Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig assistent søges til enkeltmandsvirksomhed i Christiansfeld.

Personlig assistent søges til enkeltmandsvirksomhed i Christiansfeld.
19 timer om ugen.

Jobbeskrivelsen samt lidt om virksomheden:

Billedhugger og anden kunstnerisk aktivitet.

Der fremstilles bl.a. 20-25 tons gennemsigtig isblokke som enten bruges til reklame, isskulptur eller events. Der fremstilles også skulpturer i sten, træ og bronze mm.
Det vanskeligste ved arbejdet er den tid hvor der ikke er noget at lave og så, at det kan skifte til at man skal være på. Der er en del arbejde i weekender især december til marts. Resten af året foregår arbejdet i hovedsagen på virksomheden.

Arbejdsopgaver:
Vedligeholdelse af bygninger, eller i forbindelse med is workshoppen hjælpes der med at bære og opstille borde samt skære isblokke. Eller opgaver på selve isværkstedet, eller på de andre værksteder hvor der skal skæres, hugge og slibes i granit og træ.

Krav: Det er vigtigt, at du har mod på at deltage i ovennævnte opgaver, under kyndig vejledning naturligvis. Det forventes at du selvstændigt tager initiativ til almindelig oprydning og holder værkstederne og virksomhedens bil i præsentabel stand.

Ønsker til faglige kvalifikationer: 
• Ingen kvalifikationer, bortset fra lyst til at bruge kræfter til at løfte, bære tunge ting, hugge i træ/sten og hele tiden skifte mellem opgaverne.

Ønsker til personlige kvalifikationer: 
• Arbejdspladsen er vanskelig fordi du er meget tæt på kunstneren og du vil hele tiden blive mødt med holdninger og udtryk som kan virke hudløse. Empati er absolut en nødvendighed.

Sprog kundskaber:
• Dansk, evt. lidt tysk i tale 
• Europæisk kulturforståelse klart en fordel.

Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt anbefaling.
Sendes på mail til rekrutteringskonsulent Sanne Grüner på sang@kolding.dk mærket Personlig assistent – gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes, når rette kandidat er fundet.
Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding, og al henvendelse og evt. spørgsmål skal ske via mail: sang@kolding.dk – eller til rekrutteringskonsulent Sanne Grüner på tlf. 30 62 79 52


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her