Personlig hjælper - deltidsstilling

Min tidligere faste deltid/afløser flytter. Derfor søger jeg en mødestabil hjælper til mit team. Timetallet svarer til 8 timer om ugen i et gennemsnit over 6 uger. Du skal kunne tiltræde straks og være til rådighed for arbejde, så du kan indgå i teamets rul.

Arbejdsopgaverne er personlig pleje, praktisk bistand og ledsagelse. Du behøver ikke have erfaring med at være hjælper i et privat hjem, men det vil helt klart være en fordel.

Jeg er en kvinde på 41 år, med stærkt nedsat funktion i mine hænder, arme og ben. Udover jeg selv består husstanden af min 10 årige søn og min servicehund.

Kan du genkende dig selv i nedenstående, hører jeg gerne fra dig:

 • Du er kvinde
 • Du er lærenem og praktisk anlagt. 
 • Du har empati 
 • Du har en god situationsfornemmelse.
 • Du har en alenlang tålmodighed.
 • Du har humor
 • Du kan både være den aktive hjælper og den diskrete ”flue på væggen”. 
 • Du er sund og robust, både psykisk og fysisk. 
 • Du kan lide at omgås hund og tåler hund.
 • Du ryger ikke. 
 • Du har et godt brugt kørekort B 
 • Du taler og skriver flydende dansk. 
 • Du vil fremvise din straffeattest og en børneattest rekvireres 

Jeg forventer, at få en beskrivelse af dig selv med dit foto og cv, hvor varigheden af dine tidligere ansættelser fremgår.

Fuld oplæring tager nogle måneder, ligesom det er udfordrende for min søn at knytte sig til en ny hjælper. Jeg beder dig derfor overveje din ansøgning, inden du sender den til mig!

Ser du hjælperjobbet som et fremtidigt job i flere år, og kan du genkende dig selv i ovenstående, hører jeg gerne fra dig.

Jeg spørger ind til ovenstående igen til en samtale. Derfor skal du være sikker på, at ovenstående passer på dig. :-)

Vagterne er døgnvagter hovedsagelig hver tredje weekend, skiftevis lørdag og søndag. Der vil også være vagter på helligdage, f.eks i julen. Da stillingen, ud over deltid, også er fast afløser forventes der fleksibilitet ved kollegaers sygdom og ferier. Stillingen kommer bla. nemt op på fuld tid i sommerferien.

Det er en ufaglært stilling til en timeløn på 123,01 kr. Der gives tillæg på lørdage og søn-og helligdage, desuden arbejdstidsbestemte tillæg. Der optjenes ret til pensionsordning med sundhedsforsikring.

Ansøgning og bilag sendes via e-mail til: mk-job@bpa-nord.dk eventuelle spørgsmål skal også rettes hertil.

Der afholdes samtaler løbende og stillingen besættes når den rette person er fundet. Har man ikke fået et svar senest d. 1. marts, er stillingen besat til anden side.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:3. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Personlig hjælper, deltid

BPA Nord

Jeg søger en ny hjælper og mødestabil kollega til mit team. Timetallet er foreneligt med SU og stillingen er derfor særlig velegnet til en studerende. Der gives ikke frgørelsesattest. Som personlig hjælper skal du fungere som mine arme og ben . Arbe...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Personlig hjælper/handicaphjælper søges

FairCare

Aalborg
Jeg er en 49-årig mandlig kørestolsbruger, bosat i Visse (lidt udenfor Aalborg) i Aalborg Kommune,Jeg søger en handicaphjælper til mit team Jeg har sklerose og er bevilliget en BPA ordning. Jeg søger en handicaphjælper til en vagt af min. 9 timer om...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Fast vikar til mit handicaphjælperteam søges

FairCare

Aalborg
Jeg er en 64-årig kvinde. Jeg er kørestolsbruger og bosat i bydelen Gug i Aalborg Kommune. Jeg er en hensynsfuld ryger Jeg søger en vikar til mit team, som kan dække ind ved sygdom og ferie. Vagtlængden er 6 timer, som er placeret primært mellem kl....
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

HANDICAPHJÆLPER SØGES

Palle Hjermitslev

Mand på 46 år, (kørestolsbruger), søger en handicaphjælper til ledsagelse til dagligdagens aktiviteter (f.eks. bowling, byture, koncerter) og andre praktiske opgaver i hjemmet, havearbejde m.m. Desuden skal du hjælpe med personlig pleje om morgenen....
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Personlig hjælper - Støvring

Susanne Holmberg

Rebild
Jeg søger snarest en midaldrende stabil dame, der kan arbejde i gennemsnitligt 42½ timer hver anden uge i ulige uger, med fri lørdag - søndag. Jeg er en midaldrende kvinde, der har brækket ryggen efter en ulykke, og derfor sidder i elkørestol. Jeg b...