Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Peter Beier Chokolade A/S søger medarbejdere til produktion, pakkeri og lager

Vi udvider vores produktionen og pakkeri, og søger derfor fuldtidsmedarbejdere til vores pakkeri, produktion, lager & butik i Gurre nord for København


Arbejdsområde:
Som chokolademedarbejder i pakkestue, lager og butik, vil du være en del af det daglige team, der blandt andet står for webshoppen, pakning af ordre samt ekspedere i butikken.

I produktionen vil de primære opgaver være pakning af chokolade.

 

Peter Beier Chokolade forventer, at du:

- Har butiks erfaring

- Er stabil, fleksibel, loyal og har gode samarbejdsevner

- Er kvalitetsbevidst og pligtopfyldende

- Har en forkærlighed for god chokolade

- Har flair for edb

- Er effektiv

- Er over 18 år

- Erfaring inden for fødevarebranchen er desuden en fordel


Peter Beier Chokolade kan tilbyde dig:
At blive en del af en visionær virksomhed i stor vækst og med et rigtig godt arbejdsklima
Et selvstændigt, ansvarsfuldt og afvekslende job med en travl hverdag
En arbejdsplads med mange udfordringer
En arbejdsplads som lægger vægt på engagement, loyalitet og ansvar

Ansættelsesvilkår: 37 timer/uge. Dog må overarbejde påregnes i højsæsoner såsom jul og påske.

Arbejdssted: Peter Beier Chokolade A/S, Ørsholtvej 35, Gurre, 3000 Helsingør

Løn:
Efter nærmere aftale

Tiltrædelsestidspunkt:
Efter nærmere aftale

Kortfattet ansøgning samt CV bedes sendt pr. mail til:
mbw@pbchokolade.dk

 

Har du ikke hørt fra os senest den 1. marts 2020, må stillingen betragtes som værende besat til anden side.

 

Peter Beier Chokolade A/S er:
En virksomhed i vækst, der producerer håndlavet chokolade af højeste kvalitet til egne butikker, firmagaver og eksport.

 Al chokoladen bliver produceret efter egne opskrifter og med brug af de bedste råvarer på markedet. Flere af råvarerne bliver tilmed specielt fremstillet, bl.a. marcipanmassen, som består af 75% mandler.

 Vor chokolade produceres af kakaobønner fra egen kakaoplantage i den Dominikanske Republik i Caribien, og chokoladen pakkes i eksklusiv emballage af eget design.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.