Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Petworld søger faglært/ufaglært butiksassistent til vores NYE butik på Frederiksberg!

OBS: Arbejdspladsen ligger på Frederiksberg, ikke i Herlev.

Ønsker du at være en del af et dynamisk team?

 

Er du:

- smilende

- udadvendt

- ærlig

- serviceminded

- fleksibel

- pligeopfyldende

- så er det måske dig vi søger.

 

De primære arbejdsopgaver vil være ekspedition af kunder, kassebetjening, bestilling samt opfyldning af varer. Du vil indenfor Petworld-konceptet få tildelt dine egne ansvarsområder, og du skal kunne medvirke til en positiv atmosfære i butikken.

Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer.

Weekendarbejde skal påregnes.

 

Forventet startdato: Ca. medio april 2018

Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: bettina@petworld.dk

Emne: Ansøgning butiksassistent

Ledige stillinger: 1

 

PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100% danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329748080Phoenix-74ffa11812018-01-26T04:13:07.647Petworld søger faglært/ufaglært butiksassistent til vores NYE butik på Frederiksberg!

OBS: Arbejdspladsen ligger på Frederiksberg, ikke i Herlev.

Ønsker du at være en del af et dynamisk team?

 

Er du:

- smilende

- udadvendt

- ærlig

- serviceminded

- fleksibel

- pligeopfyldende

- så er det måske dig vi søger.

 

De primære arbejdsopgaver vil være ekspedition af kunder, kassebetjening, bestilling samt opfyldning af varer. Du vil indenfor Petworld-konceptet få tildelt dine egne ansvarsområder, og du skal kunne medvirke til en positiv atmosfære i butikken.

Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer.

Weekendarbejde skal påregnes.

 

Forventet startdato: Ca. medio april 2018

Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: bettina@petworld.dk

Emne: Ansøgning butiksassistent

Ledige stillinger: 1

 

PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100% danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.

2018-02-26T18:52:52.010 OBS: Arbejdspladsen ligger på Frederiksberg, ikke i Herlev. Ønsker du at være en del af et dynamisk team? Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger. De primære arbejdsopgaver vil være ekspedition af kunder, kassebetjening, bestilling samt opfyldning af varer. Du vil indenfor Petworld-konceptet få tildelt dine egne ansvarsområder, og du skal kunne medvirke til en positiv atmosfære i butikken. Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer. Weekendarbejde skal påregnes. Forventet startdato: Ca. medio april 2018 Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: bettina@petworld.dk Emne: Ansøgning butiksassistent Ledige stillinger: 1 PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100 danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.11Jobnet74ffa118100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-21T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRødovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBallerupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxeEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHerlev3088616Petworld Herlev K/S11Herlev Hovedgade 172730HerlevDKDanmark155.7181741012.44945140
bettina@petworld.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent513201JobNet47492451000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=74ffa118https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=74ffa118https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=74ffa118&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=74ffa118&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg27Detail- og engroshandel352531982Bettina Pedersenbettina@petworld.dkDKDanmarkDKDanmark329906114Nattemedarbejder til travl Shell butikRobot Er du serviceminded og lidt af en natteravn? Så er du måske vores nye nattevagt til vores Shell station i Herlev Vi står og mangler en frisk nattevagt, der kan være vores ansigt udadtil i nattetimerne og sørge for at vores kunder får en service ud over det forventede, også i de sene nattetimer. Vi leder efter en ny kollega, der er en ansvarsbevidst og stabil teamplayer, der ønsker at gøre en forskel. Smil og udadvendthed er derfor en selvfølge. Du vil sammen med det øvrige team få ansvaret for at vores station altid fremstår salgsklar og lever op til vores høje standarter. Vi søger en moden person, der kan give vores kunder en oplevelse ud over det forventede, men også en person, der kan løse evt. problemstillinger undervejs. Om natten vil der være mange praktiske opgaver der skal varetages og det er vigtigt, at du er skarp til at prioritere din tid og få noget fra hånden, uden at dette påvirker kundernes oplevelse. Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med: -salg af brændstof, tips og lotto, konfekture, bake off, fast food mm. -rengøring -klargøring og opbagning af mad og bake off -opfyldning og trimning af butikken. Straffeattest skal fremvises.

Er du serviceminded og lidt af en natteravn?

 

Så er du måske vores nye nattevagt til vores Shell station i Herlev

Vi står og mangler en frisk nattevagt, der kan være vores ansigt udadtil i nattetimerne og sørge for at vores kunder får en service ud over det forventede, også i de sene nattetimer. Vi leder efter en ny kollega, der er en ansvarsbevidst og stabil teamplayer, der ønsker at gøre en forskel. Smil og udadvendthed er derfor en selvfølge.

Du vil sammen med det øvrige team få ansvaret for at vores station altid fremstår salgsklar og lever op til vores høje standarter.

Vi søger en moden person, der kan give vores kunder en oplevelse ud over det forventede, men også en person, der kan løse evt. problemstillinger undervejs.

Om natten vil der være mange praktiske opgaver der skal varetages og det er vigtigt, at du er skarp til at prioritere din tid og få noget fra hånden, uden at dette påvirker kundernes oplevelse.

 

Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med:

 

-salg af brændstof, tips og lotto, konfekture, bake off, fast food mm.

-rengøring

-klargøring og opbagning af mad og bake off

-opfyldning og trimning af butikken.

 

Straffeattest skal fremvises.

TCB RETAIL ApSHerlev2018-11-05T00:00:002018-12-31T00:00:00
329921967Curvy by Gine Herlev søger butiksassistent 25-30 timer pr. ugeRobot Curvy by Gine søger erfaren butiksassistent der ikke er bange for at tage fat. Vi søger en butiksassistent 25-30 timer pr. uge. Vi er en kæde på 9 butikker, der alle er placeret godt i Nordsjælland. Vi sælger modetøj til piger i alle aldre bl.a.(modetøj str. 42-56) Vi søger : En glad og udadvendt person, der skal være branchevant. En person som har ambitioner og lyst til at deltage i det daglige ansvar. Vi forventer at du er superengageret på alle fronter og selvfølgelig er klar til at give kunderne den bedste service. Mail din ansøgning samt foto til os. Ansøgning pr. mail til : cl@ginemail.dk

Curvy by Gine søger erfaren butiksassistent der ikke er bange for at tage fat.

 Vi søger en butiksassistent 25-30 timer pr. uge.

Vi er en kæde på 9 butikker, der alle er placeret godt i Nordsjælland.

Vi sælger modetøj til piger i alle aldre bl.a.(modetøj str. 42-56)

 • Vi søger :
 • En glad og udadvendt person, der skal være branchevant.
 • En person som har ambitioner og lyst til at deltage i det daglige ansvar.
 • Vi forventer at du er superengageret på alle fronter og selvfølgelig er klar til at give kunderne den bedste service.

Mail din ansøgning samt foto til os.

Ansøgning pr. mail til : cl@ginemail.dk

Carsten Leweson Aps/GineHerlev2018-12-03T00:00:002019-01-01T00:00:00
329927475ButiksassistentRobot Vil du være en del af Carl Ras flagskib hvor høj service, godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder står øverst agendaen? Så er du måske vores nye butikssælger i Herlev! StillingenCarl Ras Herlev bliver du en del af et dygtigt team på 19 medarbejdere, der arbejder efter mottoet: Hos Carl Ras går man aldrig forgæves . Du bliver en del af et team, der hver dag hjælper hinanden, og som altid giver en ekstraordinær service og rådgivning til vores professionelle kunder. Arbejdsmiljøet er åbent og uformelt, og vi lover, at du ikke går en dag uden at have fået et godt grin med dine kolleger. I Carl Ras tilbyder vi dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt geografisk bredde, hvilket betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og du er i høj grad med til selv at forme din udvikling og karriere. Du vil referere til vores butikschef i Herlev. Stillingen er på 37 timer.Arbejdsopgaver Som butikssælger i Herlev er din vigtigste opgave at sælge til, rådgive og servicere vores professionelle kunder inden for værktøj og beslag, og dit dygtige bagland sikrer, at du altid kan holde 100 fokus på den opgave. Derudover består dine arbejdsopgaver af: Space Management - hvor du skal være med til at sikre, at butikken er salgsklar i forhold til vores koncepter og aktuelle kampagnerTilbudsgivning Via en personlig og målrettet karriereplan bliver du succesfuld i Carl Ras, når du… … inden for de første 3 måneder af ansættelsen: Lander godt i Carl Ras-kulturen og vores værdier samt sætter dig ind i relevante arbejdsgangeSelvstændigt lærer af og sparrer med dine nærmeste kolleger … inden for de første 6 måneder: Er selvkørende i diverse Carl Ras-systemer med forståelse for vores koncepterHar skabt dig en helhedsforståelse for, hvordan vi driver vores forretningSelvstændigt projekterer på konkrete opgaver, som du sættes ind i af dit team Den rette til jobbet:Branchemæssigt kan der være flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du har erfaring med salg inden for minimum et af vores hovedområder (værktøj, beslag, befæstigelse eller arbejdstøj). Har du erfaring med B2B, er det en fordel. Derudover forventer vi, at du benytter IT på brugerniveau.Som person er du nysgerrig, og du har lyst til at uddanne dig inden for vores produkter - er du motiveret for at lære nyt, så lover vi dig, at vi fagligt og personligt klæder dig på gennem sidemandsoplæring, butiks-, specialist- og online-træning. Endvidere er det vigtigt, at du er resultatorienteret, og at du brænder for salg samtidig med, at du motiveres af samarbejde og høj service. I Carl Ras klarer vi en travl hverdag med godt humør - det forventer vi også af dig.I Carl Ras bliver du en del af:En stærk kultur med mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor du og dine kolleger er et stærkt hold, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi er en fremtidsorienteret virksomhed i konstant udvikling, der vil have glade medarbejdere. Derfor blev vi også kåret som Danmarks 6. bedste arbejdsplads i 2018.Derudover sørger vi for, at du får: Gode kolleger, der prioriterer et sundt og socialt miljø med alsidige og spændende arrangementerAttraktive arbejdstider med fri i weekend aftenLøn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler Lyder ovenstående som det helt rigtige for dig?Så ring og hør nærmere hos butikschef, Chris Warburg, på tlf. 44855459, eller send os din ansøgning via vores hjemmeside https: www.carl-ras.dk omcarlras jobs . Vi modtager kun ansøgninger gennem vores elektroniske rekrutteringssystem. Antal stillinger: 2. Ansøgningsfrist: 11. januar 2019. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet. Forventet ansættelsestidspunkt: 1. februar 2019.Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du være en del af Carl Ras’ flagskib hvor høj service, godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder står øverst agendaen?

Så er du måske vores nye butikssælger i Herlev!

 

StillingenCarl Ras Herlev bliver du en del af et dygtigt team på 19 medarbejdere, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går man aldrig forgæves". Du bliver en del af et team, der hver dag hjælper hinanden, og som altid giver en ekstraordinær service og rådgivning til vores professionelle kunder. Arbejdsmiljøet er åbent og uformelt, og vi lover, at du ikke går en dag uden at have fået et godt grin med dine kolleger.

I Carl Ras tilbyder vi dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt geografisk bredde, hvilket betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og du er i høj grad med til selv at forme din udvikling og karriere.

Du vil referere til vores butikschef i Herlev. Stillingen er på 37 timer.Arbejdsopgaver Som butikssælger i Herlev er din vigtigste opgave at sælge til, rådgive og servicere vores professionelle kunder inden for værktøj og beslag, og dit dygtige bagland sikrer, at du altid kan holde 100 % fokus på den opgave.

Derudover består dine arbejdsopgaver af:

 • Space Management - hvor du skal være med til at sikre, at butikken er salgsklar i forhold til vores koncepter og aktuelle kampagner
 • Tilbudsgivning 

Via en personlig og målrettet karriereplan bliver du succesfuld i Carl Ras, når du…

… inden for de første 3 måneder af ansættelsen:

 • Lander godt i Carl Ras-kulturen og vores værdier samt sætter dig ind i relevante arbejdsgange
 • Selvstændigt lærer af og sparrer med dine nærmeste kolleger

… inden for de første 6 måneder:

 • Er selvkørende i diverse Carl Ras-systemer med forståelse for vores koncepter
 • Har skabt dig en helhedsforståelse for, hvordan vi driver vores forretning
 • Selvstændigt projekterer på konkrete opgaver, som du sættes ind i af dit team

Den rette til jobbet:Branchemæssigt kan der være flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du har erfaring med salg inden for minimum et af vores hovedområder (værktøj, beslag, befæstigelse eller arbejdstøj). Har du erfaring med B2B, er det en fordel. Derudover forventer vi, at du benytter IT på brugerniveau.Som person er du nysgerrig, og du har lyst til at uddanne dig inden for vores produkter - er du motiveret for at lære nyt, så lover vi dig, at vi fagligt og personligt klæder dig på gennem sidemandsoplæring, butiks-, specialist- og online-træning. Endvidere er det vigtigt, at du er resultatorienteret, og at du brænder for salg samtidig med, at du motiveres af samarbejde og høj service. I Carl Ras klarer vi en travl hverdag med godt humør - det forventer vi også af dig.I Carl Ras bliver du en del af:En stærk kultur med mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor du og dine kolleger er et stærkt hold, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi er en fremtidsorienteret virksomhed i konstant udvikling, der vil have glade medarbejdere. Derfor blev vi også kåret som Danmarks 6. bedste arbejdsplads i 2018.Derudover sørger vi for, at du får:

 • Gode kolleger, der prioriterer et sundt og socialt miljø med alsidige og spændende arrangementer
 • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

Lyder ovenstående som det helt rigtige for dig?Så ring og hør nærmere hos butikschef, Chris Warburg, på tlf. 44855459, eller send os din ansøgning via vores hjemmeside https://www.carl-ras.dk/omcarlras/jobs/. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

Antal stillinger: 2.

Ansøgningsfrist: 11. januar 2019. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet.

Forventet ansættelsestidspunkt: 1. februar 2019.Vi glæder os til at høre fra dig.

Carl Ras HerlevHerlev2018-12-13T00:00:002019-01-11T00:00:00
329919260Afløser til travl shellRobot Vi mangler unge friske afløser til fortrindsvis aften og weekend arbejde, på Shell i Kastrup. Arbejdet vil kræve et sælger hjerte og en detaljegrad omkring mad og rengøring. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og trives med at stå alene i en butik. Der vil være tale om mellem 5 og 12 timer om ugen. Så har du lyst til at blive en del at et sælger team, så send os din ansøgning på mail.

Vi mangler unge friske afløser til fortrindsvis aften og weekend arbejde, på Shell i Kastrup. 

Arbejdet vil kræve et sælger hjerte og en detaljegrad omkring mad og rengøring. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og trives med at stå alene i en butik. Der vil være tale om mellem 5 og 12 timer om ugen. 

Så har du lyst til at blive en del at et sælger team, så send os din ansøgning på mail. 

 

 

TCB RETAIL ApSKøbenhavn2018-11-28T00:00:002019-01-23T00:00:00
329918902Sælger - deltid; til VIU Flagshipstore - KøbenhavnRobot Retail Knowledge søger for VIUSælger deltid til VIU Flagshipstore - København Vi søger en inspirerende og dygtig sælger til VIU s Eyewear flagshipstore i København, Bredgade. Du får nu mulighed for at blive en del af VIU, et hurtigt voksende modevirksomhed indenfor briller og optik. Du er en passioneret og engageret sælger. Du har interesse for mode og design og en naturlig glæde ved at inspirere andre. Du går altid ind med en masse energi og med den holdning, at alle kunder skal opleve den bedste service og køb. Du stræber hele tiden på at udfordre dig selv og vil altid gøre den lille ekstra.Stillingen er som udgangspunkt mellem 10-20t. per uge og primært eftermiddage og lørdage Din profil: Erfaring som sælger i mode eller briller En naturlig inspirator Kunne overgå kundens forventninger til service og engagement Stor interesse for mode, design og kunst Taler flydende dansk og er god til engelsk Da VIU er i en spændende og ekspansiv udvikling, er dette en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at blive en endnu mere succesfuld sælger. Du vil komme til at arbejde med fantastiske mennesker og produkter. For den rigtige person er der gode muligheder for udvikling inden for virksomheden. Kan du genkende dig selv i stillingen, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt, da vi behandler indkomne ansøgninger løbende.Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Retail Knowledge Kim Aaskov 45 2117 5760. VIU er et ungt og innovativt brillemærke fra Schweiz, der har sat sig for at revolutionere markedet for designbriller med en direkte-til-forbruger-forretningsmodel. Ved at udelade mellemhandlere er vi nemlig i stand til, at kombinere den højeste kvalitet med yderst rimelige priser. VIU-briller bliver designet i Z rich, håndlavet i Italien og Japan, og udgør således et bæredygtigt og unikt produkt med fokus på detaljen. I øjeblikket tilbyder VIU en unik kundeoplevelse i 30 flagskibsbutikker rundt om i Europa. I Danmark har VIU pt. butikker i Aarhus og København. Hovedkvarterer er baseret i Z rich og M nchen.

Retail Knowledge søger for VIU
Sælger – deltid; til VIU Flagshipstore - København

Vi søger en inspirerende og dygtig sælger til VIU´s Eyewear flagshipstore i København, Bredgade. Du får nu mulighed for at blive en del af VIU, et hurtigt voksende modevirksomhed indenfor briller og optik.

Du er en passioneret og engageret sælger. Du har interesse for mode og design og en naturlig glæde ved at inspirere andre. Du går altid ind med en masse energi og med den holdning, at alle kunder skal opleve den bedste service og køb. Du stræber hele tiden på at udfordre dig selv og vil altid gøre den lille ekstra.
Stillingen er som udgangspunkt mellem 10-20t. per uge og primært eftermiddage og lørdage

Din profil:
• Erfaring som sælger i mode eller briller
• En naturlig inspirator
• Kunne overgå kundens forventninger til service og engagement
• Stor interesse for mode, design og kunst
• Taler flydende dansk og er god til engelsk

Da VIU er i en spændende og ekspansiv udvikling, er dette en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at blive en endnu mere succesfuld sælger. Du vil komme til at arbejde med fantastiske mennesker og produkter. For den rigtige person er der gode muligheder for udvikling inden for virksomheden.

Kan du genkende dig selv i stillingen, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt, da vi behandler indkomne ansøgninger løbende.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Retail Knowledge; Kim Aaskov +45 2117 5760.

VIU er et ungt og innovativt brillemærke fra Schweiz, der har sat sig for at revolutionere markedet for designbriller med en direkte-til-forbruger-forretningsmodel. Ved at udelade mellemhandlere er vi nemlig i stand til, at kombinere den højeste kvalitet med yderst rimelige priser. VIU-briller bliver designet i Zürich, håndlavet i Italien og Japan, og udgør således et bæredygtigt og unikt produkt med fokus på detaljen. I øjeblikket tilbyder VIU en unik kundeoplevelse i 30 flagskibsbutikker rundt om i Europa. I Danmark har VIU pt. butikker i Aarhus og København. Hovedkvarterer er baseret i Zürich og München.

RKR-Danmark ApSKøbenhavn2018-11-27T00:00:002018-12-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Nattemedarbejder til travl Shell butik

TCB RETAIL ApS

Herlev
Er du serviceminded og lidt af en natteravn? Så er du måske vores nye nattevagt til vores Shell station i Herlev Vi står og mangler en frisk nattevagt, der kan være vores ansigt udadtil i nattetimerne og sørge for at vores kunder får en service ud o...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018

Curvy by Gine Herlev søger butiksassistent 25-30 timer pr. uge

Carsten Leweson Aps/Gine

Herlev
Curvy by Gine søger erfaren butiksassistent der ikke er bange for at tage fat. Vi søger en butiksassistent 25-30 timer pr. uge. Vi er en kæde på 9 butikker, der alle er placeret godt i Nordsjælland. Vi sælger modetøj til piger i alle aldre bl.a.(mod...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:1. januar 2019

Butiksassistent

Carl Ras Herlev

Herlev
Vil du være en del af Carl Ras flagskib hvor høj service, godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder står øverst agendaen? Så er du måske vores nye butikssælger i Herlev! StillingenCarl Ras Herlev bliver du en del af et dygtigt team på 19 medarb...
Indrykket:13. december 2018
Udløbsdato:11. januar 2019

Afløser til travl shell

TCB RETAIL ApS

København
Vi mangler unge friske afløser til fortrindsvis aften og weekend arbejde, på Shell i Kastrup. Arbejdet vil kræve et sælger hjerte og en detaljegrad omkring mad og rengøring. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og trives med at stå alene i en bu...
Indrykket:28. november 2018
Udløbsdato:23. januar 2019

Sælger - deltid; til VIU Flagshipstore - København

RKR-Danmark ApS

København
Retail Knowledge søger for VIUSælger deltid til VIU Flagshipstore - København Vi søger en inspirerende og dygtig sælger til VIU s Eyewear flagshipstore i København, Bredgade. Du får nu mulighed for at blive en del af VIU, et hurtigt voksende modevir...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018