Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig træner (Nordjylland)

Personlig træning er i rivende udvikling i Fitness World, og mulighederne for succes inden for dette område er store. Kunne du tænke dig at være personlig træner i Fitness World og blive en del af Danmarks største fitnesssucces?

VI FORVENTER AF DIG:

• At du er uddannet personlig træner, eller har gennemført til og med 2. år på en prof.bach. i fysioterapi eller bachelor i idræt.

• At du er initiativrig, har drive og vil arbejde selvstændigt med eget ansvar for at skabe en, for dig, passende klientbase blandt centrets medlemmer.

• At du brænder for personlig træning og i starten er villig til at investere tid og kræfter for, at du på sigt kan få et yderst fleksibelt arbejde.

• At du kan levere resultater med dine klienter.

Interessante ansøgere inviteres til en audition, som skal bestås for at blive taget i betragtning til stillingen som personlig træner.

FITNESS WORLD TILBYDER:

• Workshop som giver dig værktøjerne til at blive en succesfuld PT

• Videreuddannelse i form af internt videreuddannelsesprogram

• Favorabel løntrinsordning efter antal afviklede sessioner

• At du bliver en del af landets største personlige trænerteam

• Mulighed for at arbejde fuldtid eller deltid

Send din motiverede ansøgning, CV inkl. billede samt eksamensbeviser snarest muligt. Øverst i din ansøgning bedes du anføre hvilken By/postnummer, eller evt. Center navn du søger til.Fitness World blev etableret i 2005 på Gasværksvej i København. Siden det første center blev åbnet, er der kommet mange flere til. I dag er Fitness World Danmarks største fitnesskæde med flere end 180 centre og 500.000 medlemmer.

Vi har gjort det til vores mål at hjælpe hele Danmark med skabe sundere vaner, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig. Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe sunde træningsvaner via et stort udbud indenfor fitness og træning. Vores professionelle fokus er kroppen, men god fysik gør det ikke alene. For os handler sundhed om balance og om at have det godt mentalt, fysisk og socialt. Det er derfor, vi er mere fokuserede på, hvad træning kan gøre ved størrelsen på dit smil end størrelsen på dine muskler.

Fitness World Group A/S har hovedkontor i Danmark og består af Fitness World, Urban Gym, Basefit og vores sports nutrition brand, Functional samt Fitness Institute, der leverer internationalt godkendte uddannelser. I 2015 åbnede vi de første centre i Polen og i oktober 2018 overtog vi Basefit kæden i Schweiz. I dag beskæftiger Fitness World Group A/S 4.500 medarbejdere i henholdsvis Danmark, Schweiz og Polen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.