Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Phonere til vores kvalitetsafdeling

Er du frisk, udadvendt og serviceorienteret? Synes du om at kommunikere med forskellige mennesker? Så er du måske en af vores nye phonere i Taastrup.

 

FK Distribution søger friske og udadvendte medarbejdere med flair for god telefonbetjening. Du vil komme til at indgå i teamet af phonere i vores kvalitetsafdeling i Taastrup.

 

Om jobbet

Dine opgaver vil primært være telefonisk kontakt til husstande i udvalgte områder, og deraf følgende dokumentationsopgaver. Primær drejer jobbet sig om at kontakte husstandene og forespørge om de har modtaget de materialer de ønsker, til den rigtige tid og i den rigtige stand.

Vi kan tilbyde et job med fast timeløn, hvor du vil indgå i en vagtplan sammen med det øvrige phonerteam. Vagterne kan ligge i tidsrummene mandag, torsdag og fredag fra 15-20 og lørdag fra 10-15.

 

Om dig

Jobbet er for dig, som:

  • Er mødestabil, grundig og ansvarsfuld
  • Arbejder selvstændigt og struktureret med dine arbejdsopgaver
  • Er imødekommende og serviceorienteret
  • Taler og skriver tilfredsstillende dansk, og kan begå dig på engelsk

Vi har ikke noget krav til din baggrund; det er den rette indstilling og din lyst til at levere god service, som tæller. Det er naturligvis en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med kundeservice eller telefoni.

 

FK Distribution er eksperter

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Det går ofte stærkt hos os, så derfor er det vigtigt, at du trives i et travlt miljø, og at du er god til at strukturere din tid og dine arbejdsopgaver.

Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Taastrup tæt på stationen. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

 

Interesseret?

Vi afholder løbende samtaler, så hvis ovenstående har fanget din interesse, så send en kortfattet ansøgning samt dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Gitte Michaelsen på gitte.michaelsen@fk.dk.

 

FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.