepriser.
Permagreen er midt i en forandringsproces hvor der er fokus på samarbejde, tillid, ejerskab, sikkerhed og kvalitet og du bliver derfor en del af en virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater.

Din profil: du har en faglig grunduddannelse og har en videregående teknisk uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende.

Vi lægger vægt på at du:

  • har minimum 5 års ledelseserfaring i byggebranchen.
  • har en god ballast med projektledelse på større byggerier i 50-100 mio. kr. klassen
  • har en åben og forstående ledelsesstil og har en god forståelse for at arbejde på tværs af kulturer. Det er din vigtigste opgave at sikre et godt samarbejde og et velfungerende arbejdsmiljø på byggepladsen.
  • er handlekraftig og kan skære igennem, hvis det bliver nødvendigt.
  • er robust og ansvarsfuld og du kan håndtere flere bolde i luften.


Vi kan tilbyde: Attraktive løn- og ansættelsesvilkår, der afstemmes efter kvalifikationer. Vi kan tilbyde dig en spændende stilling, hvor dagene sjældent er ens.
Der hører arbejdsbil med til stillingen og vi kan hjælpe med bolig og bohaveflytning.

Er det noget for dig?
Og har du spørgsmål om stillingens indhold, kan du kontakte Managing Partner Jan Mørch Pedersen på e-mail: jan@speedrecruiters.gl eller telefon +299 538 708/+45 5431 0600

Er det noget for dig?
Og har du spørgsmål om stillingens indhold, kan du kontakte Managing Partner Jan Mørch Pedersen på jan@speedrecruiters.gl eller telefon +299 538 708/+45 5431 0600

Rekrutteringsprocessen er digital. Det betyder, at du IKKE skal skrive en tidskrævende skriftlig ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre herfra. Det tager som regel kun 10 minutter at søge et job. Så tryk på “GO”. Det er hurtigt og enkelt! Bemærk; Hvis du indkaldes til samtale, vil første samtale foregå via Skype/Zoom.
Rekrutteringen varetages af Speedrecruiters.gl og vi følger dig de første 6 måneder i jobbet.

Permagreen har lang erfaring indenfor byggebranchen i Grønland, der går 70 år tilbage.
Med en omsætning på omkring 400 millioner kroner og ca. 350 ansatte, er Permagreen det største lokale entreprenørselskab i Grønland. Permagreen Grønland A/S har Hovedkontor i Nuuk og afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Qaqortoq og Narsaq.
Se mere på www.permagreen.gl.


Se mere på vores ansøgersite: https://permagreen.ofir.com


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.