Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig hjælper/Handicaphjælper søges

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329826634Phoenix-d17fec5e12018-06-06T00:00:00Personlig hjælper/Handicaphjælper søges

Jeg er en positiv moden kvinde som har en muskulær sygdom der hører under gruppen muskelsvind. Sygdommen har gjort mig dårligt seende og hørende, samtidig med at jeg er meget stiv i kroppen. Jeg kan kun gå få skridt, og det svært for mig at bruge mine arme. Derudover har det også påvirket min hjerne, så planlægning og hukommelse kan nogle gange være svært for mig, og det er rigtig vigtig for mig, at der er struktur og ro omkring mig.

Jeg er gift og bor i lejlighed i Aalborg midtby. Pr. 1. juli flytter vi til Aalborg Ø.
Jeg er bevilliget en BPA ordning.

Jeg er i øjeblikket bevilliget døgndækning og søger derfor en hjælper til en fast vagt hver fredag fra kl. 08.00.
I stillingen indgår også afløsning ved sygdom og ferie.

Hvis du tænker at det er et job for dig, så lad mig endelig hører fra dig. Skriv en kort ansøgning, da min sygdom gør det svært for mig hvis det bliver langt. 

Jeg har brug for hjælp til:

At komme i bad
Blive klædt på
Komme op af sengen
Blive vendt om natten
Køre min bil
Ledsage mig til diverse aktiviteter
Alle praktiske huslige pligter
Madlavning
Hjælpe mig med træningen
Hjælpe mig med de ting(håndsrækning), jeg ikke kan mere
Hjælp til toilet besøg
Hjælp til mange kontor opgaver
Hjælp til at blive vendt og hjælp med C-pap maske
Insulin

Hvem er jeg?

Jeg er positiv 46-årig kvinde, med stor interesse for film, musik og spil. Jeg bruger meget af min tid ved min computer, men nyder også at komme ud til seværdigheder, især når det er sommer. Bliver mit hjem din arbejdsplads, lægger jeg vægt på stor fleksibilitet og situationsfornemmelse - det er vigtigt, du formår at føle dig "hjemme" og kan være dig selv, mens du arbejder, til trods for du er i mit miljø.

Hvem er du? 

Det er meget vigtigt for mig, at du empatisk, nærværende og stabil. At du har en god situationsfornemmelse og kan underholde dig selv, hvis det kræves. Du er fleksibel og du må meget gerne være praktisk anlagt og skal kunne lide at lave mad. Derudover har du kørekort. Du behøver ikke være uddannet inden for sundhedssektoren, og det er vigtig for mig, at du ikke har behov for at lave om på mig eller mine rutiner.

Din ansættelse vil være under FairCare, som administrerer løn og arbejdsgiveransvar. Løn efter Aalborg kommunes retningslinjer, løntrin 11, 1 Pt. 123,80 kr. + tillæg for aften, nat og weekend.

Din ansøgning sendes til louise-holm@live.dk

Jeg udvælger ansøgere til samtale løbende, så har du ikke hørt fra mig inden d. 1. juli 2018 er stillingen blevet besat til anden side.

 

2018-07-16T00:50:45.137 Jeg er en positiv moden kvinde som har en muskulær sygdom der hører under gruppen muskelsvind. Sygdommen har gjort mig dårligt seende og hørende, samtidig med at jeg er meget stiv i kroppen. Jeg kan kun gå få skridt, og det svært for mig at bruge mine arme. Derudover har det også påvirket min hjerne, så planlægning og hukommelse kan nogle gange være svært for mig, og det er rigtig vigtig for mig, at der er struktur og ro omkring mig. Jeg er gift og bor i lejlighed i Aalborg midtby. Pr. 1. juli flytter vi til Aalborg Ø.Jeg er bevilliget en BPA ordning. Jeg er i øjeblikket bevilliget døgndækning og søger derfor en hjælper til en fast vagt hver fredag fra kl. 08.00. I stillingen indgår også afløsning ved sygdom og ferie. Hvis du tænker at det er et job for dig, så lad mig endelig hører fra dig. Skriv en kort ansøgning, da min sygdom gør det svært for mig hvis det bliver langt. Jeg har brug for hjælp til: At komme i bad Blive klædt på Komme op af sengenBlive vendt om natten Køre min bilLedsage mig til diverse aktiviteterAlle praktiske huslige pligterMadlavningHjælpe mig med træningenHjælpe mig med de ting(håndsrækning), jeg ikke kan mereHjælp til toilet besøgHjælp til mange kontor opgaverHjælp til at blive vendt og hjælp med C-pap maskeInsulin Hvem er jeg? Jeg er positiv 46-årig kvinde, med stor interesse for film, musik og spil. Jeg bruger meget af min tid ved min computer, men nyder også at komme ud til seværdigheder, især når det er sommer. Bliver mit hjem din arbejdsplads, lægger jeg vægt på stor fleksibilitet og situationsfornemmelse - det er vigtigt, du formår at føle dig hjemme og kan være dig selv, mens du arbejder, til trods for du er i mit miljø. Hvem er du? Det er meget vigtigt for mig, at du empatisk, nærværende og stabil. At du har en god situationsfornemmelse og kan underholde dig selv, hvis det kræves. Du er fleksibel og du må meget gerne være praktisk anlagt og skal kunne lide at lave mad. Derudover har du kørekort. Du behøver ikke være uddannet inden for sundhedssektoren, og det er vigtig for mig, at du ikke har behov for at lave om på mig eller mine rutiner. Din ansættelse vil være under FairCare, som administrerer løn og arbejdsgiveransvar. Løn efter Aalborg kommunes retningslinjer, løntrin 11, 1 Pt. 123,80 kr. tillæg for aften, nat og weekend. Din ansøgning sendes til louise-holm@live.dk Jeg udvælger ansøgere til samtale løbende, så har du ikke hørt fra mig inden d. 1. juli 2018 er stillingen blevet besat til anden side.11Jobnetd17fec5e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3280183FairCare11Gudum Bygade 69280StorvordeDKDanmark0
louise-holm@live.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent585072JobNet48360691000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d17fec5ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d17fec5ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d17fec5e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d17fec5e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/4.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos FairCare er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed77Pleje og omsorg355453041Henriette Reckweglouise-holm@live.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK