Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig hjælper - deltidsstilling

Min tidligere faste deltid/afløser flytter. Derfor søger jeg en mødestabil hjælper til mit team. Timetallet svarer til 8 timer om ugen i et gennemsnit over 6 uger, og er forenelig med SU. Du skal kunne tiltræde straks og være til rådighed for arbejde, så du kan indgå i teamets rul.

Arbejdsopgaverne er personlig pleje, praktisk bistand og ledsagelse. Du behøver ikke have erfaring med at være hjælper i et privat hjem, men det vil helt klart være en fordel.

Jeg er 41 år, kvinde, mor og kæreste. jeg er kørestolsbruger med stærkt nedsat funktion i mine hænder, arme og ben. Udover jeg selv består husstanden af min 10 årige søn og min servicehund.

Kan du genkende dig selv i nedenstående, hører jeg gerne fra dig:

 • Du er kvinde over 20
 • Du har en udpræget ordenssans, er praktisk anlagt og serviceminded.
 • Du møder udfordringer med ro, gå-på-mod og et smil.
 • Du forstår at have overblik og ”byde ind” med hjælp, uden at overtage.
 • Du har empati
 • Du kan arbejde effektivt, når vi har travlt, men også underholde dig selv.
 • Du har humor
 • Du kan både trives som den aktive hjælper og den diskrete ”flue på væggen”.
 • Du er sund og robust, både psykisk og fysisk.
 • Du kan lide at omgås hund og tåler hund.
 • Du ryger ikke.
 • Du har kørekort B, kørerutine og tør køre i en stor bil.
 • Du taler og skriver flydende dansk.
 • Du vil fremvise din straffeattest og en børneattest rekvireres 

Jeg forventer, at få en beskrivelse af dig selv med dit foto og cv, hvor varigheden af dine tidligere ansættelser fremgår.

Fuld oplæring tager nogle måneder, ligesom det er udfordrende for min søn at knytte sig til en ny hjælper. Jeg beder dig derfor overveje din ansøgning, inden du sender den til mig!

Ser du hjælperjobbet som et fremtidigt job i flere år, og kan du genkende dig selv i ovenstående, hører jeg gerne fra dig.

Jeg spørger ind til ovenstående igen til en samtale. Derfor skal du være sikker på, at ovenstående passer på dig. :-)

Vagterne er døgnvagter hovedsagelig hver tredje weekend, skiftevis lørdag og søndag. Der vil også være vagter på helligdage, f.eks i julen. Da stillingen, ud over deltid, også er fast afløser forventes der fleksibilitet ved kollegaers sygdom og ferier. Stillingen kommer bla. nemt op på fuld tid i sommerferien.

Det er en ufaglært stilling til en timeløn på 123,01 kr. Der gives tillæg på lørdage og søn-og helligdage, desuden arbejdstidsbestemte tillæg. Der optjenes ret til pensionsordning med sundhedsforsikring.

Ansøgning og bilag sendes via e-mail til: mk-job@bpa-nord.dk eventuelle spørgsmål skal også rettes hertil.

Der afholdes samtaler løbende og stillingen besættes når den rette person er fundet. Har man ikke fået et svar senest d. 15. marts, er stillingen besat til anden side.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Hjælper søges til 24-36 timer i ugen hos ung respirationsborger i Aalborg

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

Aalborg
JOBBESKRIVELSE:20-årig frisk ung mand med muskelsvind søger ny hjælper. Arbejdsopgaver: At være arme og ben samt hjælpe i alle daglige funktioner -(vågen nattevagt, respirator, toiletbesøg, personlig hygiejne, spisning, transport, huslige pligter, k...
Indrykket:10. august 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018

VÅGEN NATTEVAGT / PERSONLIG HJÆLPER

DUOS A/S

Aalborg
VÅGEN NATTEVAGT PERSONLIG HJ LPER JOBBESKRIVELSE: Jeg er en positiv og humoristisk kvinde på 27 år, som på grund af fysisk sygdom søger en vågen nattevagt til bl.a.at vende mig i løbet af natten, hjælp ved toiletbesøg samt til sondeernæring. Der vil...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Handicaphjælper

Caresupport Danmark ApS

Aalborg
Fleksible, empatiske hjælpere søgers til borgere i Aalborg området området. Handicaphjælperne søges af Caresupport Danmark ApS. Følgende kvalifikationer ligger vi vægt på: Du skal være fleksibel og kunne tage en vagt med kort varsel. Du skal være ok...
Indrykket:31. august 2018
Udløbsdato:26. oktober 2018

Handicaphjælper til tidsbegrænset vikariat på 32 timer/ugen - Aalborg Ø

LOBPA

Aalborg
Handicaphjælper søges akut. Jeg er en kvinde på 60 år, der søger en handicaphjælper. Stillingen er en tidsbegrænset stilling på 32 timer om ugen. Jeg er kørestolsbruger og har brug for hjælp til stort set alt, samt har overvågning om natten. Hvorfor...
Indrykket:15. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Handicaphjælper, afløser til ferie og sygdom søges.

Tommy Mølgaard Abel

Aalborg
Hej, jeg er en 39 årig mand, der er blevet lam fra brystet og ned pga. trafikulykke i 2002. Jeg søger en afløser som kan træde til i tilfælde af sygdom blandt mine faste hjælpere, og hjælpe med at dække vagter i ferieperioden. Jobbet kræver at du er...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:14. oktober 2018