Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig hjælper søges.

Min hjælper er på barsel, derfor søger jeg en afløser fra nu og til den 1. september.

Jeg er en mand på 48 år, som er kørestolsbruger pga. en trafikulykke i 1993. Jeg er aktiv og har mange daglige gøremål både ude og inde. Jeg bor på en lille ejendom mellem Fårvang og Gjern, sammen med min kone og vores 2 børn.

Jeg søger en frisk, udadvendt og ansvarsbevidst hjælper, til personlig pleje, daglige gøremål både ude og inde, rengøring samt ledsagelse.

Jeg lægger ligeledes stor vægt på stabilitet, og at min hjælper møder til aftalt tid. Jeg overholder så vidt muligt indgåede aftaler og forventer at min hjælper gør det samme.

Jeg forventer, at du er høflig, har godt humør, har humor, kan være ”fluen på væggen”, at du har respekt for forskellighed, at du ikke er bange for nye opgaver, at du ikke er bange for at få beskidte hænder, at du kan lide at være ude og du skal have en vis interesse for dyr. Kørekort vil være en fordel, men ikke et krav.

Arbejdstiden er 40 timer hver anden uge – fortrinsvis i dagtimerne mandag-søndag, aftenarbejde og afløsning ved ferie og sygdom kan dog forekomme.

Tiltrædelse snarest. Løn iht. gældende overenskomst.

Kan du spejle dig i ovenstående, og er interesseret i en halvtidsstilling, så send en skriftlig ansøgning til:

Michael B. Sørensen

Trehøjevej 14, Horn

8882 Faarvang

eller på mail: michael@gejlholm.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her