Peter Beier Chokolade A/S søger medarbejdere til produktion, pakkeri og lager

Vi udvider vores produktionen og pakkeri, og søger derfor fuldtidsmedarbejdere til vores pakkeri, produktion, lager & butik i Gurre nord for København


Arbejdsområde:
Som chokolademedarbejder i pakkestue, lager og butik, vil du være en del af det daglige team, der blandt andet står for webshoppen, pakning af ordre samt ekspedere i butikken.

I produktionen vil de primære opgaver være pakning af chokolade.

 

Peter Beier Chokolade forventer, at du:

- Har butiks erfaring

- Er stabil, fleksibel, loyal og har gode samarbejdsevner

- Er kvalitetsbevidst og pligtopfyldende

- Har en forkærlighed for god chokolade

- Har flair for edb

- Er effektiv

- Er over 18 år

- Erfaring inden for fødevarebranchen er desuden en fordel


Peter Beier Chokolade kan tilbyde dig:
At blive en del af en visionær virksomhed i stor vækst og med et rigtig godt arbejdsklima
Et selvstændigt, ansvarsfuldt og afvekslende job med en travl hverdag
En arbejdsplads med mange udfordringer
En arbejdsplads som lægger vægt på engagement, loyalitet og ansvar

Ansættelsesvilkår: 37 timer/uge. Dog må overarbejde påregnes i højsæsoner såsom jul og påske.

Arbejdssted: Peter Beier Chokolade A/S, Ørsholtvej 35, Gurre, 3000 Helsingør

Løn:
Efter nærmere aftale

Tiltrædelsestidspunkt:
Efter nærmere aftale

Kortfattet ansøgning samt CV bedes sendt pr. mail til:
mbw@pbchokolade.dk

 

Har du ikke hørt fra os senest den 1. marts 2020, må stillingen betragtes som værende besat til anden side.

 

Peter Beier Chokolade A/S er:
En virksomhed i vækst, der producerer håndlavet chokolade af højeste kvalitet til egne butikker, firmagaver og eksport.

 Al chokoladen bliver produceret efter egne opskrifter og med brug af de bedste råvarer på markedet. Flere af råvarerne bliver tilmed specielt fremstillet, bl.a. marcipanmassen, som består af 75% mandler.

 Vor chokolade produceres af kakaobønner fra egen kakaoplantage i den Dominikanske Republik i Caribien, og chokoladen pakkes i eksklusiv emballage af eget design.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330166730Phoenix-d13439e912020-01-29T00:00:00Peter Beier Chokolade A/S søger medarbejdere til produktion, pakkeri og lager

Vi udvider vores produktionen og pakkeri, og søger derfor fuldtidsmedarbejdere til vores pakkeri, produktion, lager & butik i Gurre nord for København


Arbejdsområde:
Som chokolademedarbejder i pakkestue, lager og butik, vil du være en del af det daglige team, der blandt andet står for webshoppen, pakning af ordre samt ekspedere i butikken.

I produktionen vil de primære opgaver være pakning af chokolade.

 

Peter Beier Chokolade forventer, at du:

- Har butiks erfaring

- Er stabil, fleksibel, loyal og har gode samarbejdsevner

- Er kvalitetsbevidst og pligtopfyldende

- Har en forkærlighed for god chokolade

- Har flair for edb

- Er effektiv

- Er over 18 år

- Erfaring inden for fødevarebranchen er desuden en fordel


Peter Beier Chokolade kan tilbyde dig:
At blive en del af en visionær virksomhed i stor vækst og med et rigtig godt arbejdsklima
Et selvstændigt, ansvarsfuldt og afvekslende job med en travl hverdag
En arbejdsplads med mange udfordringer
En arbejdsplads som lægger vægt på engagement, loyalitet og ansvar

Ansættelsesvilkår: 37 timer/uge. Dog må overarbejde påregnes i højsæsoner såsom jul og påske.

Arbejdssted: Peter Beier Chokolade A/S, Ørsholtvej 35, Gurre, 3000 Helsingør

Løn:
Efter nærmere aftale

Tiltrædelsestidspunkt:
Efter nærmere aftale

Kortfattet ansøgning samt CV bedes sendt pr. mail til:
mbw@pbchokolade.dk

 

Har du ikke hørt fra os senest den 1. marts 2020, må stillingen betragtes som værende besat til anden side.

 

Peter Beier Chokolade A/S er:
En virksomhed i vækst, der producerer håndlavet chokolade af højeste kvalitet til egne butikker, firmagaver og eksport.

 Al chokoladen bliver produceret efter egne opskrifter og med brug af de bedste råvarer på markedet. Flere af råvarerne bliver tilmed specielt fremstillet, bl.a. marcipanmassen, som består af 75% mandler.

 Vor chokolade produceres af kakaobønner fra egen kakaoplantage i den Dominikanske Republik i Caribien, og chokoladen pakkes i eksklusiv emballage af eget design.

Vi udvider vores produktionen og pakkeri, og søger derfor fuldtidsmedarbejdere til vores pakkeri, produktion, lager butik i Gurre nord for København Arbejdsområde: Som chokolademedarbejder i pakkestue, lager og butik, vil du være en del af det daglige team, der blandt andet står for webshoppen, pakning af ordre samt ekspedere i butikken. I produktionen vil de primære opgaver være pakning af chokolade. Peter Beier Chokolade forventer, at du: - Har butiks erfaring - Er stabil, fleksibel, loyal og har gode samarbejdsevner - Er kvalitetsbevidst og pligtopfyldende - Har en forkærlighed for god chokolade - Har flair for edb - Er effektiv - Er over 18 år - Erfaring inden for fødevarebranchen er desuden en fordel Peter Beier Chokolade kan tilbyde dig: At blive en del af en visionær virksomhed i stor vækst og med et rigtig godt arbejdsklima Et selvstændigt, ansvarsfuldt og afvekslende job med en travl hverdag En arbejdsplads med mange udfordringer En arbejdsplads som lægger vægt på engagement, loyalitet og ansvar Ansættelsesvilkår: 37 timer uge. Dog må overarbejde påregnes i højsæsoner såsom jul og påske. Arbejdssted: Peter Beier Chokolade A S, Ørsholtvej 35, Gurre, 3000 Helsingør Løn: Efter nærmere aftale Tiltrædelsestidspunkt: Efter nærmere aftale Kortfattet ansøgning samt CV bedes sendt pr. mail til: mbw@pbchokolade.dk Har du ikke hørt fra os senest den 1. marts 2020, må stillingen betragtes som værende besat til anden side. Peter Beier Chokolade A S er: En virksomhed i vækst, der producerer håndlavet chokolade af højeste kvalitet til egne butikker, firmagaver og eksport. Al chokoladen bliver produceret efter egne opskrifter og med brug af de bedste råvarer på markedet. Flere af råvarerne bliver tilmed specielt fremstillet, bl.a. marcipanmassen, som består af 75 mandler. Vor chokolade produceres af kakaobønner fra egen kakaoplantage i den Dominikanske Republik i Caribien, og chokoladen pakkes i eksklusiv emballage af eget design.11Jobnetd13439e9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-23T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHelsingør3700487PETER BEIER CHOKOLADE A/S11Ørsholtvej 353000HelsingørDKDanmark0
mbw@pbchokolade.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000892045JobNet5106272510627210027-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d13439e9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d13439e9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d13439e9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d13439e9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgPeter Beier Chokolade A/S søger medarbejdere til produktion, pakkeri og lager12008001Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration364040740Mette Berg Wallentinmbw@pbchokolade.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK