Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Permagreen Grønland A/S søger en erfaren driftschef i Nuuk

Permagreen søger en driftschef til vores afdeling i Nuuk. Permagreen Grønland A/S udfører byggeri i total- og hovedentreprise i flere byer i Grønland med egenproduktion af jord-, beton-, maler-, murer og tømrerarbejde. Vi udfører projekter af størrelsesorden 25-300 mio. kr. og er en virksomhed i vækst. Vi lægger stor vægt på alle projekter udføres i høj kvalitet og afleveres til tiden med fuld fokus på sikkerheden under hele byggeprocessen.

Som driftschef får du ansvaret for driftsafdelingen i Nuuk og får derfor ledelsesansvaret for 11-12 medarbejdere, et fagligt stærkt team, der alle brænder for sit arbejde. Driftsafdelingen består af vores værksted, kranservice, lager, logistik og serviceafdeling i Nuuk. Du bliver bl.a. overordnet ansvarlig for vedligehold og reparation af vores vognpark og drift og vedligehold af vores bygninger. Du står for den overordnede styring og koordinering af materialer og materiel på byggepladserne, og får derfor en central rolle i at sikre at driftsafdelingens arbejdsområder støtter op om produktionen. Stillingen kræver derfor stor selvstændighed, og evne til at lede og motivere sine medarbejdere, samt evnen til at kunne samarbejde på tværs af Permagreens afdelinger.

Stillingen som driftschef er ny, så du er med til at udvikle din egen stilling og du får derfor mulighed for at bruge dit engagement og dine evner i en virksomhed, hvor du har indflydelse til at kunne gøre en forskel.

Ansættelse er 1. marts 2020 eller efter nærmere aftale. Stillingen refererer til afdelingslederen i Nuuk.
Din profil:
Du har en faglig relevant grunduddannelse som mekaniker eller lignende og så har du flere års dokumenteret ledelseserfaring, gerne i en lignende stilling, evt. som driftsleder eller værkfører. Du er administrativ stærk og du er god til dansk i skrift og tale. Vi ser gerne at du også er grønlandssproget, men det er ikke et krav.

Som person er du positiv og motiverende, men du kan være bestemt, hvis situationen kræver dette. Du er robust, hviler i dig selv og du er a°ben for at arbejde i en flerkulturel virksomhed.

Vi tilbyder en spændende stilling på attraktive vilkår og konkurrencedygtig løn og en afdeling der vægter et godt arbejdsmiljø.

Interesseret?
Spørgsmål om stillingens indhold kan rettes til Afdelingsleder Jesper J. Petersen på mobil (+299) 49 44 09 eller jjp@permagreen.gl .

Ansøgningen inkl. referencer mrk. ”Driftschef” sendes via knappen "Send ansøgning".
Vi behandler indkomne ansøgninger løbende.

Permagreen har lang erfaring indenfor byggebranchen i Grønland, der går 60 år tilbage.
Med en omsætning på omkring 375 millioner kroner og ca. 275 ansatte, er Permagreen det største lokale entreprenørselskab i Grønland. Permagreen Grønland A/S har Hovedkontor i Nuuk og afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Qaqortoq og Narsaq.
Se mere på www.permagreen.gl .

Se mere på vores ansøgersite: https://permagreen.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.