Personlig hjælper til udadvendt kvinde der holder af hyggelige samtaler over en kop kaffe, Nordvestsjælland

Er et arbejde i et hjem med imødekommenhed og rummelighed lige dig? Ønsker du en fast deltidsstilling på 21 timer pr. uge med blandede dag- og nattevagter á 12 timer eller en fuldtidsstilling med rene nattevagter?

Respiratorisk overvågning og personlig pleje
Din primære opgave er at følge en kvinde med tetraplegi i hendes dagligdag samt ansvar for hendes respiration.

Du vil i dagvagter tilbringe en del tid i hjemmet men også følge kvinden på indkøb, til lægebesøg, private arrangementer mv. For nuværende er det kvindens ægtefælle, der kører handicapbilen til diverse aktiviteter, mens du sørger for den respiratoriske overvågning.

Hjemmeplejen kommer flere gange dagligt i hjemmet og hjælper med forflytning, bad, toiletbesøg mv. Din rolle er at samarbejde med hjemmeplejen som 2. person på disse opgaver - dit primære ansvar, er dog den respiratoriske overvågning

På nattevagten er din opgave at overvåge kvindens respiration, mens hun sover. Med andre ord, er der tale om vågne nattevagter, hvor du befinder dig inden for syns- og høreafstand af kvinden. Kvinden sover i stuen, og du har derfor mulighed for at sidde i et behageligt møbel, hvor du kan lave stille aktiviteter såsom at læse, strikke, skrive mails eller lignende.

Grundig sidemandsoplæring med afsluttende kursusbevis
Du oplæres af en erfaren kollega, i både den respiratoriske overvågning samt personlig pleje af kvinden, ved sidemandsoplæring i hjemmet. Du får selvstændige vagter, når du er tryg ved opgaverne og har bestået et evalueringskursus i de respiratoriske kompetencer på Respirationscenter Øst, Glostrup Hospital (RCØ).

Tetraplegisk kvinde i midten af 60`erne
Kvinden har fået hjemmerespirator efter en ulykke primo 2016. Ulykken har betydet, at kvinden er afhængig af hjælp til alt, da hun er lam i hele kroppen. Kvinden bor i hus med sin ægtefælle samt lille, rolig hund på Nordvestsjælland.

Kvinden og hendes ægtefælle interesserer sig for dig og dit liv, og vil naturligt inddrage dig i hyggelige samtaler over en kop kaffe.

Løn og vagtrul
Du bliver ansat på gennemsnitligt 21 timer pr. uge eller 37 timer i en fast 4 ugers vagtplan. I stillingen på 21 timer får du dag- og nattevagter (kl. 06:50-19:00, kl. 18:50-07:00) og fuldtidsstillingen kun nattevagter. Begge stillinger er fordelt på både hverdage og weekend.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og får løn svarende til erfaring og kompetencer. Er du uden respiratorisk erfaring, vil du blive indplaceret på løntrin 12. Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og får løn svarende til erfaring og kompetencer.

Arbejdsglæde og trivsel er højt prioriteret
Vi tilbyder daglig sparring med en fast teamleder. Dine kolleger har ligeledes stort fokus på, at du trives og føler dig hørt.

Du og teamet inviteres cirka til personalemøde hver anden måned, hvor der vil være fokus på såvel det sociale som den faglige sparring.

Olivia Danmark tilbyder derudover ved behov supervision, forflytningsvejledning, kurser i kommunikation og konflikt-håndtering (Olivia Academy).

Den person vi leder efter
Vi søger dig, der er fleksibel, da du vil indgå som hjælper på et fast hold, hvor det er vigtigt, at du kan tage ekstravagter og dække ind for dine kolleger ved ferie og sygdom.

Livserfaring og personlig modenhed er et plus, da det vil skabe det bedste grundlag for at samarbejde med familien. Det er derfor vigtigt, at du kan adskille din professionelle og personlige relation til kvinden.

Ansøgning og kontakt
Vi indkalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Anna Lisberg på tlf. 8888 7171.

Vi ser frem til at høre fra dig.




Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Randers søger handicaphjælpere

Caresupport ApS

Handicap hjælper søges til mand i Randers området, han sidder i kørestol og har brug for hjælp indenfor tidsrummet 09:00-23:00 alle ugens 7 dage. Af praktiske årsager, vil det derfor være en fordel, hvis du bor i, eller i nærheden af postnr. 8960. F...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Handicaphjælper til 16 årig dreng med muskelsvind bosiddende i Skagen

Olivia Danmark

Herlev
Kan du både sørge for meningsfyldte aktiviteter og samvær i dagtimerne og sikre en tryg overvågning om natten, så kan nedenstående måske være noget for dig. Aktivering pleje - overvågning I Skagen bor en dreng på 16 år, som lider af muskelsvind, og ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Fast vikar til job i Osted/Lejre, hos 51 årig spastisk kvinde i eget hjem

Olivia Danmark

Fast vikar til job i Osted Lejre, hos 51 årig spastisk kvinde i eget hjem Vil du have et job med mulighed for nærvær og tæt kontakt til bruger? I det her job vil du blive tilknyttet en ordning hos en kvinde med let til smil og en god portion humoris...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Har du ben i næsen, gå på mod og et stort hjerte, så har vi studie jobbet til dig.

Olivia

10-årig dreng med Dravet syndrom (svær epilepsi og udviklingshæmning) søger hjælper i Østjylland. Vi søger en særdeles omsorgsfuld og faglig velfunderet studerende. Du skal være en tryghedsskabende, kompetent og stabil aflastning for forældrene. Dre...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Handicaphjælper vikarer søges til nyt team i Nordborg

HANDIVAGTEN ApS

Ballerup
Til vores borger i Nordborg søger vi super fleksible handicaphjælpere, som har lyst til at være fast tilkaldevikar i nystartet hjælperteam. Om jobbet : Du bliver fast tilkaldevikar hos en 56 årig kvinde, som lider af sclerose samt knogleskørhed og d...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018