Personlig hjælper søges til 36 timer - Brenderup

En af mine søde hjælpere holder hos mig desværre, så jeg søger en personlig hjælper til 36 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt.

Jeg er elkørestolsbruger pga. en sjælden sygdom, som går på mit centralnervesystem og degenererer hele min krop og derfor har jeg brug for personlig hjælp døgnet rundt!

Du skal være meget stabil, omstillingsparat og fleksibel! Og du skal kunne være klar til at indgå i en familie på meget tæt hold, da vi kommer tæt på hinanden i det daglige. Derfor er vores kemi det altafgørende!

Jeg har brug for hjælp til stort set alt! Og derfor skal du ikke være sart og ikke kunne hjælpe mig med al den personlige pleje, for det har jeg brug for!

Jeg er en meget engageret pige, som har mange poster i det handicappolitiske arbejde. Derfor er jeg oftest meget ude af huset til møder og andet. Og her følger du selvfølgelig også med, som min hjælpende hånd til de små ting og toiletbesøg. Med andre ord min hverdag kan svinge fra at være aktiv og på farten til at bruge dagen hjemme. Jeg er meget social anlagt, men samtidig vil jeg også gerne have tid for mig selv og bare slappe af. Jeg elsker at sy mit eget tøj og bare slappe af foran fjernsynet.

Jeg er et familiemenneske. Jeg er gift og vi har en hjemmeboende søn på 17 år. Og derudover har min mand tre børn og fire børnebørn, som vi elsker at få på besøg! Så der kan godt være dage, hvor jeg bare er hjemme og passe ”mine” børnebørn eller blot slapper af og får ordnet de daglige sysler. Og så er du jo igen en del af det.

Jeg går også til en del vedligeholdende træning, som blandt andet indeholder to gange varmtvandstræning hver uge og her er mine hjælpere med i vandet. Så det skal du være parat til.

Med andre ord du skal kunne fungere som mine arme og ben, men også være fluen på væggen.

Dine kvalifikationer skal være:
- Stabilitet/fleksibilitet: Jeg er meget afhængig af dig i min hverdag, og derfor er det vigtigt at du er stabil, og at jeg kan regne med dig. Mit liv er ikke skemalagt, og derfor har jeg behov for, at du er fleksibel. Vi når frem til de bedste løsninger med god kommunikation og fleksibilitet fra begge sider af ved jeg dog også.

- Omstillingsparathed: Som skrevet kan min hverdag svinge meget, og derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat. Som regel er tingene ikke planlagte, og derfor skal du kunne takle ikke altid at vide, hvad dagen vil bringe, hvorimod jeg sætter dagsordenen.    

- Situationsfornemmelse: Situationsfornemmelse er en stor del af at være hjælper for mig. Du skal kunne være fluen på væggen og samtidig have øjne for, hvornår jeg har brug for hjælp. Du skal lære, at kunne mærke, hvornår du skal træde til, og hvornår du skal trække dig.

- Verdensmester i at kede dig: Når jeg ikke har brug for hjælp, skal du kunne underholde dig selv. Det kan være med en god bog, en serie på computeren eller strikketøjet der kan findes frem.

-Kunne kører en stor bil.

Du er ansat ved LOBPA og under deres overenskomst, som du kan læse på deres hjemmeside.


Hvis du kan se dig selv i dette job, så skriv til mig! Og fortæl om, hvorfor jeg skal vælge dig, som en del af mit team. På mail: gitterrnielsen@hotmail.com. Hurtigst muligt


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kvindelige handicaphjælpere søges til fast deltidsstilling og fuldtidsbarselsvikariat, af 24 timers vagter.

LOBPA

Jeg hedder Amalie Riis og er en kvinde på 26 år, som bor i Brønshøj i en 2-værelses lejlighed. Jeg har diagnosen cerebral parese (spastiker) og sidder i el-kørestol. Jeg har brug for hjælp 24 timer i døgnet. Jeg er i den situation, at jeg både har e...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Handicaphjælper/afløser - Hvidovre

LOBPA

Jeg søger afløsere til min hjælperpulje i forbindelse med sygdom og ferie. ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære. Du er ikke-ryger. Du er en kvinde ca. 30 - 60 år. Du kan handle...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Kvinde med sclerose søger en kvindelig handicaphjælper til 19 timer om måneden.

LOBPA

Jeg er en udadvendt og omgængelig kvinde, der søger en kvindelig handicaphjælper. Jeg bor sammen med min fuldtidsarbejdende kæreste. Vi bor i en treværelses lejlighed på Frederiksberg, tæt ved Lindevang metrostation. Jeg er ikke på arbejdsmarkedet l...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Handicaphjælper Nykøbing F

LOBPA

Hjælper søges! (I første omgang til et vikariat, som på sigt kan blive en fast stilling) Jeg søger en hjælper til mit hjælperteam, som kan indgå i 12-timers dag- og nattevagter fra henholdsvis kl. 07 - 19 og kl. 19 - 07 (vågne nattevagter). Der vil ...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Handicaphjælper søges hurtigst muligt - Sønderborg

LOBPA

Høje-Taastrup
Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Jeg hedder Michael Hansen og er en ung mand (47 år), som er lam fra brystet og ned. Jeg bor i rækkehus i Sønderborg og har 2 katte (du skal derfor kunne tåle katte). Jeg har brug for assistance til e...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018