Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig hjælper - Støvring

Jeg søger snarest en midaldrende stabil dame, der kan arbejde i gennemsnitligt 42½ timer hver anden uge i ulige uger, med fri lørdag - søndag. 

Jeg er en midaldrende kvinde, der har brækket ryggen efter en ulykke, og derfor sidder i elkørestol. Jeg bor alene i eget hus med en lille have og uden hjemmeboende børn. Jeg har egen bil som jeg selv transporterer mig rundt i  - men der vil være lejligheder, hvor du vil være chauffør. 

Om jobbet:

Arbejdet består i ledsagelse, husligt arbejde og lidt personligt pleje, uden tunge løft (loftlift i huset), men dog med ønsket om at du har en normal krobsbygning og højde. Arbejdet er fra ca. 10.00 til ca. 18.00 (efter forberedelse af aftensmad)

Jeg forventer, at du er ikke-ryger (i arbejdstiden), har kørekort og egen bil til transport til arbejdet. Min egen bil benytter vi i arbejdstiden, som du også vil skulle køre. Du skal gerne være fleksibel og samarbejdsvillig - og gerne have lidt interesse for have og natur. 

Ansættelsesforhold:

Jeg kan desværre ikke tilbyde frigørrelsesattest. 

Løn følger aftalen mellem FOA og KL - svarende til lønstrin 11 i den kommunale lønskala ca. 122 kr. 

Jobstart mandag i uge 9 (27/2)

Tirdag den 20/2 oplæring sammen med min anden hjælper. 

 

Kontakt:

Ved interesse kontakt mig på susanne@holmberg.dk eller brevpost til:

Susanne Holmberg, Ved søerne 24, 9530 Støvring. 

Læs venligst annoncen ordentligt inden ansøgning 

Helst ikke telefonisk kontakt.

  

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her