Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig hjælper - deltidsstilling

Min tidligere faste deltid/afløser flytter. Derfor søger jeg en mødestabil hjælper til mit team. Timetallet svarer til 8 timer om ugen i et gennemsnit over 6 uger, og er forenelig med SU. Du skal kunne tiltræde straks og være til rådighed for arbejde, så du kan indgå i teamets rul.

Arbejdsopgaverne er personlig pleje, praktisk bistand og ledsagelse. Du behøver ikke have erfaring med at være hjælper i et privat hjem, men det vil helt klart være en fordel.

Jeg er 41 år, kvinde, mor og kæreste. jeg er kørestolsbruger med stærkt nedsat funktion i mine hænder, arme og ben. Udover jeg selv består husstanden af min 10 årige søn og min servicehund.

Kan du genkende dig selv i nedenstående, hører jeg gerne fra dig:

 • Du er kvinde over 20
 • Du har en udpræget ordenssans, er praktisk anlagt og serviceminded.
 • Du møder udfordringer med ro, gå-på-mod og et smil.
 • Du forstår at have overblik og ”byde ind” med hjælp, uden at overtage.
 • Du har empati
 • Du kan arbejde effektivt, når vi har travlt, men også underholde dig selv.
 • Du har humor
 • Du kan både trives som den aktive hjælper og den diskrete ”flue på væggen”.
 • Du er sund og robust, både psykisk og fysisk.
 • Du kan lide at omgås hund og tåler hund.
 • Du ryger ikke.
 • Du har kørekort B, kørerutine og tør køre i en stor bil.
 • Du taler og skriver flydende dansk.
 • Du vil fremvise din straffeattest og en børneattest rekvireres 

Jeg forventer, at få en beskrivelse af dig selv med dit foto og cv, hvor varigheden af dine tidligere ansættelser fremgår.

Fuld oplæring tager nogle måneder, ligesom det er udfordrende for min søn at knytte sig til en ny hjælper. Jeg beder dig derfor overveje din ansøgning, inden du sender den til mig!

Ser du hjælperjobbet som et fremtidigt job i flere år, og kan du genkende dig selv i ovenstående, hører jeg gerne fra dig.

Jeg spørger ind til ovenstående igen til en samtale. Derfor skal du være sikker på, at ovenstående passer på dig. :-)

Vagterne er døgnvagter hovedsagelig hver tredje weekend, skiftevis lørdag og søndag. Der vil også være vagter på helligdage, f.eks i julen. Da stillingen, ud over deltid, også er fast afløser forventes der fleksibilitet ved kollegaers sygdom og ferier. Stillingen kommer bla. nemt op på fuld tid i sommerferien.

Det er en ufaglært stilling til en timeløn på 123,01 kr. Der gives tillæg på lørdage og søn-og helligdage, desuden arbejdstidsbestemte tillæg. Der optjenes ret til pensionsordning med sundhedsforsikring.

Ansøgning og bilag sendes via e-mail til: mk-job@bpa-nord.dk eventuelle spørgsmål skal også rettes hertil.

Der afholdes samtaler løbende og stillingen besættes når den rette person er fundet. Har man ikke fået et svar senest d. 15. marts, er stillingen besat til anden side.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Personlig Hjælper/Handicaphjælper søges til vikariat

FairCare

Aalborg
Jeg er en 41-årig kvindelig kørestolsbruger, bosat lidt udenfor Esbjerg i byen Guldager i Esbjerg Kommune. Jeg søger hurtigst muligt en handicaphjælper, da min nuværende hjælper er sygemeldt. Der vil, for den rette, være mulighed for en fast stillin...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Vikar søges til afløsning ved ferie og sygdom hurtigst muligt.

FairCare

Aalborg
Der er tale om fuldtidsarbejde fra 1. juli til 15. august, og ellers er det vikartimer, når der er behov. Jeg er en frisk ung mand på 23 år med muskelsvind og respirator. Jeg bor hjemme hos mine forældre, jeg bruger meget tid på min computer og ser ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Deltidsstilling som handicaphjælper hos respiratorbruger

FairCare

Aalborg
Jeg er en frisk ung mand på 23 år med muskelsvind og respirator. Jeg bor hjemme hos mine forældre. Jeg bruger meget tid på min computer og ser en masse sport, film og serier. Jeg søger en til mit hjælperteam, stillingen er på 24 timer om ugen. Vagte...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Personlig hjælper/Handicaphjælper søges

FairCare

Aalborg
Jeg er en 50-årig kvindelig kørestolsbruger, bosat på landet i Hjørring Kommune. Jeg søger hurtigst muligt en ny handicaphjælper. Jeg er bevilliget en BPA ordning.Jeg bor på en landejendom sammen med min mand og to hunde. Stillingen er på ca. 30 tim...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

NK Care / BPA Service søger handicaphjælper til mandlig ALS patient

NK CARE ApS

Brønderslev
NK Care BPA Service søger handicaphjælper til mandlig ALS patient i eget hjem. Du vil blive en del af et nystartet team i dagvagter af 11-14 timers varighed. Opgaverne vil bestå af personlig pleje, samarbejde med hjemmeplejen, ledsagelse ud af huset...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018