Personalejurist til Psykiatrien i Region Syddanmark

Psykiatrisygehuset søger en erfaren og faglig stærk personalejurist

 

Vil du klæde vores ledere på til at kunne håndtere personalejuridiske problemstillinger og være en vigtig medspiller i organisatoriske forandringsprocesser, hvor der kan være komplekse udfordringer på det personalejuridiske område? Og har du lyst til at understøtte en fagligt spændende kerneopgave, som har stor menneskelig og samfundsmæssig betydning?

Du bliver en af to personalejurister i Psykiatrien i Region Syddanmark. Sammen understøtter I håndteringen af alle personalejuridiske opgaver. Det drejer sig om understøttelse og sagsbehandling i konkrete personalesager, samt fortolkning og formidling af nye aftaler, overenskomster og lovgivning i tæt samarbejde med kolleger i forhandlingstemaet. Endvidere vil du have samarbejde med arbejdsmiljøkonsulenter og HR-konsulenter omkring arbejdet med at øge trivsel, nedbringe sygefravær m.m.

 

Dine primære arbejdsopgaver

 • rådgivning i konkrete personalesager og om generelle personalejuridiske spørgsmål,
 • forhandling af personalesager,
 • gennem din rådgivning af lederne er du med til at forpligte lederne på at efterleve psykiatrisygehusets værdier og politikker
 • udarbejdelse af partshøringer og afgørelser inden for det personalejuridiske område
 • udarbejdelse af generelle vejledninger og beskrivelser inden for personalejuridiske område
 • udarbejdelse af dagsordenspunkter og håndpapirer til sygehusledelsen
 • rådgivning og mødedeltagelse i større organisationsændringer, herunder reduktion af stillinger (personaleprocesser)
 • projektdeltagelse, herunder projektledelse af HR-opgaver i bred forstand
 • deltagelse i regionale arbejdsgrupper


  Lidt om dig
  Du har en juridisk baggrund som cand.jur eller cand.merc.jur. og har erfaring fra en lignende stilling inden for det personalejuridiske område.  Du har lyst til, og gerne erfaring med, at arbejde i en politisk ledet organisation.
  Du tænker helhedsorienteret, og anvender dine juridiske kompetencer i samspil med andre fagligheder, så du opnår gode og holdbare løsninger.
  Som person trives du i rådgivningsrollen, og ser værdi i at have mange kontaktflader i alle sygehusets afdelinger, samt med eksterne samarbejdspartnere, såsom fagforeninger, jobcentre og kommuner.
  Du har pondus og evner at agere i, og håndtere konfliktfyldte situationer. Yderligere kendetegner det din arbejdsstil at du er struktureret, initiativrig og naturligt opbygger gode relationer.
  Hvis du derudover har en veludviklet humoristisk sans så er du måske lige den vi søger.
   
  Hvad kan vi tilbyde dig
  Du får muligheden for at arbejde med forskelligartede juridiske problemstillinger inden for arbejds- og ansættelsesrettens område.
  Du har gode muligheder for at præge arbejdsgangene og dermed udførelse af dine egne opgaver.
  Du får kompetente, hjælpsomme og imødekommende kollegaer, som værdsætter et tæt samarbejde og godt humør. Med jobbet følger faglige udfordringer og muligheder for personlig udvikling.
  Vi læger vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv og har fleksible arbejdstider.
   
  Om afdelingen  
  HR er en del af Administrationen i syddansk psykiatri. I HR får du 30 motiverede kollegaer med god balance mellem nyuddannede og erfarne folk
  Opgaverne i HR spænder over Kompetenceudvikling, Arbejdsmiljø, Sundhedsfaglige uddannelser, Løn- og personaleadministration, Forhandlinger, Overenskomstfortolkning og Personalejura.
  Det samlede HR ledes af en HR-chef. Områderne Løn-og personale, forhandling og jura ledes af en chefkonsulent, som også bliver din nærmeste leder.


  Løn- og ansættelsesvilkår
  Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat senest 1. september 2020. 
  Psykiatrien i Region Syddanmark har enheder fordelt i hele Region Syddanmark, så en del kørsel i arbejdstiden i tjenestebil må påregnes, og det er derfor en forudsætning, at du har gyldigt kørekort.
  Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Aflønningen vil derudover afhænge af dit kompetenceniveau med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter principperne i ”Ny løn”. Administrationen for Psykiatrien i Region Syddanmark ligger i Vejle og har adresse på Lille Grundet Hulvej 25. 


  Vil du vide mere?
  Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mette Nedergaard Knudsen på tlf.nr. 23 29 00 42 i uge 27 og personalejurist Katja Sommer Sjödin i uge 28 på tlf.nr. 23 63 75 96. 
   
  Ansøgning
  Send din ansøgning samt dit cv senest onsdag den 8. juli 2020.
  Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.
   
  Samtaler
  Samtaler forventes, i videst muligt omfang, afholdt den 14. juli 2020.
  Hvis du grundet sommerferie er forhindret i at deltage i en samtale den 14. juli er du velkommen til at kontakte os.  
  Eventuelle 2. samtaler afholdes efter nærmere aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Personalejurist (vikariat)

HR Jura

Vejle
Vi har travlt, og har brug for et par ekstra hænder i en periode, mens vi venter på, at vores dygtige kollegaer vender tilbage fra barsel. Så hvis du er en skarp jurist og en stærk formidler, som kan rådgive ledere og understøtte driften i en stor p...
Indrykket:1. juli 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Personalejurist (vikariat)

HR Jura

Vejle
Vi har travlt, og har brug for et par ekstra hænder i en periode, mens vi venter på, at vores dygtige kollegaer vender tilbage fra barsel. Så hvis du er en skarp jurist og en stærk formidler, som kan rådgive ledere og understøtte driften i en stor p...
Indrykket:1. juli 2020