Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig hjælper søges pr. 26.02.18 eller snarest derefter

OM MIG:

Bosat i Aabybro, 45 år, kvinde, interesseret i bl.a. samfundsforhold, sociologi, kost og ernæring samt dyrs velfærd og leveforhold. Jeg er oftest glad og har et lyst sind, men er også realistisk og i besiddelse af både sort humør- og humor efter på 18 år at være blevet blind, dialysepatient, kørestolsbruger udendørs, kol-patient m.m. – med diabetes som grundsygdom. Desuden led og ked af at det blev nødvendigt med hjælp i og til mit liv – men utrolig glad for mine hjælpere og for muligheden for at få hjælp. Jeg er den glade ejer af en stor, dejlig gl. dansk hønsehund. Jeg vil gerne være så selvhjulpen som muligt og forestår f.eks. selv personlig hygiejne.
For kort tid siden startede en sød og dygtig hjælper hos mig, men hun er desværre stoppet grundet helbredet. Jeg søger derfor en kvalificeret afløser pr. 26.02.18 eller snarest derefter.

Du forventes at være:

Fintfølende – også når det gælder at finde grænsen mellem at hjælpe og at overtage, energisk og interesseret i at færdiggøre påbegyndte opgaver, 100 % ikke-ryger og bor i et ikke-ryger hjem, glad for hunde og lange gåture, god til IT på brugerniveau, ferm til madlavning og begå dig i et køkken, god til at tage imod både ros og ris, fleksibel m.h.t. arbejdstider og indstillet på at der ofte skal nås mange ting på kort tid.

ARBEJDSTID OG LØN

I lige uger:

Mandag 8 -15 og 18 -21
Tirsdag 18 – 21
Onsdag 18 – 21
Torsdag 8 – 15 og 18 – 21
Lørdag 18 – 21
Søndag 9 – 11.30 og 18 – 21

I ulige uger:

Mandag 8- 15
Torsdag 8 -15

Desuden forventes det at du og dine kolleger afløser for hinanden ved sygdom og ferie. Det er en fordel hvis du bor i nærområdet p.g.a de delte vagter.

Lønnen udgør den for tiden fastsatte timeløn på løntrin 11 samt de til timerne fastsatte tillæg.

ARBEJDSOPGAVER:

At assistere mig med madlavning, hjælpe mig med hundetur, ledsagelse, indkøb samt alm. husarbejde og forskellige administrative- og praktiske opgaver.

ANSØGNING:

Har du lyst til at høre nærmere om jobbet og samarbejdet, har du egen bil, indstillet på lang tids ansættelse og måske at komme til en samtale, så send ansøgning, cv og udtalelser til: Hoppemus@gmail.com

Straffeattest indhentes.

Ansøgningsfrist den 21. februar. Samtaler afholdes løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her