Gem job

Peter Beier Chokolade søger Shop Manager

Til vores cafébutik på Østerbro søges en engageret og serviceminded Shop Manager

Du har en unik mulighed for, at blive en del af én af Danmarks førende chokoladeproducenter. Vi har en klar ambition om at være de bedste indenfor kvalitet og service - og det er en livslang passion for os, at levere den allerbedste chokoladeoplevelse. Det gør vi ved at give chokoladen den opmærksomhed, den fortjener og ved kun at bruge sporbare råvarer af den allerbedste kvalitet – alt sammen for smagens skyld! 

 Som Shop Manager vil du få ansvaret for den daglige ledelse og drift af butik og café. Det er vigtigt, at du har stor interesse for salgsarbejde og er opsøgende i forhold til potentielle kunder. Du skal være drevet af lysten til at yde den allerbedste service til vores kunder, skabe unikke kundeoplevelser samt være en rollemodel for de øvrige ansatte.  Din personlighed er lige så vigtig som dine faglige kvalifikationer, og det er derfor afgørende, at du har et positivt sind og let til smil, er ambitiøs, selvkørende og har fokus på høj kvalitet og service. Vi sørger naturligvis for grundig oplæring og tilbyder både intern og ekstern uddannelse, så du føler dig klædt ordentligt på til opgaven.

Som medarbejder er du en vigtig ambassadør for Peter Beier Chokolade, og vi forventer, at du vil give kunderne den absolut bedste service

Vi forestiller os at du:

  • Har erhvervserfaring fra detailhandlen eller andet arbejde, hvor kundekontakt har indgået
  • Er udadvendt, initiativrig og kundeorienteret.
  • Har et højt energiniveau og lægger vægt på at levere fortrinlige resultater hver dag, samtidig med at du har styr på detaljerne og kan prioritere dine opgaver.
  • Kan udøve en service udover det sædvanlige og være optaget af det gode salg.
  • Er ansvarsbevidst og stabil, har gode samarbejdsevner, men også kan arbejde selvstændigt.

 Vi kan tilbyde:

  • Gode muligheder for uddannelse, internt såvel som eksternt.
  • Et attraktivt job i en visionær familievirksomhed i stor vækst, hvilket giver gode muligheder for et videre karriereforløb.
  • Gode medarbejderforhold samt personalepriser.
  • Et job, med en alsidig hverdag.
  • Søde og hjælpsomme kolleger, der brænder for det de laver.

Ansøgning: Noter venligst i emnefeltet: Shop Manager Østerbro

Vi behandler ansøgninger løbende.                 

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Send en motiveret ansøgning, vedlagt CV og billede til Retail Operations Manager Tina Pedersen på mail job@pbpersonale.dk.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Store Manager til File Under Pop's nye Colour Lab

FILE UNDER POP ApS

København K
Vi søger en ambitiøs og kreativ Store Manager med baggrund indenfor farvehandel, flair for kundeservice og interesse for salg. I File Under Pop arbejder vi med rumdesign. Vi lægger vægt på at skabe nogle smukke rammer for det menne- skelige livsrum ...
Indrykket:27. marts 2021