Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Person med hjertet på rette sted

SPVB søger de rette personer til at passe en meget plejekrævende person.

Er du Sygeplejerske Eller social- og sundhedsassistent

Er du:

- TÅLMODIG

- LÆRENEM
- TOTAL u - EGO

- TRÆDE IND AF EN DØR OG 100% være der for et andet menneske og sætte egne behov bagerst i køen

- KUNNE KLARE NEDERLAG, Lærer af dem og med det samme op på hesten igen videre, uden at tage dem personligt

- Villig til at behandle et andet menneske med respekt trods du lige har fået en over snæveren

- kunne stå helt fast som egetræet i skoven der ikke rykker roden om selvom alle bladene lige er blæst af

- Er du 100% ærlig

- Kan du sætte dig i respekt på en ordentlig og sober måde

- Kender du dig selv så godt så du kan løfte den her opgave

Så mail SPVB@SPVB.dk

Den opslåes som midlertidig stilling men det er det ikke

 

-


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329983371Phoenix-9bc1e17612019-03-24T00:00:00Person med hjertet på rette sted

SPVB søger de rette personer til at passe en meget plejekrævende person.

Er du Sygeplejerske Eller social- og sundhedsassistent

Er du:

- TÅLMODIG

- LÆRENEM
- TOTAL u - EGO

- TRÆDE IND AF EN DØR OG 100% være der for et andet menneske og sætte egne behov bagerst i køen

- KUNNE KLARE NEDERLAG, Lærer af dem og med det samme op på hesten igen videre, uden at tage dem personligt

- Villig til at behandle et andet menneske med respekt trods du lige har fået en over snæveren

- kunne stå helt fast som egetræet i skoven der ikke rykker roden om selvom alle bladene lige er blæst af

- Er du 100% ærlig

- Kan du sætte dig i respekt på en ordentlig og sober måde

- Kender du dig selv så godt så du kan løfte den her opgave

Så mail SPVB@SPVB.dk

Den opslåes som midlertidig stilling men det er det ikke

 

-

2019-05-20T00:50:23.407 SPVB søger de rette personer til at passe en meget plejekrævende person. Er du Sygeplejerske Eller social- og sundhedsassistent Er du: - TÅLMODIG - L RENEM- TOTAL u - EGO - TR DE IND AF EN DØR OG 100 være der for et andet menneske og sætte egne behov bagerst i køen - KUNNE KLARE NEDERLAG, Lærer af dem og med det samme op på hesten igen videre, uden at tage dem personligt - Villig til at behandle et andet menneske med respekt trods du lige har fået en over snæveren - kunne stå helt fast som egetræet i skoven der ikke rykker roden om selvom alle bladene lige er blæst af - Er du 100 ærlig - Kan du sætte dig i respekt på en ordentlig og sober måde - Kender du dig selv så godt så du kan løfte den her opgave Så mail SPVB@SPVB.dk Den opslåes som midlertidig stilling men det er det ikke -11jobnet9bc1e176100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-19T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3492860SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS11Klostergade 568700HorsensDKDanmark0
SPVB@SPVB.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset732907JobNet4964430496443010024-03-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bc1e176https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bc1e176https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bc1e176&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bc1e176&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Sundhed/5.jpgPerson med hjertet på rette sted12008001Dansk3Læse/ tale346017Social- og sundhedsassistent10Sundhed77Pleje og omsorg361150644Hanne JensenSPVB@SPVB.dkDKDanmarkDKDanmark330071762Social og sundhedsassistent søges til team i Aarhus KommuneRobot Jobbet består i overvågning af Bi-pap. Borger har peg-sonde. Erfaring er ikke et krav, der vil være oplæring hos borger. Du vil indgå i teams med 6-7 kolleger Vi har følgende krav til uddannelse og kvalifikationer: Du er uddannet Social- og sundhedsassistent Professionel tilgang og respekt for den enkelte borger og dennes familie Du kan bidrage med høj faglig kvalitet Du har en positiv energi og indstilling til livet Tage ansvar for daglige rutiner hos den enkelte borger Vi tilbyder Et arbejde uden tidspres og pressede arbejdsplaner Et arbejde på borgerens præmisser Medbestemmelse ved vagtplanlægning Fuld løn under oplæring Stor frihed Send en ansøgning allerede i dag Kan du se dig selv i CareLink og som en del af teamet, så send en ansøgning allerede i dag til teams@carelink.dk eller ring på telefon 44 22 42 43 og spørg efter Anne Wright eller Annika Egeberg såfremt du har spørgsmål til jobbet. Der vil løbende blive afholdt samtaler og jobbet vil være slået op til den rette kandidat er fundet. Bliv en del af en succes CareLink er Danmarks hurtigst voksende private virksomhed indenfor sundhedssektoren. Vores specialer er vikarer til hospitaler og primærsektoren samt pleje af respiratoriske borgere i eget hjem. Virksomheden blev grundlagt i 2007 og er i dag Danmarks tredjestørste leverandør til sundhedssektoren indenfor virksomhedens specialer. Du bliver med andre ord en del af en succes og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Jobbet består i overvågning af Bi-pap. Borger har peg-sonde.

Erfaring er ikke et krav, der vil være oplæring hos borger.

Du vil indgå i teams med 6-7 kolleger

Vi har følgende krav til uddannelse og kvalifikationer:

 • Du er uddannet Social- og sundhedsassistent
 • Professionel tilgang og respekt for den enkelte borger og dennes familie
 • Du kan bidrage med høj faglig kvalitet
 • Du har en positiv energi og indstilling til livet
 • Tage ansvar for daglige rutiner hos den enkelte borger

Vi tilbyder

 • Et arbejde uden tidspres og pressede arbejdsplaner

 • Et arbejde på borgerens præmisser

 • Medbestemmelse ved vagtplanlægning

 • Fuld løn under oplæring

 • Stor frihed

Send en ansøgning allerede i dag

Kan du se dig selv i CareLink og som en del af teamet, så send en ansøgning allerede i dag til teams@carelink.dk eller ring på telefon 44 22 42 43 og spørg efter Anne Wright eller Annika Egeberg såfremt du har spørgsmål til jobbet.

Der vil løbende blive afholdt samtaler og jobbet vil være slået op til den rette kandidat er fundet.

 

Bliv en del af en succes

CareLink er Danmarks hurtigst voksende private virksomhed indenfor sundhedssektoren. Vores specialer er vikarer til hospitaler og primærsektoren samt pleje af respiratoriske borgere i eget hjem.

Virksomheden blev grundlagt i 2007 og er i dag Danmarks tredjestørste leverandør til sundhedssektoren indenfor virksomhedens specialer. Du bliver med andre ord en del af en succes og vi glæder os til at byde dig velkommen.

CARELINK A/SViby J2019-08-13T00:00:002019-10-04T00:00:00
330070502SSA/SSH - 1 dagvagter søges, 28 timer/uge i AarhusRobot Berits Hjemmepleje har forrygende travlt og stor succes i Aarhus og søger derfor 1 nye kolleger til henholdsvis dag- og aftenvagt. Arbejdsopgaver:Rengøring og personlig pleje m.m. i private hjem. Vi tilbyder:Dagvagt (1 stk) på 28 timer om ugen i et 5-2 rul samt hver anden weekend - der er mulighed for flere timer.Fast kundekreds.Skønne kolleger fyldt med godt humør.Brug af firmabil. Vi forventer:At du er uddannet SSA SSH, eller har erfaring fra sosu faget som ufaglært At du brænder for dit fag og vil gøre en forskel for dine kunder borgere.At du som person er selvstændig og ansvarsfuld og samtidig fleksibel og samarbejdsvillig.At du er velsoigneret og præsentabel.At du taler og forstår dansk.At du har alm. kørekort og kan fremvise straffeattest. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helle Brandt på telefon 93639999 eller send din ansøgning og cv på mail til hb@berits-hjemmepleje.dk Ansøgningsfristen var i går - vi ansætter løbende.

Berits Hjemmepleje har forrygende travlt og stor succes i Aarhus og søger derfor 1 nye kolleger til henholdsvis dag- og aftenvagt. 

Arbejdsopgaver:
Rengøring og personlig pleje m.m. i private hjem. 

Vi tilbyder:
Dagvagt (1 stk)  på 28 timer om ugen i et 5-2 rul samt hver anden weekend - der er mulighed for flere timer.
Fast kundekreds.
Skønne kolleger fyldt med godt humør.
Brug af firmabil. 

Vi forventer:
At du er uddannet SSA/SSH, eller har erfaring fra sosu faget som ufaglært 
At du brænder for dit fag og vil gøre en forskel for dine kunder/borgere.
At du som person er selvstændig og ansvarsfuld og samtidig fleksibel og samarbejdsvillig.
At du er velsoigneret og præsentabel.
At du taler og forstår dansk.
At du har alm. kørekort og kan fremvise straffeattest. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helle Brandt på telefon 93639999 eller send din ansøgning og cv på mail til; hb@berits-hjemmepleje.dk

Ansøgningsfristen var i går - vi ansætter løbende.

 

 

Berits Hjemmepleje A/SÅbyhøj2019-08-09T00:00:002019-10-06T00:00:00
330082797Spændende assistentstillinger i Hinnerup, kom og se vores husRobot Kære social- og sundhedsassistent Vi søger nye medarbejdere til vores fantastiske stab af dygtige medarbejdere, der hver dag yder en kæmpe indsats for at give vores beboere en dejlig og meningsfyldt hverdag med høj grad af selvbestemmelse. Da nogle af vores dygtige assistenter går på pension, og andre søger spændende udfordringer i huset, mangler vi dig! Hinneruplund er et stor plejecenter med 70 beboere. I huset er også stor café samt trænings- og aktivitetsafdeling. Her er liv og glade dage. Vi søger dygtige assistenter, der kan holde det faglige niveau højt, som gerne går forrest, og som ønsker at bruge mange aspekter af deres faglighed. Vi søger assistenter til følgende afsnit To assistenter til klynge 4 og 5, som er et specielt afsnit for borgere med demenssygdom. Afsnittet er uddannelsessted for assistentelever i psykiatripraktik, og vi søger en assistent med praktikvejlederuddannelsen, eller som ønsker at tage den.En assistent til primær nattevagtstilling. Sammen med to gode kollegaer er din opgave at skabe ro og tryghed, så beboerne kan få en god nattesøvn.En assistent til klynge 2 og 3, som er almindelige plejehjemsboliger, hvor beboerne har behov for hjælp i varierende grad. Alle stillinger er på 30 timer uge. Hos os vægter vi god introduktion, faglig udvikling, et godt arbejdsmiljø og skæve idéer. Du vil få mulighed for at arbejde med stor selvstændighed og indflydelse på eget arbejde. Der er god mulighed for faglig sparring både med kollegaer og vores centersygeplejersker. Aktuelt arbejder vi med faldforebyggelse, vi har fokus på ernæring og har besøg af en kok, og vores sundhedsambassadører arbejder med Hold hjernen frisk . I løbet af efteråret afholdes der teamudviklingssamtaler, hvor fokus er spilleregler for samarbejdet i teamsene, hvor du har mulighed for at sætte dit aftryk. Yderligere oplysninger Stillingerne ønskes besat senest 1. november 2019. Er din nysgerrighed vakt, så giver vi meget gerne en rundvisning. For yderligere informationer kontakt venligst gruppeleder Anne-Mette Kynde Jensen 89 64 12 02, amj@favrskov.dk eller gruppeleder Lise Skotte Lippert 89 64 12 01, lsl@favrskov.dk. Ansøgningsfrist 22. september 2019. Skriv i din ansøgning, hvilken stilling du er interesseret i. Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. Samtale Vi forventer at afholde samtaler 25. september 2019 om formiddagen. Søg jobbet Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk job Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektroniskKære social- og sundhedsassistent

Vi søger nye medarbejdere til vores fantastiske stab af dygtige medarbejdere, der hver dag yder en kæmpe indsats for at give vores beboere en dejlig og meningsfyldt hverdag med høj grad af selvbestemmelse.

Da nogle af vores dygtige assistenter går på pension, og andre søger spændende udfordringer i huset, mangler vi dig!

Hinneruplund er et stor plejecenter med 70 beboere. I huset er også stor café samt trænings- og aktivitetsafdeling. Her er liv og glade dage.

Vi søger dygtige assistenter, der kan holde det faglige niveau højt, som gerne går forrest, og som ønsker at bruge mange aspekter af deres faglighed.

Vi søger assistenter til følgende afsnit
 • To assistenter til klynge 4 og 5, som er et specielt afsnit for borgere med demenssygdom. Afsnittet er uddannelsessted for assistentelever i psykiatripraktik, og vi søger en assistent med praktikvejlederuddannelsen, eller som ønsker at tage den.
 • En assistent til primær nattevagtstilling. Sammen med to gode kollegaer er din opgave at skabe ro og tryghed, så beboerne kan få en god nattesøvn.
 • En assistent til klynge 2 og 3, som er almindelige plejehjemsboliger, hvor beboerne har behov for hjælp i varierende grad.

Alle stillinger er på 30 timer/uge.

Hos os vægter vi god introduktion, faglig udvikling, et godt arbejdsmiljø og skæve idéer.

Du vil få mulighed for at arbejde med stor selvstændighed og indflydelse på eget arbejde. Der er god mulighed for faglig sparring både med kollegaer og vores centersygeplejersker.

Aktuelt arbejder vi med faldforebyggelse, vi har fokus på ernæring og har besøg af en kok, og vores sundhedsambassadører arbejder med ”Hold hjernen frisk”.

I løbet af efteråret afholdes der teamudviklingssamtaler, hvor fokus er spilleregler for samarbejdet i teamsene, hvor du har mulighed for at sætte dit aftryk.

Yderligere oplysninger
Stillingerne ønskes besat senest 1. november 2019.

Er din nysgerrighed vakt, så giver vi meget gerne en rundvisning.

For yderligere informationer kontakt venligst gruppeleder Anne-Mette Kynde Jensen 89 64 12 02, amj@favrskov.dk eller gruppeleder Lise Skotte Lippert 89 64 12 01, lsl@favrskov.dk.

Ansøgningsfrist 22. september 2019. Skriv i din ansøgning, hvilken stilling du er interesseret i.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Samtale
Vi forventer at afholde samtaler 25. september 2019 om formiddagen.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

Favrskov KommuneHinnerup2019-09-03T00:00:002019-09-22T00:00:00
330083534Social- og sundhedsassistent - aftenvagtRobot Kløvervangen Plejehjem og ældreboliger Selvejende institution SØGER Social- og sundhedsassistent til stilling som fast aftenvagt 30 timer pr. uge - der arbejdes 5 2 vagter. På Kløvervangen er der 60 plejeboliger og 31 ældreboliger. OM JOBBET: Vi har brug for en Social- og sundhedsassistent der: Har en alsidig erfaring og kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Har en anerkendende og værdsættende tilgang til beboere, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere. Er positiv, fleksibel og stabil og kan arbejde med forandringer - både i ord og i handlinger. Ser tværfagligt samarbejde som et nyttigt og aktivt vilkår. Vil understøtte et positivt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. DERFOR SKAL DU V LGE OS: Vi tilbyder: ansættelse i et omsorgs- og sundhedsfagligt ambitiøst miljø. en spændende arbejdsplads med plads til faglig og personlig udvikling og sparring. grundig introduktion til arbejdet og organisationen. en arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet tages alvorligt. Derudover, har vi fokus på at skabe et hverdagsliv, der tager sit afsæt i den enkelte beboers interesser, livsstil og livsønsker. FOR MERE INFORMATION: Kontakt tværfaglig leder Dina Justesen - tlf: 60210524 LØN OG ANS TTELSESFORHOLD: Løn efter gældende overenskomst. Ansættelse: snarest eller senest den 01. november 2019. ANSØGNING: Ansøgningsfrist: 18. september 2019 Ansøgningen stiles til Erland Alstrup på følgende mail: kloever@mso.aarhus.dk. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, hvis rette kandidat er fundet. OM OS: Læs mere på: www.kloevervangen.dk

                                      Kløvervangen

                            Plejehjem og ældreboliger

                                 Selvejende institution

                                             SØGER

Social- og sundhedsassistent til stilling som fast aftenvagt 30 timer pr. uge - der arbejdes 5 + 2 vagter.

På Kløvervangen er der 60 plejeboliger og 31 ældreboliger.

OM JOBBET:

Vi har brug for en Social- og sundhedsassistent der:

 • Har en alsidig erfaring og kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst.
 • Har en anerkendende og værdsættende tilgang til beboere, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere.
 • Er positiv, fleksibel og stabil og kan arbejde med forandringer - både i ord og i handlinger.
 • Ser tværfagligt samarbejde som et nyttigt og aktivt vilkår.
 • Vil understøtte et positivt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

Vi tilbyder:

 • ansættelse i et omsorgs- og sundhedsfagligt ambitiøst miljø.
 • en spændende arbejdsplads med plads til faglig og personlig udvikling og sparring.
 • grundig introduktion til arbejdet og organisationen.
 • en arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet tages alvorligt.

Derudover, har vi fokus på at skabe et hverdagsliv, der tager sit afsæt i den enkelte beboers interesser, livsstil og livsønsker.

FOR MERE INFORMATION:

Kontakt tværfaglig leder Dina Justesen - tlf: 60210524

LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD:

Løn efter gældende overenskomst.

Ansættelse: snarest eller senest den 01. november 2019.

ANSØGNING:

Ansøgningsfrist: 18. september 2019

Ansøgningen stiles til Erland Alstrup på følgende mail: kloever@mso.aarhus.dk.

Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, hvis rette kandidat er fundet.

 

OM OS:

Læs mere på: www.kloevervangen.dk

 

 

PLEJEHJEMMET KLØVERVANGENSkødstrup2019-09-04T00:00:002019-09-18T00:00:00
330085332SSA/SSH - 2 aftenvagter søges, 28 timer/uge i AarhusRobot Berits Hjemmepleje har forrygende travlt og stor succes i Aarhus og søger derfor 2 nye kolleger til aftenvagt. Arbejdsopgaver:Rengøring og personlig pleje m.m. i private hjem. Vi tilbyder:Aftenvagt (2 stk) på 28 timer om ugen i et 5-2 rul samt hver anden weekend - der er mulighed for flere timer.Fast kundekreds.Skønne kolleger fyldt med godt humør.Brug af firmabil. Vi forventer:At du er uddannet SSA SSH At du brænder for dit fag og vil gøre en forskel for dine kunder borgere.At du som person er selvstændig og ansvarsfuld og samtidig fleksibel og samarbejdsvillig.At du er velsoigneret og præsentabel.At du taler og forstår dansk.At du har alm. kørekort og kan fremvise straffeattest. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helle Brandt på telefon 93639999 eller send din ansøgning og cv på mail til hb@berits-hjemmepleje.dk Ansøgningsfristen var i går - vi ansætter løbende.

Berits Hjemmepleje har forrygende travlt og stor succes i Aarhus og søger derfor 2 nye kolleger til aftenvagt.

Arbejdsopgaver:
Rengøring og personlig pleje m.m. i private hjem.

Vi tilbyder:
Aftenvagt (2 stk)  på 28 timer om ugen i et 5-2 rul samt hver anden weekend - der er mulighed for flere timer.
Fast kundekreds.
Skønne kolleger fyldt med godt humør.
Brug af firmabil.

Vi forventer:
At du er uddannet SSA/SSH
At du brænder for dit fag og vil gøre en forskel for dine kunder/borgere.
At du som person er selvstændig og ansvarsfuld og samtidig fleksibel og samarbejdsvillig.
At du er velsoigneret og præsentabel.
At du taler og forstår dansk.
At du har alm. kørekort og kan fremvise straffeattest.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helle Brandt på telefon 93639999 eller send din ansøgning og cv på mail til; hb@berits-hjemmepleje.dk

Ansøgningsfristen var i går - vi ansætter løbende.

Berits Hjemmepleje A/SÅbyhøj2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Social og sundhedsassistent søges til team i Aarhus Kommune

CARELINK A/S

Viby J
Jobbet består i overvågning af Bi-pap. Borger har peg-sonde. Erfaring er ikke et krav, der vil være oplæring hos borger. Du vil indgå i teams med 6-7 kolleger Vi har følgende krav til uddannelse og kvalifikationer: Du er uddannet Social- og sundheds...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019

SSA/SSH - 1 dagvagter søges, 28 timer/uge i Aarhus

Berits Hjemmepleje A/S

Åbyhøj
Berits Hjemmepleje har forrygende travlt og stor succes i Aarhus og søger derfor 1 nye kolleger til henholdsvis dag- og aftenvagt. Arbejdsopgaver:Rengøring og personlig pleje m.m. i private hjem. Vi tilbyder:Dagvagt (1 stk) på 28 timer om ugen i et ...
Indrykket:9. august 2019
Udløbsdato:6. oktober 2019

Spændende assistentstillinger i Hinnerup, kom og se vores hus

Favrskov Kommune

Hinnerup
Kære social- og sundhedsassistent Vi søger nye medarbejdere til vores fantastiske stab af dygtige medarbejdere, der hver dag yder en kæmpe indsats for at give vores beboere en dejlig og meningsfyldt hverdag med høj grad af selvbestemmelse. Da nogle ...
Indrykket:3. september 2019
Udløbsdato:22. september 2019

Social- og sundhedsassistent - aftenvagt

PLEJEHJEMMET KLØVERVANGEN

Skødstrup
Kløvervangen Plejehjem og ældreboliger Selvejende institution SØGER Social- og sundhedsassistent til stilling som fast aftenvagt 30 timer pr. uge - der arbejdes 5 2 vagter. På Kløvervangen er der 60 plejeboliger og 31 ældreboliger. OM JOBBET: Vi har...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:18. september 2019

SSA/SSH - 2 aftenvagter søges, 28 timer/uge i Aarhus

Berits Hjemmepleje A/S

Åbyhøj
Berits Hjemmepleje har forrygende travlt og stor succes i Aarhus og søger derfor 2 nye kolleger til aftenvagt. Arbejdsopgaver:Rengøring og personlig pleje m.m. i private hjem. Vi tilbyder:Aftenvagt (2 stk) på 28 timer om ugen i et 5-2 rul samt hver ...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019