Personlig assistent søges til enkeltmandsvirksomhed i Christiansfeld.

Personlig assistent søges til enkeltmandsvirksomhed i Christiansfeld.
19 timer om ugen.

Jobbeskrivelsen samt lidt om virksomheden:

Billedhugger og anden kunstnerisk aktivitet.

Der fremstilles bl.a. 20-25 tons gennemsigtig isblokke som enten bruges til reklame, isskulptur eller events. Der fremstilles også skulpturer i sten, træ og bronze mm.
Det vanskeligste ved arbejdet er den tid hvor der ikke er noget at lave og så, at det kan skifte til at man skal være på. Der er en del arbejde i weekender især december til marts. Resten af året foregår arbejdet i hovedsagen på virksomheden.

Arbejdsopgaver:
Vedligeholdelse af bygninger, eller i forbindelse med is workshoppen hjælpes der med at bære og opstille borde samt skære isblokke. Eller opgaver på selve isværkstedet, eller på de andre værksteder hvor der skal skæres, hugge og slibes i granit og træ.

Krav: Det er vigtigt, at du har mod på at deltage i ovennævnte opgaver, under kyndig vejledning naturligvis. Det forventes at du selvstændigt tager initiativ til almindelig oprydning og holder værkstederne og virksomhedens bil i præsentabel stand.

Ønsker til faglige kvalifikationer: 
• Ingen kvalifikationer, bortset fra lyst til at bruge kræfter til at løfte, bære tunge ting, hugge i træ/sten og hele tiden skifte mellem opgaverne.

Ønsker til personlige kvalifikationer: 
• Arbejdspladsen er vanskelig fordi du er meget tæt på kunstneren og du vil hele tiden blive mødt med holdninger og udtryk som kan virke hudløse. Empati er absolut en nødvendighed.

Sprog kundskaber:
• Dansk, evt. lidt tysk i tale 
• Europæisk kulturforståelse klart en fordel.

Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt anbefaling.
Sendes på mail til rekrutteringskonsulent Sanne Grüner på sang@kolding.dk mærket Personlig assistent – gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes, når rette kandidat er fundet.
Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding, og al henvendelse og evt. spørgsmål skal ske via mail: sang@kolding.dk – eller til rekrutteringskonsulent Sanne Grüner på tlf. 30 62 79 52


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent til hjemmehjælpen Taps - Kan du sætte fokus på det som betyder noget for borgeren

Hjemmeplejen Taps

Haderslev
Taps hjemmeplejegruppe søger SSA i skiftende aften- og dagvagt, 30-32 t u. Vi har brug for en SSA med et brændende ønske om at gøre en forskel. Hvis det er naturligt for dig at gå borgeren i møde og forstå borgernes behov, så er du måske den, vi led...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Handicaphjælper med hjertet på rette sted, søges til fysisk handicappet dreng på 15 år

BALDERSHØJ ApS

Har du hjertet, troen, viljen og styrken til at indgå i et stærkt, aktivt og fleksibelt team og varetage hjælperfunktionen for en 15-årig dreng med fysisk handicap? Et arbejde med stort ansvar og mange udfordringer... Vi vil bede dig læse annoncen g...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Social- og sundhedshjælper

Hjemmeservicesyd ApS

Haderslev
Er du uddannet indenfor SOSU faget og kunne du tænke dig at have fri hver weekend?! Vi søger en dygtig, stabil og engageret rengøringsassistent som er uddannet indenfor SOSU faget til rengøring hovedsagligt i private hjem som er godkendt til fritval...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018

SSH/SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE TIL FAST DAGVAGT

ABC Rengøring og Hjemmepleje v/U. Petersen

Esbjerg
Da et par af vores faste medarbejdere skal i gang med videreuddannelse, har vi følgende stillinger til besættelse hurtigst muligt: Vi har brug for dagvagter med et ugentligt timetal mellem 24 og 28 timer (der er mulighed for ekstra vagter) personale...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

SSH/SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE TIL FAST AFTENVAGT

ABC Rengøring og Hjemmepleje v/U. Petersen

Esbjerg
Da en par af vores faste aftenvagter overgår til nattevagtstilling, har vi følgende stillinger til besættelse hurtigst muligt: Vi har brug for aftenvagt med et ugentligt timetal på 29,75 i 5-2 rul med mødetid kl. 15.30-24.00. personale til blandet v...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018