Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig interviewer - FYN/Odense

Er du åben af natur, præsentabel, nysgerrig, god til at kommunikere med andre mennesker, kvalitets- og ansvarsbevidst? Bor du i i Odense eller tæt på? Så er jobbet som personlig interviewer, måske noget for dig.

Epinion søger netop nu efter nye interviewere til en foranstående opgave for Fynbus, der kører fra mandag den 5. marts til og med søndag den 18. marts 2018. Der vil være mulighed for at komme på andre opgaver efterfølgende.

Lønnen er 105-125 kroner i timen. 

I praksis udføres personlige interviews med passagerer på busserne. Interviewene indtastes på iPads. Vagter vil primært ligge i morgen- og eftermiddagsmyldretiderne på hverdage og har en varighed fra 4-6 timer med mulighed for længere vagter. Der vil også være weekendvagter.

Opgaven udføres på by- og regionalbusser på Fyn med udgangspunkt i Odense.  

Jobbet kræver, at du kan tale dansk. Har du tidligere joberfaring med interview, må du gerne skrive dette i ansøgningen, da ansøgere med erfaring foretrækkes. Vedhæft gerne billede.

Epinion udfører hvert år mange store opgaver for de store transportselskaber i Danmark.

Ansøgning+CV sendes til dl@epinionglobal.com

Reference: FYNBUS


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her