Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personalekonsulent


Om jobbet
Personalekonsulent søges til HR og Personale i Kalundborg Kommune

Er du engageret og ambitiøs omkring din faglighed og fuld af gå på mod og godt humør, så er det dig, vi søger.

Kalundborg Kommune er på en spændende rejse, hvor vi udvikler os fra den klassiske rolle som myndighed og sagsbehandler til i endnu højere grad at være samarbejdspartner i vores daglige arbejde for og med borgere og virksomheder i kommunen. I jobbet som personalekonsulent skal du derfor, sammen med dine kolleger i afdelingen, understøtte organisationen i denne udvikling.

Som personalekonsulent skal du være med til at udvikle og fastholde Kalundborg Kommune som attraktiv arbejdsplads, i samarbejde med kommunens ledere.

Personalekonsulentens primære opgaver består blandt andet af at:

  • Rådgive og formidle i forhold til lederne omkring løn- og ansættelsesretslige forhold
  • Bistå i sygesamtaler, tjenstlige samtaler samt forhandlinger med de faglige organisationer
  • Håndtere personalesager og lønforhandlinger
  • Udarbejde vejledninger og politikker på personaleområdet
  • Formidlingsopgaver

Din profil
Vi forventer, at du:

  • Har relevant uddannelse
  • Har kendskab, erfaring og interesse indenfor personaleretlige forhold på det kommunale område
  • Er fortrolig med at gennemføre forhandlinger og samtaler
  • Har gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Har flair for IT
Der udover skal du være struktureret i din arbejdsform, have en resultatorienteret tilgang til opgaverne og sætte en ære i at følge opgaverne helt til dørs. Du ser ledere og kollegaer som vigtige samarbejdspartnere og er god til at inddrage dem i løsning af konkrete problemstillinger. Du er god til at oversætte fagligt materiale og problemstillinger til ikke fagpersoner på en let forståelig måde. Du trives med den daglige ad hoc-betjening, løsning af administrative opgaver og har blik for afdelingens kerneopgaver og organisationens vision.

Du vil passe godt ind, hvis du har en positiv tilgang til opgaver, kolleger og samarbejdspartnere, og imødekommer de forandringer, som også vores afdeling oplever.

Vi forventer, at du er fleksibel og selvstændigt påtager dig et ansvar for afdelingens opgaver, og at du sætter en ære i at leve op til vores høje serviceniveau. Vi forudsætter, at du har gode samarbejdsevner, da det er en forudsætning for at vi sammen kan løfte vores fælles kerneopgaver.


Derfor skal du vælge os
HR og Personaleafdelingen består af 6 personalekonsulenter, 3 HR-konsulenter og 1 personalechef. Vi har vores daglige gang på Kalundborg Rådhus.

Som personalekonsulenter værdsætter vi i vores daglige arbejde at levere en høj service både overfor vores ledere og over for hinanden i gruppen. Vi er en sammensat gruppe med forskellig baggrund, erfaring og kompetencer. Fælles for os er, at vi har en god humor og værdsætter et godt grin med hinanden. Vi er bevidste om det serviceniveau, vi leverer, og som forventes af os, og vi går foran for at være en god rollemodel i forhold til de forandringer, som vi arbejder med i vores organisation.

Vi vægter det sociale sammenhold i afdelingen, og derfor mødes vi blandt andet en gang i kvartalet i forlængelse af arbejdsdagen til et hyggeligt socialt arrangement.

Vi tilbyder et job i en afdeling, hvor der er stort fokus på høj faglighed. Vi kan ligeledes tilbyde et job med udfordrende og alsidige opgaver, samt mulighed for faglig og personlig udvikling i et godt og kollegialt miljø.


Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.


Hvis du vil vide mere
Du kan kontakte Personalechef Hanne Damsgaard på telefon 5953 4413 eller 2058 4363.


Ansøgning
Der er ansøgningsfrist torsdag den 1. marts 2018.

Der vil bliver afholdt samtaler torsdag den 8. marts 2018.


Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: http://www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Annoncering obligatorisk
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her