Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig hjælper til 24-timers vagter hos 72-årig kvinde

Mangler du et nyt arbejde, og kan du lide at arbejde mange timer på kort tid? Trives du med et hyggeligt arbejde i et roligt tempo, og et job, hvor der er særlig fokus på den personlige relation?

Kvinden beskriver sig selv og sit behov således…
Jeg er en kvinde på 72, der for ca. 11 år siden fik en blodprop i hjernen, som har gjort, at jeg har brug for hjælp til alt fysisk døgnet rundt. Jeg har boet i egen lejlighed, på Frederiksberg, i 7 år med et hjælperteam på 6 personer, og jeg søger nu efter endnu en hjælper til teamet, som kan starte med det samme.

Hjælp til alle aspekter af kvindens dagligdag
Din opgave som kvindens personlige hjælper er at hjælpe med alle praktiske og fysiske opgaver, som omgiver kvinden. Du vil bl.a. stå for forflytninger af kvinden fra fx seng til kørestol, personlig pleje såsom badning og hjælp til toiletbesøg og spisning.

Udover de praktiske opgaver, skal du ledsage kvinden til diverse aktiviteter uden for hjemmet – kørekort er derfor et krav.

Stabilt og fleksibelt team
Ved din ansættelse bliver du en del af et yderst fleksibelt og engageret team. Hjælperne har et rigtig godt forhold til kvinden, og de gør altid deres bedste for at dække ind for hinanden.

Kvinden og hendes personlige hjælpere har et rigtig godt forhold, og vi leder efter dig, som vil kunne passe godt ind på teamet og ligeledes, kan se dig selv få en god og tæt relation til kvinden.

Social, engageret og udadvendt personlig hjælper
Om sine ønsker til en hjælper skriver kvinden:
Jeg søger en med et STORT socialt engagement, der “tager sig selv” med på arbejde, da vi kommer til at tilbringe mange timer sammen.

Du skal være meget udadvendt og snakkesalig, have let til grin, lyst til at dele dine interesser og oplevelser med mig og i det hele taget være lidt af en selskabspapegøje... :-)”

For at passe til stillingen er det vigtigt, at du kan lide at være fysisk aktiv, da du står alene med alle plejeopgaver for kvinden.

Vagter, løn, oplæring mm.
Kvinden får hjælp 24-timer i døgnet. Timerne fordeles mellem de 6 hjælpere på holdet i et fast vagt rul. Hjælperne møder ind kl. 10.00 om formiddagen til kl 10.00 næste formiddag, hvor de afløses af en kollega.

Når du ansættes, vil du starte med en oplæringsperiode på i alt 48 timer, fordelt over flere dage og forskellige tidspunkter på døgnet. Du er garanteret 24 timer (én vagt) om ugen med mulighed for flere i forbindelse med ferie, sygdom og lign.

Din løn

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og får løn svarende til erfaring og kompetencer

I denne stilling, bliver du som udgangspunkt, aflønnet på løntrin 12, som med gældende takster svarer til 129,69 kr. timen + natte-/ weekendtillæg.


Ansøgning og kontakt
Ansøg stillingen hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Birgitte Kjeldsen på tlf. 88887171.

Vi ser frem til at høre fra dig.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her