Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personalejurist til juridisk rådgivning og bistand

Kan du understøtte Movias direktion, ledere og konsulenter i HR-området med stærk faglig rådgivning inden for personalejura? Vi kan garantere en omskiftelig hverdag med høj grad af selvstændighed inden for et bredt spektrum af personalejuridiske opgaver, men også med mulighed for at tage del i andre HR-relaterede projekter.

Som personalejurist i Movia vil du spille en vigtig rolle i organisationen, hvor du dagligt og løbende bidrager til kvalificering af sagsbehandlingen. Du vil skulle sparre med og rådgive dine kolleger i HR samt understøtte ledelsen i komplekse personalesager og ansættelsesretlige spørgsmål. Det vil derudover være en del af dit job at ajourføre og udvikle HR-områdets personalejuridiske fundament i forhold til gældende lovgivning, overenskomster, GDPR og lokalaftaler m.m. Du bliver en del af Movias HR-område, hvor vi er ansvarlige for hele organisationens HR-opgaver. Herudover løfter HR en bred vifte af tværgående HR-indsatser og projekter med henblik på at omsætte Movias forretningsstrategi i organisationen.

De vigtigste kompetencer for stillingen

 • Du er kommunikativ stærk og naturligt imødekommende. Du kan omgås alle typer mennesker, hvorfor du også behersker, at kunne omsætte din komplekse viden mundtligt som skriftligt til indhold de fleste kan forstå.

 • Du er ansvarlig og ærekær omkring dit arbejde, hvorfor du gør en dyd ud af at holde dig opdateret og ajour inden for dit felt, ligesom du kvalitetssikrer dit arbejde i relation til den aktuelle kontekst.

 • Du har kendskab til eller erfaring fra en offentlig eller politisk organisation, hvor du har arbejdet med overenskomster og aftaler - gerne fra det kommunale eller regionale område. Herfra har du også opnået kendskab til at arbejde med politiske processer samt offentlig sagsbehandling og administration.

 • Det er en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen, at være uddannet jurist.

  Nogle opgaver løser vi alene, sammen eller på tværs

  Som personalejurist vil store dele af dit arbejde være selvstændig løsning af opgaver og områder, hvor vi har behov for din viden til at løse de personalejuridiske opgaver og udfordringer. I HR er vi gode til at hjælpe hinanden og kan arbejde ud fra et helhedssyn, der rækker ud over egne opgaver, hvor vi fordeler opgaverne ud fra motivation, kompetencer og et tidsperspektiv. Som person skal du trives med stor frihed, kunne opsøge opgaver selv og indgå i det faglige fællesskab på lige fod med alle andre i HR-området. Som part i fællesskabet, forventer vi, at du er frisk på at tage del i opgaveløsningen på opgaver, der måske ikke er blandt dine spidskompetencer. HR servicerer hele organisationen, og derfor vil der være mulighed for, at du kan få ansvar for eller kan agere bindeled i mindre og større HR-projekter f.eks. i forbindelse med GDPR, arbejdsmiljø, sygefravær, HR politikker/retningslinjer mv. Projekterne løses individuelt eller i samarbejde med dine kolleger i HR, men kan også løses med andre fagområder i Movia.

  Vi tilbyder

  Som vores nye kollega vil du indgå i et dynamisk HR-team på otte personer. HR i Movia er ansvarlig for alle organisationens HR-opgaver, herunder bl.a. rekruttering, ledelsesrapportering, løn- og personaleadministration samt ansættelsesvilkår og personale-politisk arbejde. Derudover beskæftiger HR sig med organisations- og ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, arbejdsmiljø og employer branding.

  Movia er et fælleskommunalt selskab, hvorfor vi følger overenskomster og aftaleforhold på HR-området, som er gældende for Kommunerne Landsforenings (KL) område samt øvrig lovgivning for det offentlige område.

  Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. august eller tidligere.

  Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL. Stillingen kan evt. besættes på specialkonsulentvilkår.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.