Personalekonsulent/personalejurist til Vejen Kommune

Er du skarp til personalejuridiske sager?  
Vi søger en erfaren og dygtig kollega til en fast fuldtidsstilling i HR & Personale i Vejen Kommune. HR & Personale består af 17 medarbejdere: Personalekonsulenter, lønkonsulenter, HR-konsulenter, en elev og en chefkonsulent. Du bliver en del af et team, hvor vi har fokus på at yde god service og på at finde løsninger sammen med vores samarbejdspartnere.  
 
Løn- og personaleadministrationen for hele Vejen Kommune varetages af HR & Personale, som er en del af afdelingen Intern Service, der også omfatter sekretariater, jura og IT/GIS. 
 
Vi søger en personalekonsulent/personalejurist, der: 
  • er uddannet cand. jur. eller har anden relevant uddannelse med erfaring fra lignende opgaver gerne kombineret med efteruddannelse inden for området. 
  • har erfaring fra det kommunale område – alternativ anden offentlig virksomhed 
  • har erfaring med rådgivning og vejledning af ledere vedrørende personalesager, herunder afskedigelser, sygefravær, disciplinære sager mv – også når det bliver svært 
  • har erfaring med vejledning af ledere og kolleger om overenskomster og arbejdstidsregler 
  • er vant til at yde bistand til ledere før, under og efter forhandlinger med de faglige organisationer 
  • kan udarbejde forhandlingsoplæg til lønforhandlinger for både enkelte medarbejdere/ledere, men også for grupper af medarbejdere (forhånds- og lokalaftaler)  
  • har flair for at arbejde med tal 
  • har erfaring i at udarbejde personalejuridiske notater, vejledninger mv. og kan fremlægge dem i et ikke-juridisk sprog 
  • ikke er bleg for at undervise vores ledere i personalejuridiske temaer 
 
Sammen med vores 2 andre ansvarsfulde og selvkørende personalekonsulenter kommer du til at løfte mange forskelligartede opgaver. Du vil få dine egne selvstændige områder. Da HR & Personale er inde i en periode med generationsskifte, vil der ligeledes blive mulighed for at præge egne opgaver. 
 
Vi er en afdeling, der konstant er i udvikling med fokus på at gøre tingene på den smarteste måde. Vi arbejder tæt sammen og sætter faglighed og vidensdeling højt. Vi er rigtig gode til at kombinere travlhed med god humor for at sikre arbejdsglæden.  
  
Vi har gode, fleksible og familievenlige vilkår for at udføre vores arbejdsopgaver, herunder flekstid.  
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. 

Tiltrædelse  
Vi ser gerne, du tiltræder 1. april 2018. 
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Merete Nielbæk på tlf. 23 84 90 00 eller via mail mesn@vejen.dk. 
 
Ansøgningsprocedure 
Ansøgningsfrist: torsdag d. 22. februar 2018. Udvælgelse af kandidater til samtale og indkaldelse til samtale sker fredag d. 23. februar 2018. Ansættelsessamtaler gennemføres mandag d. 26. februar 2018. Du må gerne medbringe kontaktoplysninger på referencer. 
 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Vigtigt: søg venligst via Vejen Kommunes hjemmeside.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her