Personlig hjælper søges til 41 årig frisk kvinde bosiddende i Hørve

Jeg er en frisk kvinde på 41år, med Cerebral Parece (CP), der hurtigst muligt søger to faste hjælper, der er rimelig jævnaldrende med mig. Du skal populært sagt, være mine hænder og fødder for mig, hvor du skal hjælpe med de praktiske gøremål og aktiviteter i og uden for hjemmet.

Jeg har en skøn servicehund, som giver solskin i min hverdag og gør det lettere for mig, men til det praktiske, så som madlavning, rengøring, tøj/bilvask og hundevask, behøver jeg et pligtopfyldende, ansvarlig og samvittighedsfuld person. Hvis du samtidig er et smilende, humoristisk og ærlig menneske.

Du skal være motiveret til jobbet som hjælper, have gåpåmod og være lyttende til mine behov.

Arbejdstiden vil være i hverdagene imellem 9.30 og 23.30, fredag til kl. 18.30. Der kan i enkelte tilfælde være tale om arbejde i weekenderne.

Arbejdstiden er 28 eller 37 timer. 28 timer stillingen skal som udgangspunkt arbejde mandag og tirsdag, 37 timers stillingen onsdag – fredag. I to hjælper skal dække hinanden ind ved sygdom og ferie, hvorfor det kræver at du er fleksibel og er klar til at give en ekstra hånd i perioder.

Du skal have kørekort til almindelig personbil, da jeg har handicapbus, som du skal køre.

Jeg er arbejdsleder, men du vil have medindflydelse på dagens planlægning og dens form, så dagens opgaver vil blive udført på bedste vis for både dig og mig.

Kemien er altafgørende for at få et godt samarbejde, hvorfor det vil vægte højt til samtalen. Jeg sætter pris på en person, der åben og ærlig.

Sidste ansøgningsfrist fredag.16. februar 2018. Ansøgningen sendes til pedersenho8@gmail.com

Samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du ikke har noget fra mig inden den 24. februar 2018 er stillingerne besat til anden side

Glæder mig til at modtage ansøgning fra dig, hvor du kort fortæller om dig selv og motivationen til at søge jobbet som personlig hjælper. Du må gerne vedhæfte et billede af dig.

Din arbejdsgiver vil være LOBPA og du vil blive aflønnet efter BPA-handicaphjælper-overenskomsten, der er indgået mellem DE, FOA og 3F.

På LOBPA´s hjemmeside kan du læse mere om overenskomsten via følgende link

https://lobpa.dk/arbejdsleder/overenskomst/

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Handicaphjælper - Hvidovre

LOBPA

FLEXIBEL L RENEM HJ LPER ASSISTENT SØGES Jeg søger enten 1 på fuldtid eller 2 på deltid ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære. Du er ikke-ryger. Du er fysisk og psykisk robust. ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Handicaphjælper søges - Nordborg

LOBPA

Jeg er en kvinde på 70 år, der bor med min mand i Nordborg. Jeg er kørestolsbruger, så du vil være mine arme og ben. Min tid bruger jeg, så vidt muligt, på besøg hos familie og venner, som jeg nyder at dele oplevelser med. Arbejdsopgaverne vil være ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Kvindelig handicaphjælper søges til deltidsstilling 24-timers vagter

LOBPA

Jeg hedder Amalie Riis og er en ung kvinde på 25 år, som bor i Brønshøj i en 2-værelses lejlighed. Jeg har diagnosen cerebral parese (spastiker) og sidder i el-kørestol. Jeg har brug for hjælp 24 timer i døgnet. Jeg søger en ny kvindelig hjælper med...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Handicaphjælper søges - Århus N

LOBPA

Handicaphjælper søges Århus N Om mig: Navn: Gawain Vincentz Alder: 23 My condition: Cerebral palsy Location: Aarhus N Om jobbet: Hjælp med alt praktisk: Husholdning, madlavning og personlig pleje. Kørekort er en god id ellers findes Letbanen. Vagtty...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Stabil, fleksibel og positiv hjælper søges i min. 1 år - København NV

LOBPA

Jeg er en aktiv 36 årig kvinde fra København med muskelsvind. Jeg er uddannet Sexolog og Prof. Bach. i Ernæring og Sundhed og arbejder som frivillig projektleder i Sex og Samfund, hvor jeg planlægger og afvikler div. arrangementer. Pga. mit arbejdsl...