Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personale til Flyverskolen - Sønderborg Ungdomsskole

 

Personale til Flyverskolen - Sønderborg Ungdomsskole

 

 Heldagstilbuddet er forankret i Ungdomsskolen og er primært et tilbud for elever fra 7. klasse til 18 år.  Tilbuddet er for de elever der ikke opnår udbytte af folkeskolens almene undervisning eller specialundervisning i den form og tilrettelæggelse, der tilbydes i dag.

Flyverskolen skal hele tiden arbejde på, at få eleven tilbage i et så normalt tilbud som muligt.

Generelt set er der i flyverskolen normalt begavede elever med relationelle, emotionelle, sociale eller familiemæssige belastninger, der bevirker, at eleverne har svært ved at begå sig socialt og ofte har et lavt selvværd.

En del af eleverne har haft længere periode med skolevægring.

Der opleves til tider (sjældent) voldsom verbal og fysisk adfærd, og eleverne kan have svært ved at skabe overblik og aflæse sociale signaler.

Vi søger:

  • En medarbejder med stort kendskab/erfaring til unge med autisme, aspergers og gerne også skolevægring.
  • Du vil skulle være primær kontakt/underviser til elever, men også sparre med kolleger der har unge med diagnosen autisme.
  • Du skal have gode mundtlige og skriftlige færdigheder med evnen til at kunne samarbejde tæt med forældre, samt interne og eksterne aktører.
  • Du kan selv planlægge din hverdag og passe dit arbejde, med frihed under ansvar.

I flyverskolen motiverer vi eleven til læringsglæde ved at skabe en hverdag, der giver mening for den enkelte elev. Elevens personlige, sociale og faglige kompetencer trænes gennem elevens interesser.

Vi arbejder hen mod at den unge kan mestre sit eget liv, samt understøtte/undersøge vejen henimod undervisning i folkeskoleregi, ungdomsuddannelse eller job. 

Det gør vi med faglig skolemæssig undervisning i kombination med det socialt faglige arbejde. Opgaven løses i samarbejde med teamet af ansatte i Flyverskolen.


Der vil være skiftende arbejdstider og der vil i mindre omfang være aften/weekendarbejde. Ligeledes vil du kunne få opgaver i Ungdomsskoleregi efter aftale.

Der indhentes straffe- og børneattest. 

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 28. april 2021.


Yderligere information ved Ole Nordentoft Rasmussen, leder af Ungdomsskolen -  27 90 65 52.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.