Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig hjælper - deltidsstilling

Min tidligere faste deltid/afløser flytter. Derfor søger jeg en mødestabil hjælper til mit team. Timetallet svarer til 8 timer om ugen i et gennemsnit over 6 uger, og er forenelig med SU. Du skal kunne tiltræde straks og være til rådighed for arbejde, så du kan indgå i teamets rul.

Arbejdsopgaverne er personlig pleje, praktisk bistand og ledsagelse. Du behøver ikke have erfaring med at være hjælper i et privat hjem, men det vil helt klart være en fordel.

Jeg er 41 år, kvinde, mor og kæreste. jeg er kørestolsbruger med stærkt nedsat funktion i mine hænder, arme og ben. Udover jeg selv består husstanden af min 10 årige søn og min servicehund.

Kan du genkende dig selv i nedenstående, hører jeg gerne fra dig:

 • Du er kvinde over 20
 • Du har en udpræget ordenssans, er praktisk anlagt og serviceminded.
 • Du møder udfordringer med ro, gå-på-mod og et smil.
 • Du forstår at have overblik og ”byde ind” med hjælp, uden at overtage.
 • Du har empati
 • Du kan arbejde effektivt, når vi har travlt, men også underholde dig selv.
 • Du har humor
 • Du kan både trives som den aktive hjælper og den diskrete ”flue på væggen”.
 • Du er sund og robust, både psykisk og fysisk.
 • Du kan lide at omgås hund og tåler hund.
 • Du ryger ikke.
 • Du har kørekort B, kørerutine og tør køre i en stor bil.
 • Du taler og skriver flydende dansk.
 • Du vil fremvise din straffeattest og en børneattest rekvireres 

Jeg forventer, at få en beskrivelse af dig selv med dit foto og cv, hvor varigheden af dine tidligere ansættelser fremgår.

Fuld oplæring tager nogle måneder, ligesom det er udfordrende for min søn at knytte sig til en ny hjælper. Jeg beder dig derfor overveje din ansøgning, inden du sender den til mig!

Ser du hjælperjobbet som et fremtidigt job i flere år, og kan du genkende dig selv i ovenstående, hører jeg gerne fra dig.

Jeg spørger ind til ovenstående igen til en samtale. Derfor skal du være sikker på, at ovenstående passer på dig. :-)

Vagterne er døgnvagter hovedsagelig hver tredje weekend, skiftevis lørdag og søndag. Der vil også være vagter på helligdage, f.eks i julen. Da stillingen, ud over deltid, også er fast afløser forventes der fleksibilitet ved kollegaers sygdom og ferier. Stillingen kommer bla. nemt op på fuld tid i sommerferien.

Det er en ufaglært stilling til en timeløn på 123,01 kr. Der gives tillæg på lørdage og søn-og helligdage, desuden arbejdstidsbestemte tillæg. Der optjenes ret til pensionsordning med sundhedsforsikring.

Ansøgning og bilag sendes via e-mail til: mk-job@bpa-nord.dk eventuelle spørgsmål skal også rettes hertil.

Der afholdes samtaler løbende og stillingen besættes når den rette person er fundet. Har man ikke fået et svar senest d. 15. marts, er stillingen besat til anden side.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Frisk ung mandelig handicap hjælper søges til Aalborg SV

DUOS A/S

Aalborg
Handicap hjælper søges til Aalborg. Jeg leder efter en handicaphjælper som skal starte i september 2018, hvor jeg har planer om at begynde på Aalborg Universitet. Det skal være en ung mandlig hjælper tæt på min egen alder, og vedkommende skal have k...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:6. september 2018

NK Care / BPA Service søger vågen nattevagt

NK CARE ApS

Brønderslev
NK Care BPA Service søger vågen nattevagt til overvågning af ALS patient med BI-pap maske. Arbejdstiden er fra kl. 23-8 i et 7-7 rul. Erfaring med BI-pap maske samt erfaring med vågne nattevagter vil være en fordel. Der vil være oplæring i hjemmet i...
Indrykket:15. juli 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

Hjælpere søges til ny BPA-ordning i Hadsund!

BPA Support ApS

Mariagerfjord
Poul-Erik har netop fået en BPA-ordning med opstart 1 august 2018. Derfor søges der 3 faste hjælpere, som skal udgøre grundstammen i det nye hjælper team. Vagterne er altid 8:00 23:00, og vil forekomme alle ugens dage, efter nærmere aftale. Det er t...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:23. juli 2018

Afløser/vikar søges til aktiv kvinde på 68 år

OLIVIA DANMARK A/S

Rebild
Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer og oplevelser i naturen, så er dette måske dit nye job! Om mig Jeg er tetraplegiker og bosat i hus, som er en del a...
Indrykket:17. juli 2018
Udløbsdato:10. august 2018

Personlig hjælper søges

FairCare

Rebild
Jeg søger en ansvarsbevidst personlig hjælper. Jeg har pt 3 gode personlige hjælpere, og søger en kollega til dem. Der er tale om en stilling på ca. 36 timer uge med mulighed for enkelte yderligere vikar-vagter. Jeg er en kvinde på 61 år, som er ram...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018